Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taka j.

wspmagacie wośp?

Polecane posty

Gość maciek 474765
Mam kasę, ale nie będę licytował byle czego! Poczekam, aż jakaś laska podaruje WOŚP swoje dziewictwo do zlicytowania i wtedy się włączę!

nie ja jedna pisze o przekretach wystarczy na forach nawet i tu ludzi popytac owsiak to medialny pazrny pajac ktory za nie swoja kase kupuje ten sprzet

Gość nie wiem czy dzisiaj
wyjdę z chaty bo jestem podchorowana ale jeśli wyjdę to na pewno coś wrzucę, choćby symbolicznie. a jak nie to może sms?

Gość jestem zbulwersowana tym
ludzie zastanówcie się......każdy z nas płaci podatki, składki ubezpieczeniowe, mamy Narodowy Fundusz Zdrowia. To państwo powinno nam zapewnić dobry sprzęt w szpitalach! My już płacimy podatki na to.....kurnaaa jasna!!!!!!!!!!!!!!1 jesteście tępi...płacimy podatki, ubezpieczenia i to powinno nam być zapewnione!!!!!! a nie niech głupi naród daje to państwo sobie zaoszczędzi!!!!!!!!!!!!!!!!!! tępi jesteście czy co???? gdzie w innym kraju jest takie coś????

Gość gwiazda vippp
nie daje

Gość koszbadaba
Daję na WOŚP bo ta pomoc może kiedyś wrócić do mnie :D Jak wyląduję w szpitalu to jaki sprzęt, zakupiony przez WOŚP może mnie lub mojej rodzinie życie uratować. Nie daje na żadne szlachetne paczki, samotne matki z trojgiem dzieciaków i tego typu patologie.

Gość Dionizy z VOLVA
Cały wosp to grubo poniżej 1% budżetu służby zdrowia. Taka szopka komercyjna.

Gość jestem zbulwersowana tym
ludzie zastanówcie się......każdy z nas płaci podatki, składki ubezpieczeniowe, mamy Narodowy Fundusz Zdrowia. To państwo powinno nam zapewnić dobry sprzęt w szpitalach! My już płacimy podatki na to.....kurnaaa jasna!!!!!!!!!!!!!!1 jesteście tępi...płacimy podatki, ubezpieczenia i to powinno nam być zapewnione!!!!!! a nie niech głupi naród daje to państwo sobie zaoszczędzi!!!!!!!!!!!!!!!!!! tępi jesteście czy co???? gdzie w innym kraju jest takie coś???? JESZCZE RAZ TO PRZECZYTAJCIE - TO PAŃSTWO POWINNO ZAPEWNIĆ SPRZĘT W SZPITALACH NA LECZENIE I RATOWANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A NIE CIĄGNĄĆ DO BIEDNEGO JUŻ TAK SPOŁEĆZEŃSTWA

Gość mikikun
były takie przypadki ze szpitale odmawiały przyjęcia sprzętu Warszawski szpital na ul. Niekłańskiej jako jedyny w Polsce nie przyjął sprzętu od WOŚP poinformował szef fundacji Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy Jurek Owsiak. Dyrekcja szpitala tłumaczy, że nie chodzi o brak wdzięczności, ale o brak pieniędzy. Bo dary od Wielkiej Orkiestry zawsze wiążą się z kosztami dla placówek. Jak dodała, szpital musiałby też sam finansować badania wykonywane na sprzęcie od WOŚP, bo zasadą jest to, że są one bezpłatne. Dostalibyśmy sprzęt za 50 tys. zł, a dodatkowo musielibyśmy zatrudnić obsługującą go osobę, której musielibyśmy zapłacić 100 tys. zł rocznie aa ciekawe ile takich sprzętów zalega w magazynie bo nie ma na to pieniędzy

Gość koszbadaba
Państwo powinno ale państwo nie zapewnia. Ja tam wolę odżałować stówę raz w roku i mieć w razie "W" chociaż jakaś możliwość skorzystania z dobrego sprzętu w szpitalu. Jak sobie sami nie pomożemy to nasze państwo na pewno nam w niczym nie pomoże. Obowiązku dawania na WOŚP nie ma więc nie rozumiem o co ten cały krzyk :D