Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tlovebg

Masakra, wczoraj ojciec zabronił mojemu koledze wyjść na impreze

Polecane posty

Gość once12389839
ogólnie tlovebg to facet-porażka, strzeż nas boże przed takimi :D:D:D

Gość tlovebg
" O a może jesteś lepszy bo grasz w piłkę nożną co ????? Widzisz ja też mam pasje taniec brzucha i to mnie czyni lepszą od innych ??? Śmiech na sali.. Od takich idiotów własnie trzymam się z daleka. A żadna wartościowa dziewczyna na pewno cie nie zechcę.... " tak uważam się za lepszego od osób , które całe życie spędzają przed kompem-nie robiąc nic, nie mając żadnej odwagi by zrobić cokolwiek i generalnie ich życie to jedno wielkie nudne gówno co do samej piłki to kiedyś grałem parę lat w klubie, obecnie już od 2 lat boks i od 5 siłownia beke mam z was, szczególnie z tego "once" to jakiś jebany lamus, którego pewnie biją wszędzie, który siedzi ciągle na dupie w domu i próbuje mnie tutaj pojechać od jakiegoś 'żula z piwem' czy coś.. :) oj frajerku, tylko to ci pozostało tak naprawdę:)

Gość once12389839
człowieku ja w Twoim wieku już siedziałem na swoim, nie musiałem brać kredytu! ale wyprowadziłem się z domu i zarabiałem i jeździłem na drugi koniec świata..... największą rozrywką nie było dla mnie nawalenie się na imprezie i przeruchanie brudnych i chorych panienek na tej imprezie ale każdy ma towarzystwo na jakie sobie zasługuje i do jakiego przystaje

Gość kredytowy zaraz zniknie
// człowieku ja w Twoim wieku już siedziałem na swoim, nie musiałem brać kredytu! ale wyprowadziłem się z domu i zarabiałem i jeździłem na drugi koniec świata..... // hahahahhahahahahhahahhahah, za to kocham kafe :D:D każdy opisuję siebie w najlepszych marzeniach :D

Gość once12389839
chlanie na imprezach i ruchanie to jest to coś "WIĘCEJ"??? buahahahahahah

Gość once12389839
sam siedzisz na kompie więc nie wygłupiaj się by wyśmiewać ludzi którzy tak spędzają czas

Tak, tak i aby opowiedzieć i tym jaki jesteś męski i lepszy, to pożalić się na kolegę wchodzisz na damskie forum... Założę się że rodzice Ci wszystko sponsorują.

Gość vbxcvxv
koles jestes szara masa nierobów. masz 20 kilka lat, jedyne osiganiecie wyjazd nad morze i granie w piłke. nie masz kasy, porzadnej dziewczyny, mieszkania, nie masz ciekawej pracy. nie masz nic oprocz wspomnien i siłki. tylko ze ty nie wiesz ze sa rozne rodzaje ludzi, jedni z nizszych półek jak ty i ty nigdy jej nie przeskoczysz. do konca zycia bedziesz zył w szarym swiecie

Uświadomię Cię chłopcze beke ty my mamy ale z ciebie. Słuchaj ja tańcze ponad 2 lata na siłownię też chodzę i co 2 tygodnie na basen i co z tego mam się chwalić całemu światu tym ? Jakoś nie uważam się za lepszą od innych chociaż nie, może teraz od ciebie bo to co piszesz i właśnie to, że mówisz iż jesteś taki cudowny a żalisz się na kobiecym forum to dopiero komedia.

Gość once12389839
tlovebg zwierza się na babskim forum bo szukał tutaj rad jak ujędrnić pupę :D

Gość ./.....././.././
chroń mnie Boże, od facetów, którzy słuchają za każdym razem swojej mamusi czy nawet tatusia.. spotykałam się kiedyś z takim jednym, totalny maminsynek ja miałam 21 lat, on 20.. i matka mu zabroniła jechać tylko ze mną na tydzień na mazury od tamtej pory unikam takich chłopców-bo inaczej nie da się ich nazwać jak tylko mogę.. każda kobieta potrzebuje silnego psychicznie, niezależnego faceta a nie ciotę, która słucha się rodziców co mają w życiu robić :O tacy daleko nie zajada... a my kobiety o tym wiemy, dlatego nie dziwcie się, że na kafeterii jest tylu prawiczków

A i widać, ze dla ciebie jedyni idole to te łyse lapsy spędzające całe życie pod blokiem.

Gość once12389839
przypominasz mi syna znajomych naszej rodziny. Od rana przesiaduje na kanapie, wrzeszczy na matkę i obraża ją, potem wychodzi łaskawie narąbany już w 3 kije.... z zewnątrz rodzina jak wiele innych, jak się ich trochę pozna to patologia.... mama tylko podsuwa 2 synalkom setki do kieszeni i nowe markowe oczywiście ciuchy..no bo synkowie musza się czymś pochwalić..jeden z nich też gra w piłkę..ale poza tym...poracha...czy to nie Ty????? z jakiego miasta jesteś? buahahahaha

Gość franek lodz
ej leszcze nie rozumiem dlaczego tak najechaliście na autora tematu jak dla mnie gość rozsądnie piszę, jakby mojemu koledze w wieku 25 lat ojciec zabronił wyjść do klubu to bym więcej się z takim lamusem nie spotkał.. no sory ale to już jest taki wiek, który raczej zobowiązuje do jakiegoś własnego zdania dobrze że moi znajomi to normalne ludzie a nie jakieś pierdolone leszcze, bo bym chyba zwariował...

