Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tlovebg

Masakra, wczoraj ojciec zabronił mojemu koledze wyjść na impreze

Polecane posty

"[zgłoś do usunięcia] ./.....././.././ chroń mnie Boże, od facetów, którzy słuchają za każdym razem swojej mamusi czy nawet tatusia.. spotykałam się kiedyś z takim jednym, totalny maminsynek ja miałam 21 lat, on 20.. i matka mu zabroniła jechać tylko ze mną na tydzień na mazury od tamtej pory unikam takich chłopców-bo inaczej nie da się ich nazwać jak tylko mogę.. każda kobieta potrzebuje silnego psychicznie, niezależnego faceta a nie ciotę, która słucha się rodziców co mają w życiu robić tacy daleko nie zajada... a my kobiety o tym wiemy, dlatego nie dziwcie się, że na kafeterii jest tylu prawiczków " 20 letni chłopak to jeszcze nie facet jakby nie patrzeć :O Ani pewnie nie pracuje, moze dopiero zaczyna studia, więc dla mnie to jeszcze gówniarz. Chcesz niezależnego faceta to szukaj starszego. Mój 20 letni brat kiedyś się z taką flądzią zadawał. Miała na niego parcie, ciagle wydzwaniała. Nawet na uczelni go kontrolowała. Na szczęście zerwali w marcu, a w październiku ona już za mąż za innego wyszła :D Nic, tylko męża szukała złapać. Od takich jak najdalej :O

Gość vbxcvxv
wie ile wazy jego kumpel. mmmmmmmmmmm wazyli sie po 3 browcu w samych majtasach pewnie;d oj jego ojciec powinien wczesniej zaregowac;d

Gość sad najwyzszy kafeterii
zapiszę sobie chyba ten temat później kiedy znowu jakiś zdesperowany prawiczek założy topic z serii "żadna mnie nie chce, jestem prawiczkiem a mam już 20 parę lat bla bla.." to będe wklejał ten temat, on doskonale pokazuję, czemu jesteście tym kim jesteście i gdzie 'stoicie'

Gość once12389839
tak bo kobiety lecą tylko na takich facetów jak autor buahahahhaha...tak tak oczywiście, to największy poziom męskości i marzeń całej kobiecości tego świata (a przynajmniej okolic wybrzeża bałtyku w lipcu)

No przecież my marzymy o tym aby jakiś nawalony typ się do nas przystawial w lokalu. Dziwne, ze od razu nie wyszli na miasto tylko razem spędzali spbotni wieczór przy piwie. Dopiero po alko macie odwagę na miasto wychodzić czy jak? :O

Gość ../././//..
"będę miła" nikt nie mówi aby 20 letni chłopak już zarabiał, stawiał dom , zakładal rodzinę, ale wydaję mi się, że 20 lat to już raczej odpowiedni czas na pierwsze dziewczyny, wyjazdy itp a o kwestie finansowa akurat nie chodziło - bo może dodasz, że nie pojechał bo nie miał pieniedzy

Gość Starykoń20paroletni
Zgadzam się z tym że to dużej mierze mój dom rodzinny przyczynił się do tego na czym stoje, no ale to nie moja wina!! Ja na siebie nie zarabiam, moja matka ciągle mówi że nie mogę iść na imprezę, to jest jej dom, ona ustala zasady, ona na mnie łoży i mam się dostosować a jak mi nie pasuje to muszę się wyprowadzić. Dlatego też nie rozumiem tego wyrzutu. To nie moja wina.

Gość once12389839
ciekawe co robią razem tym pokoiku na tapczaniku? to wydaje wam się normalne? 23 i 25 latek w pokoiku spędzają sobotę razem?

Gość sad kafeterii
"tak bo kobiety lecą tylko na takich facetów jak autor" chyba chłopczyku nie zrozumiałeś co on miał na myśli... chodzi o własne zdanie, siłe przebicia i niezależność, wam te terminy są najwyraźniej obce

Gość vbxcvxv
odkrywaja swoje ciała!;d

Gość sad kafeterii
Starykoń20paroletni oto przykład dorosłego faceta, skrzywdzonego przez rodziców... niby nic, ma co jeść, krzywda mu się nie dzieje itp a w gruncie rzeczy to już jest kaleka , wam tez nie wróżę rewelacji

Gość once12389839
bo narobac się i powiedzieć matce "SPADAJ STARA< WYCHODZĘ NA MIASTO" to rzeczywiście szczyt niezależności :D:D:D

