Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tem dla ludzi

Czy wolały byście bardziej urodzić dziewczynkę czy chłopczyka?

Polecane posty

Gość tem dla ludzi

Macie jakiś sentyment do tego?

Gość tem dla ludzi
a co byś wolała żeby było pierwsze?

Gość malinaaaa0
Dziewczynkę a nawet dwie albo trzy chłopiec mógłby później gnębić młodszą siostrę i santażować torturami jeśli komus o tym powie-tak jak robił to mój starszy brat. Zdecydowanie lepiej zdecydowac sie albo na babiniec albo mieć samych facetów mieszane towarzystwo się nie godzi...

Gość malinaaaa0
Mnie molestował...

Gość malinaaaa0
Dobrze tez chowa sie trzy dziewczynki i dwóch chlopców-tak by baby przeważały-ku równowadze psychicznej całej rodziny.

Gość malinaaaa0
nie molestował podszywie tylko gnębił i znęcał sie .

Gość malinaaaa0
Wpis z 01:25 to podszyw. Ja zaczynam zdania wielką literą

Gość malinaaaa0
KTO JEST PODSZYWEM TO KAŻDY SAM SIE DOMYŚLI BO PISZESZ BZDURY A LITERKI JAK WIDZISZ STAWIAM RÓŻNE :P

Gość malinaaaa0
Widzę, że to forum to banda gimnazjalistów. Żałuję, że podzieliłam się tym z wami bo zostałam obiektem drwin. Dobranoc.

Gość malinaaaa0
JEST TAK JAK PISAŁAM WCZEŚNIEJ RODZEŃSTWO MIESZANE W ILOŚCI DWOJE JEST MARNYM POMYSŁEM BO CHŁOPIEC MOŻE BYC MAŁYM SADYSTĄ A DZIEWCZYNKA ZBYT WRAŻLIWA MOŻE SIĘ OKAZAĆ NAWET JAK NA DZIEWCZYNKĘ I SIE NIE DOGADAJĄ NAWET PO 30TCE.

Gość malinaaaa0
TAK TAK ŚMIECH NA SALI DOBRANOC HE HE IDŹ SPAĆ GIMNAZJALISTKO)))))))))))

Gość malinaaaa0
wymyśl sobie własny nick !

Gość malinaaaa0
JEZU ZACZYNA SIĘ ZNOWU:( ZNÓW PISZĘ SAMA ZE SOBĄ Ej ty na gorze rypnij sie w ten dekiel to ja jestem prawdziwa. a nie bo ja glupia pipo!!!

Gość buha ha
:p

Chłopczki zdecydowanie są łatwiejszi w wychowaniu i okiełznaniu, dziewczynki nie są tak z natury pokorne, bardziej stawiaja na swoim.Pisze z doswiadczenia matczynego bo mam i synów i córki i z chłopcami nigdy nie było problemów z dyscyplinowaniem.A co do "znecania się" hehe moja corka wlasnie pastwiła sie na bratem bliźniakiem od maluskiego, aż do teraz, a bywały naprawde suytuacje niebezpieczne,.Doslownie balam sie ich we dwoje samych zostawiac bo konczylo sie to opłakanym ,obolałym skutkiem dla syna, ot taka mała wydra była, zresztą teraz tez go tępi, czego absolutnie nie popieram ,żeby nie bylo hehe :p A zresztą tak samo mojego męża corka tez daje ostro starszemu bratu popalić ,aż mi doslownie szkoda tych chłopaków, bo są naprawde tacy przespokojni i nadwyraz grzeczni

raczej chłopca ,jakoś nie przepadam za dziewczynkami może dlatego że te które znam to małe cwaniary już od najmłodszych lat .

Mam chlopca, zawsze chcialam chlopca, tez nie przepadalam za dziewczynkami bo to male cwaniary. Synek jest bardzo grzeczny i posluszny i nie zamienilabym go za nic na inne dziecko.

Gość jestem zdziwiona waszymi
odpowiedziami,ze dziewczynki to małe cwaniary.Ja mam 2 córki jedna w wieku 6 a druga 4 lata i nie mam większycch problemów .Nattomiast moje kolezanki maja chłopców i to jakis tragizm,biją sie,kłocą bleh

Gość masba
Zdecydowanie chlopca. Jak widze dziewczynki, najpierw glupiejace na temat rozu :O to mnie az otrzasa. Dzisiejse nastolatki dziewczyny tez mnie obrzydzaja - wymalowane z durnymi usmieszkami. Chlopcy sa konkretniejsi,bardziej zdecydowani. Chlopiec! :-)

Gość naturalnie chlopiec
Dziewczynki od malego sa okropne, doslownie wlaza na glowe szczegolnie ojcom, czy wojkom... pozniej wszystko musza miec, a jak nie to wpadaja w histerie lub sa takie nieszczesliwe... od urodzenia manipulantki (wiem to tez po sobie :P ) i sa drozsze w utrzymaniu, najpierw barbi pozniej mini, tipsy, solaria.... nie lubie malych dziewczynek - starsze sa OK Chlopcy sa super!

Gość moja córka
Bardzo chciałam dziewczynkę i jest córcia:)

ja tez chcialam dziewczynke, zreszta u nas od pokolen same baby sa, prababcia miala 4 córki, babcia dwie, moja mama dwie, i ja narazie jedną:)

Ja chciałam chłopca i mam chłopca :) Moja opinia na temat dziewczynek jest taka jak powyżej. Małe myndy, nie cierpię ich. Chciałabym jeszcze jednego albo dwóch chłopców.

Gość eeeeeeeeeeee yyyyyyyy...
"Małe myndy, nie cierpię ich" :-0 bez komentarza...

Gość Nietutejsza
i takie opinie o kobietach piszą kobiety?? oznacza to, że nie szanujecie siebie, jak faceci mają szanować kobiety jak kobiety same siebie nie szanują.

Gość bonjourrrrr*
dziewczynki sa lepsze!!! delikatniejsze, maja wiecej empatii, sa rozsadniejsze, madrzejsze, bardziej pomocne!!!!!!!!!! utd...

A ja nie lubię małych dziewczynek, a uważam że dorosłe kobiety mają w życiu przejebane, w dużej mierze też prze facetów, dlatego wolę mieć samych chłopców, żeby ta moja empatyczna, wrażliwa i odpowiedzialna córka nie musiała potem przeżywać nerwicy przez takich egoistycznych prostych jak budowa cepa i wiecznych dzieci jakimi są faceci.

Gość gooooooo
oczywiscie ze dziewczynki sa lepsze , ja moglabym miec nawet cztery, sa pomocne zwlaszcza dla mamy , chodzimy na zakupy stoja zawsze po mojej stronie,rozmawiamy spedzamy duzo czasu razem , kino i inne

Gość gooooooo
kotka to postaraj sie inaczej wychowac swoich synow to w przyszlosci beda inni dla kobiet ale jak im wpoich ,z e kobiety to male mendy to sorki...