Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m_zeta

drogie mamy czy w jednoczesciowym stroju kapielowym

Polecane posty

Gość m_zeta

tez mozna czuc sie seksownie? mam po ciazy maly fald skory ktory jak sie schylam robi sie wiekszy i troche rozstepow na nim:) widzialam na allegro swietne i ladne prosze link ale nie wiem czy bedzie akurat na taki brzuch-schudlam tez ponad 10 kg wiec ogolnie jest wszystko ok tylko brzuch.http://allegro.pl/ruth-piekny-kostium-firmy-she-promocja-super-cena-i2007828040.html http://allegro.pl/stroj-kostium-kapielowy-monokini-l-40-model-2010-i2043237174.html http://allegro.pl/sexowne-body-dwa-kolory-i2042696251.html wiecie niedlugo lato a ja mam mega kompleksy i chce je i ukryc i wlasnie czuc sie seksownie

Gość hej hoooooooo
ten drugi ładny i seksowny a pierwszy i ostatni strasznie wiejskie albo dla dziewczyny z dyskoteki :)

Gość Nie-rozumiem
DO lata jeszcze chwila...moze warto sprobowac pocwiczyc, a stroju poszukac pozna wiosna?

Gość 15 i lat i sie puszcza!!
2 bardzooooo ladny:):)1 i 3 dla mamy nie pasuje:P

Gość 15 i lat i sie puszcza!!
do nnie rouzmiem-rozstepów nie da sie zniwelować!! wiec cwieczenia nic nie pomoga,rozstepy mozna tylko rozjasnic

1 tragedia jak dla mnie tylko pod latarnie w takim :/ 2 śliczny i seksi w taki wyrafinowany sposób 3. wygląda jak dla mnie jak bielizna modelująca a nie jak seksowny strój kąpielowy

Gość hej hoooooooo
roztępy możesz zlikwidować laserowo...a jak schudniesz i pozbędziesz się fałd to będzie super....więc faktycznie lepiej się zmobilizować i poćwiczyć a nie szukać kostiumu który zakryje niedoskonałości. Polecam 6 weidera.

Gość m_zeta
ja ogolnie jestem mloda wiec chce wygladac mlodo a nie jak typowe mamuski na ten brzuch tzn sama skore cwiczenia nie pomoga-a ogolnie dbam bardzo o siebie i nie jestem "udupiona" tak jak niektóre mowia. do lata moze i daleko ale coraz bliżej tez:) a wole kupic wczesniej bo wiem ze sie nie "rozrosne":)

Gość a ma ząbki?
powiem ci,ze ttakie stroje dobrze leza na modelkach.zreszta zauwaz jakie nienaturalne pozy przyjmuja.lepiej pojsc dio sklepu i normalnie przymierzyc,bo bedziesz zamiast sie relaksowac caly czas pooprawiac,bo cos to bedzie odstaawac to sie marszczyc.

Gość m_zeta
bylam juz na zabiegach ultra slim baaardzo pomoglo ale w 100% ty chyba tylko operacja plastyczna-a mam wieksze wydatki

Gość m_zeta
i nie chce wiecej chudnac bo bede wygladac jak suchotnica z jeszcze wiekszym faldem skory. w sumie masz racje lepiej przymierzyc,ale ktory fason wam sie podoba:)

A JA PO CIĄZY ZA SZYBK OSCHUDŁAM I ROZSTĘPY MAM,ALE JESZCZE NIE BYŁAM NA BASENIE WAKACJE TEZ BYLY W GÓRACH A NIE NAD WODĄ,WIEC SIĘ NIE ROZEIRAŁAM EJSZCZE,ALE W JEDNOCZĘSCIOWYM SEKSOWNIE-CZEMU NIE ;)

Gość Ja też mam taki
problem z brzuchem, z tym, że mój "problem" ma juz 10lat. Teraz to już nic nie zmienię, jedynie musze pilnować wagi, bo im mniej ważę, tym bardziej widoczna jest wiotka skóra i rozstępy. Jeżeli chodzi o strój, to uważam, ze proste są najlepsze- po pierwsze w tych przekombinowanych opalisz się w kropki i paski, po drugie, wszystko się rusza, przesuwa, trzeba pilnować, żeby zakryte bylo co ma być zakryte;) U mnie sprawdził się prosty jednoczęściowy strój, bez ramiaczek, z ładnym wycięciem na biust i usztywnianymi miseczkami. Koniecznie mierz, nie kupuj na allegro (chyba, ze wcześniej w sklepie sprawdzisz, w czym ci dobrze).

Gość m_zeta
tez bym chciala w gory pojechac:) tyle ze my nad wode raczej a nie nad morze bo nad wode mamy bardzo blisko

Gość Nie-rozumiem
nnie rouzmiem-rozstepów nie da sie zniwelować!! Jasne , rostepow sie nie da ale to jeszcze nie powod,zeby od razu pogodzic sie ze zwisajaca oponka na brzuchu. Rozstepy maja nie tylko kobiety po ciazy, podobnie jak celllulit nie pojawia sie tylko u osob otylych. Ja po prostu nie rozumiem zwalaczania problemu coraz wiekszymi strojami, ktore zakrywaja coraz wiecej. Pewne niedociaglosci figury da sie zwalczyc cwiczeniami, wizyta w gabinecie kosmetycznym, dermatologicznym...itp.

