Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tlovebg

Masakra, wczoraj ojciec zabronił mojemu koledze wyjść na impreze

Polecane posty

Gość tlovebg

to było takie żałosne :O zrobiliśmy u kumpla starterek, a dokładnie po 5 mocnych piw (okocim mocne) no i padł plan że lecimy na miasto się gdzieś zabawić.. obaj mamy swoje lata, ja 23-on 25, do tego jest magistrem i już ma stałą pracę, więc tym bardziej kurwa w zyciu nie pomyslał bym, że ojciec jest w stanie mu zakazać wyjść na impreze :O kiedy już mieliśmy wychodzić od niego z domu to nagle ojciec wyszedł z pokoju i powiedział, że jest pijany i nigdzie nie pójdzie :O no i dupa.. kumpel się posłuchał!!! MA 25 LAT KURWA!!! to jakieś nieporozumienie kurwa , czułem taką żenada z tej sytuacji ze masakra no i musiałem samemu wracać do siebie do domu na wkurwieniu..bo samemu jak debil nie bede jechał na miasto

Gość tlovebg
up

Mój brat ma 25 lat dwie prace i skończone studia i tak się słucha matki oczywiście lubi sobie wypić i wgl bawić sie ale jak nabroi i dostanie opierdol to siedzi cicho przez 2 tygodnie. Do tej pory jak sie spóźnia z pracy matka siedzi w oknie bo spać nie może i dzwoni do niego. Ile pojebów chodzi po tym świecie. Więc dla mnie to nie jest jakieś dziwne. dziwne to było by to jak by go wypuści w takim stanie z domu...

Gość tlovebg
kurwa , ale co innego jak matka sie martwi ale nie wchodzi w jego plany bo to normalne, kazda matka sie martwi no ale jesli chodzi do tak karygodnych scen ze ojciec zabrania wyjsc dziecku 25 letniemu!! ktory juz sam na siebie zarabia na impreze no to jest kurwa nieporozumienie ja w swoim domu NIEWYOBRAZAM SOBIE TAKIEJ SYTUACJI jakos miesiac temu totalnie najebany wychodziłem na trening boksu.. matka mi wlasnie zaczeła jebac ze nigdzie nie pojde w takim stanie na zaden trening- to ją tylko wyśmiałem i wyszedłem z domu :O no kurwa bez przesady, ja nie mam 15 lat ze matka mi bedzie mowic czy moge gdzies isc czy nie.. a w tym wypadku kolegi to juz w ogole dla mnie to byl kosmos :O

Gość strasburger
Mam kumpla, który nigdy nie spędził sylwestra na zabawie. Prawie zawsze w domu. ma 20 lat. mam też znajomego który nad morzem był w wieku 25 lat 1. raz. bywa gorzej. naucza pijcie poza domem, może rodzice nie tolerują alkoholu;-)

Gość tlovebg
hm a co to ma do tego ze masz kumpla 20 letniego ktory nigdy nie byl na sylwka gdzies tam?

Jeśli jemu to przeszkadza, ze ojciec go kontroluje to niech się wyprowadzi. Chyba tak to brzmi : mój dom moje zasady i tyle.

Gość tlovebg
no ale chyba powinien sie postawić.. po drugie co to za tekst- niech sie wyprowadzi, moj dom, moje zasady :O to rownie dobrze jest jego dom a chodzilo wlasnie o wyjscie z tego domu, bo co innego jakby w domu robił bibe i ojciec by sie wkurwil ze głosno itp i kazal konczyc impreze dla mnie to niepojęte jak rodzic mógł facetowi 25 letniemu zakazac isc na impreze :O no ja u siebie absolutnie nie wyobrazam sobie takiej sytuacji

Gość strasburger
ta sytuacja z treningiem świadczy że jesteś polmozdzkiem. wysmialęs matkę - nie szanujesz jej. jak można iść należnym na trening. sport nie łączy się z alkoholem. na kac by uszło, trener powinien cię wyrzucic. nie masz już 15 lat ale się tak zachowujesz. dyskusja z tobą nie ma sensu bo jesteś ograniczony umysłowo.

Ja nie mogę, w tym roku skończę 18 lat i to znaczy, że można mi wszystko ? no coś nie halo.... Wiek nie świadczy o dojrzałości człowieka. Sorry... Jeśli nie szanujesz decyzji rodziców to najlepsze wyjście to znalezienie własnego kąta wtedy moze chlać ruchać i robić co chce...

