Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WALCZĘ O SIEBIE

Odzyję jeszcze, znów zacznę żyć

Polecane posty

ja to wszytsko wiem tylko wcale nie jest mi łatwiej przez to... nawet kiedy mu tłumaczyłam , że powinien świata nie widziec poza żoną 3 miesiące po slubie stwierdził, że poza mną i nią inne nie mają znaczenia...to jest chory człowiek zdaje sobie z tego sprawę, ale nie umiem przestać myśleć, że moglo być inaczej...

Gość mammmamamama
aha, byłoby :P Ożeniłby się z Tobą, a na boku miał inne. Ty sobie nie mów, jak było fajnie, tylko jak niefajnie było być oszukiwaną. I jak super jest być wolną i niezależną od dupka. Tak naprawdę, naprawdę - chciałabyś jeszcze z nim być?????

na ostatnim spotkaniue kiedy stwierdził, że żałuje tego co się stało...byłam skłonna spakować się i uciec z nim obojetnie gdzie...ale teraz otrzeźwiałam wiem, że powinnam żyć sensownie, kłamstwo z nim to kusząca przyjemność, ale jest toksyczna żal mi że uwierzyłam...

Gość mammmamamama
Manipulant, okropny manipulant z tego faceta:(

Ja bardziej wyczuwam, że on jest chory dlatego wyłączyłam tel. jak włączyłam go na chwilę to się załamałam kolejnymi kłamstawmi w stylu jesli cie skrzywdziłem nie zasługuje na swoje życie , zawsze będziesz w moim sercu bla bla... bardzo bym chciała miec to już za sobą

Gość mammmamamama
Bla, bla, bla. Znam to. Najlepiej zrobisz zupełnie się odcinając. Nie dawaj się wciągać w żaden dialog, czy to oko w oko, czy telefonicznie, smsowo, mailowo etc. Wygrasz tylko ignorując go. Mówię z własnego doświadczenia.

Gość rabiosa rabiosa rabiosa
Zapisz sie na Taniec Brzucha- tam tanczysz solo, wiec nie ma sie czego wstydzic, ba wyzbedziesz sie niesmialosci dzieki niemu poczujesz sie kobieca i seksowna :) polecam

Gość mammmamamama
Trzymam!:) Myśl o sobie przede wszystkim:) I o tym, że pewnego dnia spotkasz uczciwego faceta i to dopiero będzie frajda kochać go i być kochaną, jedyną, wyjątkową :)

Gość smutne to strasznie
jEDEN WIELKI PŁACZ "BEZ FACETA JESTEM NIKIM!" Naprawdę nie zdajecie sobie sprawy, że to głupie? Postanowienia jak drugoklasistki (z podstawówki): "bedę sie dobrze uczyc i mieć łądne zeszyty". A gdzie było wcześniej twoje zycie? Bez faceta nie istniejesz?

wiem, że to może się wydać smieszne i żałosne, ale czasem myśle że mam 25 lat i na pewne sprawy już jest za późno, a nikt mi nie odda tych zmarnowanych,przeżytych mrzonkami 3 lat :-( choć nie mam zamiaru się poddać

Nierozważna. Czemu uważasz te 3 lata za stracone? Przecież masz dużo fajnych przeżyć. Czy gdybyś miała tabletkę amnezji (która kasuje wszystko - dobre i złe wspomnienia) połknęłabyś? Po drugie wyciągnij lekcję. Byłaś z facetem w przyjaźni z bonusem (seksem). Czy nie zrozumiałaś, że przyjaźń kończy się z seksem i zaczyna się romans. Romans to coś kompletnie nowego. To jest właśnie granica po której nie jest łatwo się rozstać. Ten "bonus" jest też "karą". Karą w przypadku rozstania. Po drugie - facet czuje coś do Ciebie i wyznaje to po rozstaniu i kilka msc po swoim ślubie? Przecież to straszne! On Cię męczy psychicznie i jest NIEODPOWIEDZIALNY! Miesza Ci w głowie. Po co mówi o miłości do Byłej kiedy ma Żonę. Dobrze że z nim nie jesteś bo facet jest niekonkretny i nie idzie za sercem tylko kombinuje. Wybacz z brutalność - lepiej Ci będzie bez niego ...

Gość marcinow
:-)