Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ulęgałka

starania o ciążę

Polecane posty

bezik=super!miało być:)sorki...ale lepiej tak,jak ma sie zawieszać inter ja zawsze:)a,ze działa dobrze to zdziwiona jestem:)

KRZEWUSZKA TY MASZ 0,928 TSH 3.Teraz doczytałam u mnie =norme mam podaną:pg>mL 2.0 DO 4.4 JA MAM 3,5

Gość Asiunia6922
cześć dziewczynki. zaczynam starania o dzidziusia zaopatrzyłam sie już w tabletki z oleju wiesiołka i raz dziennie pije len, okres właśnie mi się skończył i teraz czekam na owulacje, wiem że tak łatwo nam nie pójdzie z ciążą bo mam niedoczynność tarczycy ale jestem dobrej myśli. dołączam do was kochane:)

KRZEWUSZKA,a ile wazysz..ze 5 kg chcesz schudnać?///:0 ja tez bym chciaóła choc ze5...:(///ale jak...

powiedzcie mi proszę czy jestem złą osobą?? własnie sie dowiedzialam ze najprawdopodobniej moja kuzynka jest w ciąży. i co ja na to ???? kkurde zazdroszcze jej. wiem ze zazdrosc to zle bardzo uczucie. zycze jej i dzidzi jak najlepiej zeby bylo zdrowe i ogolnie zeby wszystko bylo ok ale kurcze ona jest mlodsza ode mnie jest krotko mężatka nie jest" na swoim" studiuje i generalnie no to ja jestem w rodzinie "następna w kolejce" :( ja mam juz zycie ulozone stabilizacje i ogolnie na nic nie moge narzekać tylko na jedno...brak dziecka. teraz zaczynam zarzucac sobie ze bylam skupiona na studiach i na tym by miec najpierw mieszkanie samochod itp. zaluje ze bralam tabletki anty. niby mam dopiero 25 lat ale mam pooczucie ze trace cos w zyciu i ze to jakaś kara jest za prozność????. kurde no powedzcie mi ze nie jestem zlym człowiekim.

KRZEWUSZKO!o operavjach;) i kwiatkach kiedy indziej popiszemy kochana,a ty odpoczywaj!połóweczka niech masarzyk zrobi!muzyczke relaxujaca właczyc i miłych snów życzę:) albo,wiesz co jest najlepsze na bóle?SEX!u nas to działa:)endorfiny działają:)chyba nie p0myliłam nazwy..?hehhw kazdym razie te SZCZĘSCIA!:)BUZIAKI:)

i co Wy na to? jejku jak dobrze ze jest to forum, moge wygadać się komuś kto mnie zrozumie.

patra za nic sie nie obwiniaj, nie jesteś zła jesteś fajowska , poczciwa babeczka, przyjdzie czas i na nas i będziemy miały dzieciaczki, ja swoim kuzynkom też zazdroszcze jak zaszły w ciąże a ja nie, ale to nie powód by sie dołować słoneczko , żadna kara , żadna próżność, my też pierw szkoła potem autko w końcu mieszkanie, taka kolej życia,teraz jak życie już ustabilizowane to czekamy na dzidziusia :)

hm..dzieki:) wiem ze sie doczekamy, wierze w to. tylko tak mnie w sercu zakuło jak się dowiedziałam, poprostu mi przykro. i troche zmartwilam się tym, że zamiast sie ucieszyc to jestem zła. ehhhpostaram się byc fajną ciocią.

dobra dziewczynki dzieki. ide sie położyc. ścisakm Was i do juterka. dobrze ze jestescie :)

PETRA!KOBITKO!WEZ SIE W GARSC KOCHANA!!!!!!!!!!nie bede duzymi literami juz pisac,ale!powinnam!jaka zła osoba jestes..?ze pragniesz miec dziecko!?kochana!jestes młoda jeszcze i wszystko przed toba!!!!!a,że zazdrośc jakas tam jest...wiadomo(jak my wszystkie)mamy tak!ale!tylko cieszyc sie z radosci kogoś!Tobie!i Nam wzystkim bedzie dane zostac mamusia!tylko bez schiz!!!!bo,to nic nie pomoze!najwazniejsze zdrówko Twoje1twej połóweczki koczhanej!a,jak sie kochacie,to dzidzia bedzie!!!!!!predzej czy pózniej!CIERPLIWOSCI!I BEZ ZAŁAMEK!KURDE!Co,maja powiedziec te dziewczynki,którym cos dolega?TEZ MUSZA MIEC NADZIEJE,A WSZYSTKO SIE UDA!!!!!!!!!!!!

