Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zla kobieta ze mnieee

wrzuciłam 60zł na WOSP i teraz mam wyrzuty ze za duzo

Polecane posty

Gość trelemoreleeeee
a co do zmniejszania pieniedzy od NFZ... ogladalam wczoraj uwage czy jakis tego typu program to byl, nie zwrocilam uwagi. bylo o rodzinie, w ktorej dom wjechal tir. dom nadawal sie do rozbiorki a rodzina zostala bez mieszkania. ludzie zrzucili sie na odbudowe domu. dom juz stoi, ale rodzina musiala do tego wziac kredyt i teraz ledwo go splaca. a co ubezpieczyciel? nie chce wyplacic pieniedzy poniewaz dom juz jest odbudowany wiec rodzina juz nie potrzebuje pieniedzy. i prawnicy mowili ze ta zbiorka nie miala znaczenia i wedlug prawa ubezpieczyciel musi wyplacic pieniadze. to samo z owsiakiem. nfz widzi ze sprzet juz jest, wiec sam zmniejsza srodki przeznaczane na sprzet. gdyby nie owsiak, nfz dawal by na sprzet tyle ile powinien, a my nie musielibysmy wrzucac do puszek

ale przecież nic nie musisz . Nie ma jeszcze obowiazku wrzucania pieniezy do puszek :)

Gość asiu daj se siana
Ha! I dlatego on się wżarł na dobre w wasze kieszenie. Też tak myślę, jak ktoś powyżej- jak ten człowiek umrze- to sporo wyjdzie na jaw

Gość fortalegro
Jak wyjdzie już nikt nigdy nikomu nie pomoże i to jest straszne :(

nie ma hasła - "Swoją droga fajnie by było jakby ten helikopterek pie**olnął..." po tym wnoszę i podtrzymuję, ze jesteś na lekach. I nie potrzebuję już szukać żadnych argumentów bo z takimi psycholami nie ma co dyskutować. też pozrawiam i zddrowia życzę :)

Gość ypsylonik27
zwiedził cały świat. oglądam na YouTube właśnie filmy z USA :) zaraz biore się za Afganistan ;) i już się nie jąka

Gość asiu daj se siana
fortalegro- zgadza się! Przykre, ale prawdziwe... No cóż, ta bomba kiedyś pęknie.

Gość asiu daj se siana
Ypsylonik27- przecież ma z własnej pracy:) tylko kiedy on pracuje ha ha? Zaczynał jako jąkała juruś bezrobotny a teraz...? pierwszy milion trzeba...

Chetnie bym coś dał ale muszę piwo kupić na cały tydzień, sorka

Gość przystojny Arek
a ja wrzuciłem jeden grosz do puszki WOŚP i dwa serca dostałem :D

Gość mjhh
no widzicie frajerki jakie sobie wakacje urzadza za wasze pieniadze.

Gość mikikun
sa jeszcze procenty Za "Gazetą", która cytuje Owsiaka z Tok FM: Wszystkie pieniądze zbierane podczas finału WOŚP idą na leczenie, bo wszystkie pieniądze muszą być przeznaczone na ten cel. Nie możemy żadnych pieniędzy przeznaczyć na nasze koszty. Tu jednak pojawia się kruczek, bo z odsetkami od tych pieniędzy można robić już wszystko: Nie jest tak, że z pieniędzy które ktoś wrzuca do skarbonki organizujemy Przystanek. Ale odsetki możemy wydać na to, na co chcemy. Jak to się komuś nie podoba, to może nie wrzucać następnym razem. I tak znów wszystko sprowadza się do "róbta, co chceta".