Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zla kobieta ze mnieee

wrzuciłam 60zł na WOSP i teraz mam wyrzuty ze za duzo

Polecane posty

:( jestem złym czlowiekiem? moglam sobie cos kupic a zarabiam tylko 1200zl :(

Gość to było nie
wrzucać :O a kupisz sobie za miesiąc egoistko :O

Gość nO i Co?
ludzie niektórzy to są naprawdę żałośni...

Gość nO i Co?
WOŚP jest raz w roku, także w jednym dniu możesz pomyśleć o tym by komuś pomóc a nie myśleć tylko o sobie!!!

Gość ptasiek nastroszony
to na rok mniej niż 2 zł dziennie. i tak za złoty z groszami niczego nie kupisz

Gość ptasiek nastroszony
przepraszam to tylko ok 20 gr dziennie

wiem ze to egoistyczne :( ale takie mam uczucia:( jeste zla:(

Gość Mirabellllla
przede wszystkim jesteś idiotką na cholerę było dawać na WOŚP???? każdy inteligentny człowiek już wie, że kasa trafia głównie do portfela owsika i gwiazdek, które pieją na wośpowych straganach (nie za darmo), do tego meliniarska impreza pt. łudstok, gdzie młodzi mogą spróbować załapać jakąś chorobę weneryczną i zażyć nowe narkotyki poza tym czasem wpadnie Bolek albo inny Kondrat, żeby zapewnić że dobrze robią głosując na Tuska gratulacje, wszystko za Twoje ciężko zarobione pieniądze

Gość jak maiłąm 25 lat
Autorko skoro juz to zrobiłaś to myśl pozytywnie iciesz się, ze pomogłaś :-) ja sobie wyznaczam jakiś limit np.20zł, a skoro Ty dałś 60 to najwyżej pzrez najbliższe2 lata już nic nie dasz i wyjdzie nan Twoje :-D Moim zdaniem pięknie zrobiłas i pamiętaj, ze dobro powraca i moze nawet nie wiesz kiedy, odda CI to w dwójnasób :-)

Gość ptasiek nastroszony
a sprzet w szpitalach to naruchany recamy?

Gość nO i Co?
taaaaaaaa Owsiak zarabia:D powaliło mnie to z nóg...

nie wierze ze ta kasa trafia do owsiaka, w niejednym szpiatalu widzialam sprzet z ich naklejka

Gość ptasiek nastroszony
oszołomom, warchołom , wichrzycielom , podżegaczom antyorkiestrowym mówimy stanowcze NIE! surowo potępiajcie reakcjonistów czynem wpłacajcie nawet poza terminem

czuje sie podle ze swoimi odczuciami

Gość nO i Co?
do Mirabellllla: no to skąd Twoim zdaniem sprzęt w szpitalach itd. co? a poza tym akurat dziecko moich znajomych jest żywym przykładem na to, że WOŚP pomaga dzieciaczkom, także zastanów się co piszesz!

Gość hgg
pomysl sobie ze akurat twoje 60 zl poszlo nie na sprzet medyczny a na czastke gazy dla wykonawcy ktory zarobi z 30 tys zl.

Gość nO i Co?
Owsiak nie zarabia na tym, on pomaga dzieciakom, które tego potrzebują, a wypowiedzi co niektórych którzy myślą że jest odwrotnie są ŻAŁOSNE!!!

😠 proszę nie najeżdżać na woodstock 😠 Jedynymi przeciwnikami WOŚP jakich znam są księża :O I nie wiem dlaczego. Idea szczytna, więc popieram. A co do tych 60zł to pomyśł, ze wysłane w świat dobro wróci do Ciebie :)

Gość nO i Co?
chyba normalne jest to, że każdy który tam pracuje coś zarobi, ale nie tyle co wy wypisujecie, ludzie a poza tym skoro nie chcecie wpłacać to nie wpłacajcie a nie robicie jakąś antyOrkiestrową akcję! nie chcecie, nie wpłacajcie i nie wypowiadajcie się proste!

Gość nO i Co?
będę miła A znacie jakąś fundację, która utrzymuje się z powietrza bo ja nie no właśnie;) tylko, że niektórzy są tak tępi że tego nie rozumieją i wypisują bzdury nie mając o tym pojęcia! jak np Mirabelllla

Gość hgg
No fakt ksieza sa zli bo ludzie zamiast wrzucac na tace beda wrzucac do puszek Owsiaka. Gdybyscie widzieli domki rodziny Owsiaka powybudowane z tych puszeczek.Jakies 10 lat temu bylo o tym glosno.Pokazywali ich domy w tv. Nie myslcie ze wszystko idzie na sprzet bo znaczna czesc pieniazkow idzie do Owsika. Zreszta niekiedy ten sprzet i tak zalega i sie kurzy bo nie ma pieniedzy na badania.

Gość nO i Co?
bo to taki typ osoby, która nie ma o czymś pojęcia ale się wypowiada, no trudno, na kafeterii dużo takich oszołomów;)

Gość Mirabellllla
a lemingi szczęśliwe dają się łupić owsiak jest zaangażowany politycznie ale przyjemnie być lemingiem i wrzucać m.in. na narko-biznes

Ech, Owsiak jest dziennikarzem, producentem telewizyjnym. A widziałeś domy też innych dziennikarzy i producentów? Jak na moje oko to taki Kraśko w szałasie też nie mieszka, ba...własną stadninę koni ma w jednym z domów... Więcejh wiadomości nie będę oglądała bo on ma takie domy 😠 :D

Gość nO i Co?
wypowiedź Owsiaka z neta: "Kiedyś wracałem taksówką do domu na Kabatach. Taksówkarz jechał przez willową część Wilanowa i w pewnym momencie mówi: „O, patrz pan. Tu se Owsiak pobudował. A ja od razu: „Gdzie?. „A tu, widzisz pan to luksusowe osiedle?. Dojechaliśmy wreszcie pod nasze mieszkanie i wtedy mówię do niego: „Nazywam się Jurek Owsiak. Dziękuję, że mnie pan podwiózł do domu. A on jak oparzony: „O kurwa! Wiedziałem, że znam skądś ten głos. Panie Jureczku, przepraszam, pan nie bierze do siebie, tak mi powiedzieli. No, na rany Chrystusa, tak mi powiedzieli. także gdzie masz te wille?????????:D a tu masz link do artykułu: http://wywiadowcy.pl/jerzy-owsiak/

Gość nO i Co?
Mirabellllla a lemingi szczęśliwe dają się łupić owsiak jest zaangażowany politycznie ale przyjemnie być lemingiem i wrzucać m.in. na narko-bizne jakieś dowody?:D