Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blueberry5454

Do dziewczyn i nie tylko. FENG SHUI w szafie

Polecane posty

Gość Blueberry5454

cholerka! Mam pewien problem. Chodzi o to ze mam pelna szafe beznadziejnych ciuchow, nawet do niektorych mam aversje! A nie umiem sie tego pozbyc, a bo sie jeszcze przyda bo nie zniszczone, A TE CIUCHY wogole nie pasuja do mojej osobowosci, to nie ja! Przwda jest tez taka ze nie potrafie sie dobrze w moim mniemanu ubrac, wszystko jest jakes beznadziejne Co doradzicie? powinnnam sie tego pozbyc i zaczac od nowa? Co mam zrobic gdzie szukaj jakis porad jak dobrze wygladac? trendy and cool?? dzieki:)

Gość Blueberry5454
hey hey!!!!

Gość spinster spinster
no cóż, trzeba być bezlitosnym niestety ;) najpierw przejrzyj rzeczy- to czego nie założyłaś od ponad roku wywalasz,chyba że uznasz, że jeszcze da się coś przerobić, tak żeby lepiej pasowało do Ciebie. jak nie będziesz regularnie przeprowadzać porządków to rzeczy wypchną Cię z mieszkania.

Gość ja 2 razy
zrob test na typ figury nastepnie skompletuj to,co do niej pasuje,a reszte na allegro,szopcik,stylio wystaw

Gość blueberry6464
dzieki za odpowiedzi!!!! pozdrawiam

milam i mam ten sam problem, wiesz co mi pomoglo....ciuchy , ktore sa w szafie ponad 2 lata i ich nie ubralam , po prostu oddaje, bo wiem , ze juz ich nie ubiore. Mam jednak do niektorych sentyment , wiec leza na krolewskim miejscu, tylko dla wspomnien.

a ja robię inaczej - niepotrzebne rzeczy pakuję do pudła, pudło sobie stoi na szafie i czeka na dobry moment. raz do roku robię porządki i zawsze części rzeczy z pudła się pozbywam. przy tym mam poczucie, że bezmyślnie czegoś nie wyrzucę, tylko "przeczekam" sprawę :D