kurde do pionu mnie postawiłaś kochana :) wiem, wierze w nas wszystkie. juz sie ogarniam. ok dobranoc :)

Gość Asiunia6922
ja też zazdroszczę najpierw w ciążę zaszła moja najbliższa kuzynka jak siostra, ma ślicznego Filipka, później moja szwagierka krora ma śliczna Maje a teraz moja bratowa jest w ciąży prawie 3 msc, bardzo bym tez chciała zajść byśmy razem chodziły:)) mam taka potrzebe dzidziusia,pragne calym serduszkiem:))) moj mężuś jeszcze nie chce tak do konca le wiem ze jak zajde to bedzie szczęśliwy on już taki jest porostu sie boi:))

Gość Asiunia6922
Dobranoc:))

dziewczyny padam już dziś. przeżyłam straszny dzień, jestem okropnie zmeczona ale nie chce mi sie kłaść, a raczej myć :) posprzatalam cale mieszkanie, poszkladalam ubrania i w miedzyczasie wpierdzielilam sloik ogorkow a pozniej troche kwaśnych żelek iii... brzuch mnie rozbolał! :( zaraz bede miała biegunke hehehe Kruszyneczko jak TATUŚ zareagował???

BEZIKU!=PEWNIE,ze się uda!musi!!!!!!!!heh:)i,z pozytywem do łózeczka!nawet jak nic nie bedzie...czyt,przytulanka,to i tak uda się!Wodpowiednim czasie!!!!!!!!! ja juz stara dupa;)ale mam nadzieję i trzeba mieć!a,wy dziewczynki młodziutkie!wszystko przed wami!oby bez perypetii zadnych złych!:)

nie jesteś stara jesteś kochana, wszystkie jesteście kochane , ja też ;) i wszystkie będziemy mamuśkami :) ide pić ziółka :)

KANIA=wiem cos o przeprowadzce:);(my juz jakis czas,po..a jeszcze duzo do zrobienia,ale frajda jest!:)mimo zmeczenia,co>?Gorzej z internetem i tel,maja czas..ale cóz to za problem w porównaniu z naszymi...no!ale tzeba się wziąśc w garść!jak juz pisałam wczesniej dziewczynką!ja daje na luz i nie (że ten dzień)trzeba!poprostu z miłosci i checi.Naprawdę,zycze super miłosci,sexu!ale ,nie na siłę!bo,z siłowania,nic nie wyjdzie....a,kiedy parapetóweczka?bo,u nas za jakies 2 tyg:) Takze,mimo starań!zycie musi kulac sie dalej!!!!!!!

Pierwsza parapetówka juz w niedziele dla rodziny a 1 maja dla znajomych :) Eh dziewczyny tak to jest ze jak sie chce dziecko i slyszy ze kolejna znajoma w ciazy to sie zazdrosci. Dzisiaj koleanka wyslala mi zdjecie kilka minut po porodzie... ciesze sie ze urodzila i zazdroszcze ze ja takiego nie moge wyslac... Dobrze ide spac bo juz mi sie oczy zamykaja :) papapa kolorowych snów :*

BEZIK!pewnie!i,tak trzymać!główka do góry!bo,inaczej du.a bedzie!a,głównie od nas zalezy:)wiec,nie poddawajmy się nigdy!obojetie w czym.a juz wogóle w kwestji najwazniejszej dla kobiety!no,i meżczyzny również:)ale,nie kazdego,...i to jest tez smutne czasami...,Wiec,cieszmy się!że rodzine bedziemy mieć NIEDŁUGO!:):):)

Asiunia , mąż jak zobaczy dzidziusia to sie zakocha :) Kaniu my w grudniu robiliśmy parapetówke , hardcor niesamowity :) na drugi dzień mnustwo sprzątania i czyszczenie wydeptanych paneli, ale było super :D Silika zgadzam sie z tobą , trzeba dążyć do celu , nie poddawać sie i być cierpliwym , innego wyjścia nie mamy jeśli chcemy być szczęśliwe :) ❤️

babeczki jak robicie dużą imprezke to zamiast normalnych talerzy itd możecie przygotować jednorazowe talerzyki kubeczki widelczyki itd... potem wszystko do wora na śmieci i gitarka :P