Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nei

Seksapil - to nasza broń kobieca? - Czyli słów kilka o manipulowaniu mężczyznami

Polecane posty

Zastanawiam się jak często kobiety wykorzystują świadomie swoją urodę i seksualną atrakcyjność w zupełnie nieseksualnych celach? Czy zdarzyło się wam, drogie panie, kiedyś uniknąć mandatu robiąc tzw. słodkie oczka do policjanta? Czy zdarza się wam założyć bluzkę z głębszym dekoltem wiedząc, że w urzędzie będziecie załatwiać sprawę z mężczyzną, a nie z kobietą? Czy zdarza wam się "przypadkiem" pokazać więcej uda, niżby wypadało po to, żeby rozproszyc "przeciwnika"? Jak często takie gierki okazują się skuteczne? Czy miewacie "moralnego kaca" pomagając sobie urodą, czy uwazacie, że mężczyznom słusznie się należy takie wykorzystywanie, skoro na urodę "lecą"? Jak to jest? Brzydzicie się tak tanimi zagrywkami, czy może wprost przeciwnie - z premedytacją je wykorzystujecie? ; )

chcesz im podac na tacy naszą strategie?:P zdrajczyni

Gość Nie-rozumiem
Swiadomie...nigdy w zyciu....hehe Jakie mandaty..to kobiety placa jakies mandaty? ;-)

Iii tam, faceci pod tym względem są jak dzieci wierzące w Sw. Mikołaja - mimo oczywistych faktów i tak nie przyjmują ich do wiadomości :D

Nei ty to musisz w ogóle stosować jakies sztuczki?:classic_cool: ja z takim biustem bym nie miała nawet jednego mandatu :P

80 % wszystkich "przedstawicielek handlowych" "doradczyń bankowych" i innych naciągaczek przyłazi ubranych w sposób ukazujący ich walory i zachowuje się tak żeby jeszcze je podkreślać. Do tego zachowują sie jak by co najmniej siebie sprzedawały i były gotowe sie za podpisanie umowy rżnąć tu i teraz... Niestety ciśnie się na usta jedno określenie na te "kobiety" szczególnie że rzadko kiedy potrafią odpowiedzieć na pytania merytoryczne. Ostatnie cv jakie do mnie trafiło, dotarło ze zdjęciem bardziej pasującym do portalu dla szukających seksu niż do podania o pracą. Niestety trudno zmusić się do szanowania kobiet w momencie kiedy masowo traktują swoje ciało jak towar/narzędzie.

w sumie to ja nigdy nie miałam mandatu :P raz dmuchałam w balonik :D:D

Gość marrlena
Cyckami moge zwojowac swiat ;) i oczywiscie ze to wykorzystuje :)

Hehe - wpedzacie mnie w kompleksy :D ja nawet za bardzo bluzek z dekoltem nie mam :D

Gość Mamebos
JA sie w łasnie zawsze zastanawiałem czy wy robicie specjalnie tą sztuczke z cameltoe ?? CZy jak zakladacie legginsy to nie zastanawiacie sie nad tym .

Gość Perfidny manipulator
No nie wiem, kto jest tutaj bardziej perfidny: kobiety, czy mężczyźni. W pracy często wykorzystuje się kobiety w negocjacjach z meżczyznami. Są wtedy bardziej skłonni do ustępstw. Tak samo w drugą stronę. Ja sam często jak mam coś do załatwienia z jakaś kobietą w pracy, którą, to robię to tylko w czasie, gdy ma "te najlepsze dni". Skuteczność metody murowana. Natomiast nigdy nie robię tego, gdy kobieta ma doła. Przed ważnymi negocjacjami czasem uda się zdobyć informację z wywiadu z przeciwnej strony o tym, w jakiej fazie jest kobieta-przeciwnik. Wtedy odkłada się negocjacje o 2 tygodnie z jakiegoś powodu. Nie wiem do końca, jak kobiety manipulują mężczyznami, ale mnie czasem udaje się też wykorzystać naturalną skłonność kobiet do oszukiwania samych siebie, że jest inaczej, niż jest w rzeczywistości. Kobietę można też łatwo uwieść, naobiecywać coś i wtedy je z ręki. Oprócz miłych chwil sam na sam mamy wtedy kobietę, która zrobi dla nas wszystko. Nawet najbardziej głupie rzeczy.