Gość a co w tym złego że rodzice
się o was martwią? To b.dobrzy rodzice. Ciekawe co byłoby jakby zamykali na klucz przed wami lodówkę a w wieku 15 lat wypierdoliliby was na ulicę? Pewnie byscie się cieszyli, że takie dorosłe życie na was czeka. A ten koleś z siłowni co pisał o ustawce kolegi w wieku 15 lat, to wyjątkowe bezmózgowie.

Gość vbxcvxv
najlpesze jest to jak wygladaja twoje imprezy. kupujecie okocim (mocne!;d) i pijecie na chacie u dorsłego kolegi a potem w miacho. kurwa koles! dno

Gdyby doszło do nieszczęścia ojciec sobie by tego nie wybaczył, że pozwolił mu wyjść. I to nie chodzi, że ojciec, ale nawet kumpel czasem powinien zachować się z rozsądkiem. Słyszeliście pewnie nie raz historię, że taki wsiada po pijaku do samochodu, kumple nic nie powiedzą,mało tego - jadą z nim, a potem tragedia...

Gość franek lodz
ej mam do was pytanie, a jak napijecie się piwka to nadal żujecie gumę orbit aby czasem wasi rodzicie nie poczuli od was alkoholu? hahaha kurwa jak dobrze, że ja się wychowałem na normalnym osiedlu, wśród normalnych ludzi :D

najlpesze jest to jak wygladaja twoje imprezy. kupujecie okocim (mocne!;d) i pijecie na chacie u dorsłego kolegi a potem w miacho. k**wa koles! dno Nie na chocie u dorosłego kolegi, a na chacie rodziców tego dorosłego kolegi.

Gość tlovebg
nie jestem z tarnobrzegu co do typa, ktory wysmial "nasza impreze" to nie byla zadna impreza idioto, tylko sie po prostu spotkalismy jak kumpel z kumplem przy piwku.. a ze po 5 juz coś w bani się poczuła i do tego była sobota to postanowilismy pojsc gdzieś się pobawić, nie widze w tym nic dziwnego po drugie kumpel wlasnie nie byl jakos mocno pijany , a ojciec mu zrobił taką afere.. jakby to była analogiczne sytuacja u mnie w domu to bym wyśmiał i pokłócił się ze starymi, no sory ale matka nie bedze mi mowiła czy moge isc do klubu skoro mam juz 23 lat, zwlaszcza ze latałem juz w wieku 16 lat na miasto

Gość once12389839
piją piweczko w pokoju kolegi na chacie jego rodziców.... siedzicie sobie na tapczaniku? :D:D:D

Gość Ludzie, no ale facet był
przecież pijany! Ojciec byl jedyną sensowna i zyczliwa osoba jak widac w podlizu, ktory nie chce puszczac zachlanego czlowieka ( syn, nie syn, moze byc przyjaciel) w swiat, bo siary narobi ,a jeszcze i krzywde sobie czy komus zrobi!! Jesli miara dorosłosci ma byc pokazywanie swiatu zachlanej gęby, to gratuluję. Dobrze,ze ktos przytomny powstrzymał hgo przed kompromitacją

Gość zamrtowiony
masz 23 to idz nierobie do pracy i na swoje skoro juz sie nie uczysz a nie tu pierdolic. podejdz w klubie do laski co nie jest dupdajka a zabaczysz jakei robisz wrazanie na dziewczynach, szczególnie po tych okocim (mocne!;d)

Gość once12389839
tlovebg? chłopcze a ty pracujesz? co robisz w życiu jak zarabiasz na piweczko? mamuuuuuuuusia daje?

Ja na miejscu twojej mamy takie synka bym wykopała od razu nie pasuje ci to wypad tak jej dziękujesz za to że dach nad głową ci daje, że zero szacunku dostaje od ciebie.

Gość vbxcvxv
to pewnie gralw siarce tarnobrzeg. takie fajne chlopaki sa tam sa??;d

Gość tlovebg
// Ludzie, no ale facet był przecież pijany! Ojciec byl jedyną sensowna i zyczliwa osoba jak widac w podlizu, ktory nie chce puszczac zachlanego czlowieka // jesli dla ciebie dorosly facet ważący 100kg (bo tyle wazy moj kumpel) jest kompletnie pijany po 5 piwach to chyba nie mamy o czym rozmawiac...

Jak taki dorosły jesteś że w wieku 16 lat "latasz" już na miasto. To dlaczego nie wyprowadzisz się z domu. Można coś wynająć. Nie trzeba od razu kupować. Aaa zapomniałam to matka daje na utrzymanie i planujesz zostać w domu całe życie, tak? Jak taki dorosły jesteś to co robisz w domu u rodziców.