Gość Ja też mam taki
Do osoby powyżej- zdajesz sobie sprawę z tego, ze plastyka powłok brzusznych to koszt kilku tysięzy złotych?

Gość Nie-rozumiem
6 weidera - to tylko 42 dni....

Gość Ja też mam taki
Ja bym z tym strojem uważała- modelka ma silikony;) i super wygląda w tym stroju, ale wystarczy popatrzec na manekina, że jak wygląda strój, zależy od sylwetki . Jeżeli masz mały, albo nie tak "sterczący biust" to sobie odpuśc ten strój.

Gość m_zeta
chyba napisałam,że byłam na ultra slim,dbam o siebie i ćwiczę ale nie będę biegać po gabinetach bo zwyczajnie nie mam tyle kasy a tanie to nie jest i mam dziecko które jest dla mnie ważniejsze niż te zabiegi-wiszącą skórę nie da się zlikwidować ani "skurczyć" a mi cała dosłownie ciąża w brzuch poszła bez nadmiernego tycia,a takie stroje bez niczego nie zostały wymyślone

Gość Ja też mam taki
Jasne, ze 6weidera to super sprawa, ale na mięśnie- kiedy one się rozrastają, napinają skóre i wydaje się elastyczniejsza- ale kiedy ma sie rozstępy, to tak jakby się miało skórę o rozmiar za dużą do swojego ciała, nie sposób ja "naciągnąć" tak jak zdrowa skórę. Próbowac trzeba- zgadzam się- sama robiłam wszystko, co się dała, szczególnie, ze miałam 19 lat kiedy urodziłam dziecko i zależało mi żeby jeszcze kiedyś bikini założyć. Chyba nie masz tego problemu...

Gość Nie-rozumiem
Ale kto mowi o plastyce brzucha. Ja dalej uwazam, ze cwiczeniami mozna zdzialac cuda. A majac na mysli kosmetyczke czy dermatologa mialam na mysli bardziej odpowiednio dobrane kosmetyki, ewentualnie microdembrazje.

Gość Ja też mam taki
Pisałam oczywiście do Nie-rozumiem.

Gość m_zeta
jezeli chodzi o biust to nie narzekam a są stroje jednoczęściowe wiązane na szyi o do tego z push upem:) chodzi mi tylko o brzuch

Gość Ja też mam taki
A to spokojnie! Myślałam, ze chcesz konkretnie ten kupic, bo ja bym nie ryzykowała;) Ogólnie fason super!

ja miałam oponkę,bo zawsze szczupła byłam,w ciąży miałam na końcu 80kg :D a przed 59,oponka była,ale nawet nie wiem kiedy mi "zeszła" jestem ponad 2 lata po porodzie,a moja koleżanka 5 i nadal ja ma,wszystko zalezy od organizmu,dzisiaj waże 57 i chcę przytyć jakieś 5 kg i nie mogę :D mi w ciąży wyszło kilka rozstępów więcej,po szybkim schudnięciu,bardzo szybko ważyłam tyle ile przed ciążą a nawet i mniej,dorgie kremy nei pomogły,no cóż...ale teraz są jasne i gdybym był ciut grubsza to by ich aż tak nie było widać. resztę można zatuszować strojem/ubraniem a oponki przecież można się pozbyć,nawet jak się ma 30/40 czy 50 lat

Gość Nie-rozumiem
Ja też mam taki - ok poddaje sie!!!!!!! Najlepiej zacznijcie od razu tutaj szukac : http://www.google.com/products?q=swimsuit+plus+size&hl=en Pewnie sie przyda przy 2-gim lub trzecim potomku! Zawsze to jakis sposob na usprawiedliwienie,ze sie dupy ruszyc nie chce! Zwlaszcza majac 19 lat!

Gość m_zeta
ja mam 22 lata jestem dumna ze mam kochane dziecko z kochanym mezem tylko mam nie kocchany fald skorny ktory trzeba jednak zakryc przed swiatem

Gość m_zeta
czyli uważacie że 5 miesięcy po porodzie jeszcze mi sie cos skurczy????

Gość Ja też mam taki
Ja oponki nie miałam nigdy, przed ciążą ważyłam 47kg i w ciąży przytyłam 12. Od razu zniknął mi brzuch i pojawiły się rozstępy. na początku skóra brzucha wisiała-dosłownie, ale balsamy, masaże i cwiczenia dosyć dobrze się spisały. Niestety na rozstępy nie ma mocnych. To, ze pisałam, ze moje rozstepy mają 10 lat, nie znaczy, ze mam 50;) Bo mam 29lat i na plastykę może zdążę zaoszczędzić...