Mamebos JA sie w łasnie zawsze zastanawiałem czy wy robicie specjalnie tą sztuczke z cameltoe ?? CZy jak zakladacie legginsy to nie zastanawiacie sie nad tym . nie mam przodu to chociaz tyłem po manipuluje :classic_cool:

Gość marrlena
Przeciez panowie sa prosci jak budowa przyslowiowego cepa;) wystarczy wiekszy dekolt a wy nam jecie z reki juz...

Gość Mamebos
czyli cameltoe to jest nieswiadome manipulowanie ? No, ale jak zakladacie legginsy to nie wiecie ze cameltoe sie tworzy , bo to obcisły strój ?

marrlena wy nie jesteście bardziej złożone... wystarczy udać że jemy wam z ręki żebyście pokazały więcej i więcej........... A potem mówicie już tylko że faceci to świnie i że was wykorzystują...

pierzasta ciekawi mnie czy ten manipulator tak świetnie w teorii tylko wyćwiczon?:classic_cool:

Gość marrlena
Myslicielu bo to dziala w dwie strony, uwaznym trzeba byc ;)

Gość Mamebos
Nie mini , a legginsy sa najbardziej zboczonym strojem .

Mamebos. Słyszałem, że kobiety w czasie owulacji mają większą skłonność do ubierania się w obcisłe ciuchy. a jeszcze jak się do Ciebie uśmiecha, to nawet się nie zastanawiaj :) Już jest Twoja. Marrlena... Uważam, ale ja też czasem daję się manipulować kobietom. Wiem, że to działa w obie strony :). Mnie na przykład zniewala... albo może nie powiem co.

Ja byłam ostatnio świadkiem takiego zagrania mojej koleżanki :D Kupiła okazyjnie zmywarkę, ale nagle pojawił się problem, bo choć bylysmy we trzy, to zmywarke trzeba by było wtaszczyc na 2. piętro, co już nie było takie wesołe. Transpportu nie mogła zamówić "na już" bo wszystko było zajęte. Pozostawało nam walczyć z ta zmywarka we trzy. A tu po chwili koleżanka wypatrzylaa jakiegoś chłopaczka z obsługi, coś tam mu potłumaczyła, pousmiechala się i po może 3 minutach koles nie dość, że zgodził się jej z ta zmywarka pomoc (czego mu w godzinach pracy zrobić nie było wolno!) to jeszcze namówił innego chłopaka, żeby pojechał z nami swoim samochodem i pomogl no i przywiózł ich z powrotem do pracy. Gdyby im zaoferowała pieniądze, to nie ma problemu - chcoeli zarobić i tyle. Ale oni to zrobili całkowicie za free, tylko właśnie tak na "ładne oczy" Jaką mieli korzyśc dać się jej tak wrobic? :D

Gość marrlena
Perfidny, mow mow :)

Ja tam wolę jak kobieta mnie przeleci. Z własnej woli oczywiście. Więc może faktycznie przeleciałem ze dwie ;)

mysliciel999 Tylko dlaczego jak kobiety przegrają tą misterną grę to czują się pokrzywdzone? pytasz o kobiety czy dziewczynki??:classic_cool:

Marrlena każdy facet ma takie rzeczy, którego go zniewalają. Każdy inne. Guziczek, który jak naciśniesz, to masz go u stóp. Ja też mam swoje, ale jak powiem, to będę Twoim sługą, a tego nie chcę :)