Gość Ludzie, no ale facet był
nawet jak facet wazy 150 kg to po 5 browcach trzezwy nie bedzie, w kazdym razie z pewnosica wyglada obrzydliwie, czego nie widza podpici kumple, tylko trzezwy ojcie ( czy kazdy inny).Po cholere na dzien dobry na imprezie komu bydle po 5 browarkach, ktoremu sie wydaje , ze jest w swietnym humorze, ze elokwentne i blyskotliwe. Zalość. Kompromitujecie sie a nie macie zyczliwej dusz, ktora by wam szczerze powiedziala, jak wygladacie, laska boska dla tego faceta,ze mial.

"Starykoń20paroletni oto przykład dorosłego faceta, skrzywdzonego przez rodziców... niby nic, ma co jeść, krzywda mu się nie dzieje itp a w gruncie rzeczy to już jest kaleka , wam tez nie wróżę rewelacji " Nie doczytałeś chyba...Facet nie zarabia. Rodzice go utrzymują, więc dlaczego maja finansować też wyjścia i popijawy? Jak chce się bawić i mieć rozrywkę niech zapracuje sobie na to. Nie przesadzajmy.

Gość wwwwwwaaaaaaaakaaaaa
wspołczuje wam wszystkim, naprawdę:) tzn, moja słowa kieruję do tych którzy usilnie próbują obrazić autora tematu

Gość wwwwwwaaaaaaaakaaaaa
once, zastanawia mnie jedno.. jesteś tak płytki czy tylko udajesz być fajny?

Gość once12389839
jestem bardzo płytki, a co? :D:D:D i świetnie się tutaj bawię hehehe

Gość once12389839
autor udziela się na innym forum o antykoncepcji

Gość vbxcvxv
zmienił nick i pisze dalej

Gość tlovebg
hmm pierdolicie ciagle o tym zarabianiu.. ale ja chyba wyraźnie napisałem, że kumpel ma stałą pracę i nie chciał zadnych pieniedzy od ojca aby wyjsć na miasto.. bo padły argumenty,że skoro nie zarabia to pewnie chcial od rodzicow kase i dlatego jest im podporzadkowany a wiec mowie, ze nie chcial od nich zadnej kasy dla mnie to nie pojęte i tyle

Och nie pojęte że ojciec się martwił a szkoda. ; /

Gość tlovebg
martwić to się bedzie nawet kiedy syn bedzie mial 40 lat... chyba nie rozumiesz o co mi chodzi strasznie chujowo sie z wami pisze, bo macie swoj siat, spostrzegacie go na sojw sposob i nie widzicie o co tak naprawde chodzi ale w sumie nic dziwnego ze w realu jestescie leszczami, czytajac was nie mam zadnych watpliwosci kim tak naprawde jestescie :)

Gość once12389839
dokładnie autor musi występować pod innymi nickami, wszak ktoś musi chwalić zaradność i męskość autra grrrrrrrrrrrrrr :)

Gość sad kafeterii
// jestem bardzo płytki, a co? i świetnie się tutaj bawię hehehe // i tylko tyle ci chlopczyku pozostało w twoim marnym życiu, zabawa na kafeterii tylko proszę, nie zakładaj za rok czy za 2 lata tematu, że jesteś samotny, nie masz znajomych a kobiety się tobą nie interesują.. bo powinieneś wtedy dostać po prostu po mordzie

Gość vbxcvxv
ehh zaraz wyjdiesz pewnie pod klatke z browcem, walniesz lyka, wciagniesz macha i bedziesz czuł ze jestes krolem swiata lol;d

Gość once12389839
sad kafeterii ale ja nie jestem samotny... :) wręcz przeciwnie :) po prostu fajnie się tutaj bawię, serio.... tak śmiesznego posta dawno nie czytałem

Gość Janoooosz
A z jakiej paki ten ojciec miał na niego czekać do późnych godzin nocnych z otwartymi drzwiami? Każdy chcę iść spać a nie czekać aż łaskawie synek przyjdzie. A kto wie może byłby już sztywny dzisiaj jakby mu pozwolił iść nietrzeźwy na miasto.

Gość tlovetbg
// ehh zaraz wyjdiesz pewnie pod klatke z browcem, walniesz lyka, wciagniesz macha i bedziesz czuł ze jestes krolem swiata lol;d // to właśnie wasze rozumowanie... dlatego nie ma sensu z wami dyskutowac