Gość tlovebg
po prostu nie jestem cipą i robie to co ja chce :O mialem ochote isc na trening, mimo ze bylem troche najebany... to poszedłem i akurat zdanie matki tutaj nie ma nic do rzeczy :O wg mnie jesli ktos ciagle sie slucha rodzico to daleko nie zajedzie a na osiedlu jest lamusem - nie mam co do tego zadnych watpliwosci mialem ziomka co w wieku 15 lat latał już "na ustawki" , wy pewnie byscie w tym wieku nawet nie mogli wyjść do sklepu po czipsy sami haha

Gość vbxcvxv
nie bedziesz cipa jak zarobisz na włąsne mieszkanie kolega, narazie jestes cipowtaym gowniarzem co musie wydaje ze wyrósł

Twoja wypowiedź świadczy o twoim poziomie naprawdę szkoda się wypowiadać. Własnie od takich lamusów jak ty trzeba się trzymać z daleka żeby nie sprowadził Cię do swojego poziomu.. mnie pewnie zaraz wyzwiesz od gówniary i innych gorszych rzeczy ale patrząc na to co piszesz czuje się mega ponad tobą i idę sobie stąd bo jeszcze zgłupieje.

Gość tlovebg
a powiedz mi kto potrafi zarobic dzisiaj na wlasne mieszkanie? bo ja osobiscie nie znam takich ludzi sa to jedynie brane kredyty na 2 osoby na kurwa 40 lat... albo mieszkanie po babci itp sam czlowiek z normalnej pracy nie jest w stanie zarobicna mieszkanie w gotówce, wiec zamknij morde pajacu :O

Gość umami
Po tym, co pisze tlovebg można wywnioskować, że to jakiś chłopiec ze strasznych nizin społecznych :/

Gość tlovebg
decoy.. bo dla mnie jesteś gówniarzem :O juz pomijam fakt, ze nawet 18 lat nie masz.... to dwa, ze pewnie w swoim zyciu za wiele nie zrobiles co? szkola-dom-nauka to twoje zycie dotychczasowe pewnie heh.. widzisz a ja w twoim wieku już jeździłem samemu z kolegami od paru lat nad morze na 2 tygodnie, na turnieje po europie jak grałem w piłke ruchałem juz panny , a wyjscie w weekend do klubu było czyms normalnym dla ciebie te rzeczy sa pewnie czyms nierealnym

Gość vbxcvxv
walnałbym cie w ryj, ale nie chce dotkac twoich pryszczy

Gość tlovebg
vbx pryszcze na ryju o ile wiem to ty masz, młodzienczy trądzik? sory ja juz nawet nie pamietam co to takiego.. a co do tego 'walnal bys mi' buahahah stary połamał bym cie w pare sekund, ide o zaklad

Gość vbxcvxv
o co ty sie mozesz zakładac jak ty nic nie masz? ani mieszkania, ani samochodu, ciekawych rzeczy, gorsze jakies w portfelu, ani nawet perspektyw na cos reasumujac jak juz ktos tu napisał, jestes kloszradem spod klatki z piwem z reku.

Gość tlovebg
mało wiesz synku kiedy ja już jeździłem swoim samochodem to pewnie ty pisales dopiero testy gimnazjalne...

Gość vbxcvxv
i z syndromem dda

Gość hihihih344
dlatego my dziewczyny trzymamy sie z dala od magisterków i tego typu mamisynków. na utrzymaniu tatusia . taki facet to nie dojrzały facet i bron boże zakładacv z nim rodzine.

Po pierwsze jestem dziewczyną i to w chuj zajebistą laską po pierwsze chodze na imprezy mam duże powodzenie lubie się bawić korzystam z życia i mam pasje a na wczasy ze znajomymi też byłam ale chodzi mi o to, że ty mając 23 lata zachowujesz się jak byś miał 5 i jak rozkapryszone dziecko. Uważasz się za lepszego od innych bo byłeś na wczasach ze znajomymi czy chlałeś no komedia hahahhahaha !!!!!!!!

Gość once12389839
tlovebg to dres z problemem alkoholowym i wenerycznym

Gość CamilleCandiene
/ dlatego my dziewczyny trzymamy sie z dala od magisterków i tego typu mamisynków. na utrzymaniu tatusia . taki facet to nie dojrzały facet i bron boże zakładacv z nim rodzine. / dokładnie, jeszcze tatuś by mu mówił czy jesteśmy odpowiednią kobietą dla niego :D NIE dla maminsynków! czytając ten temat (po za autorem tematu), to w cale się nie dziwie, że jesteście prawiczkami...

Gość once12389839
tlovebh co roku jedzie do Łeby na wczasy z kolegami pod namiot i uważa to za szczyt lansu

O a może jesteś lepszy bo grasz w piłkę nożną co ????? Widzisz ja też mam pasje taniec brzucha i to mnie czyni lepszą od innych ??? Śmiech na sali.. Od takich idiotów własnie trzymam się z daleka. A żadna wartościowa dziewczyna na pewno cie nie zechcę....

Gość once12389839
tlovebg musi co rano obalić 10 piw w przeciwnym razie nie trafi na trzepak na podwórku, na którym czekają już na niego kumple z siłki

tlovebg taki z ciebie twardy facet, ustawki i te sprawy, a żalisz się na kobiecym forum... No żal.

Gość tlovebg
once... nie no, szczyt lansu to wyjazd z rodzicami do rowów a o 22 spać a w normalnym roku siedzenie 24h przed kompem