Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ulęgałka

starania o ciążę

Polecane posty

Już nie wiem co myśleć sama po przy tak długich cyklach małe prawdopodobieństwo wystąpienia owulacji,teraz biore duphaston a jak owulacja mi sie przesunęła?

Gość JUDIT
Hanakali nie wyobrażam sobie nawet co musisz teraz czuć, bardzo mi przykro , ale nie poddawaj się i nie załamuj będzie dobrze musi być :)

hej 🖐️ hankil jest mi bardzo smutno przykro a jednoczescie i zla i pytanie dlaczego ? tak dlugo czekalas na to dzieciatko wszytskie pragniemy byc mamami a los nam dostracza takich przezyc to nie sprawiedliwe siedze i rycze jak tylko przeczytalam twoj post trzymaj sie kochana tulam cie mocno 🌼 ❤️ badz dzielna placz jeslili tylko masz ochote nie dus tego w sobie badz dzielna mam nadzieje ze jednak nas nie opusicsz i czasmi sie bedziesz odzywac i trzeba wierzyc ze jendak ktoregos pieknego dnia los nam wynagrodzi te wszystkie nasze przezycia buziaki :*

Dziewczynki zaraz z mężusiem uciekamy na grila do sąsiadów. A jutro o 6 rano jedziemy na wycieczkę do Skalnego Miasta w Czechach.Będę dopiero w niedzielę wieczorem.Udanego weekendu Wam życzę :******

Hanakali.... brak mi słów... nawet nie wiem co powiedzieć - to jest straszne... Byłam dziś u gin na monitoringu, mam 14dc, macica 14mm i pęcherzyk owulacyjny 21mm... ciekawe co z tego będzie...

teacherka byłam rano na monitoringu ale nie mówiła czy pękł, myślisz, że mógł pęknąć w trakcie dnia??

4 dni kazała intensywnie współżyć, ale gdyby pękł to by chyba powiedziała... więc się zastanawiam kiedy pęknie

A mój dzisiaj wziął wolne, pojechaliśmy do poznania :) zakupy.... i tak na spokojnie pospacerowaliśmy sobie, jak za studenckich czasów :) Odstresowałam się niezle....teraz pijemy winko :) Podjechalismy do androloga zapytac na kiedy mozemy sie umowic, pech chcial ze jest na urlopie, ale bede dzwonic i moj idzie sie zbadac, bez gadania !! Sam chce....

To mi tłumaczyła że na dobę pecherzyk przybiera ok. 2mm a gdy osiaga 20mm (około) to pęka. Ja miałam w 14dc - 26mm to mi powiedziała że pęknięty już...

to fajnie... :) my już dziś po starankach popołudniowych, może jeszcze będą jakieś późnowieczorne... jestem ciekawa czy jest szansa w tym cyklu...

bo chyba żeby stwierdzić że pęknięty musi mieć 26mm właśnie....nie wiem aż tak....ale jak ma ok 2cm to już lada moment :D są szanse, oczywiście :) :D

tylko ja jakoś nie widzę u siebie za bardzo śluz płodnego... kurcze nie wiem już o co chodzi... gin mówi że parametry na zajście fajne, a śluz ważny nie jest??

chyba nigdy nie ma wszystkich objawów...jeżeli usg potwierdza to jest ta owulka :) ja też nie miałam super śluzu ostatnio....no i miałam z lewego jajnika, o dziwo....bo nigdy nie czuje lewej strony, tylko prawą.... jak na 14dc to idealne wszystko masz :)ksiazkowe!

jeju oby.... teraz się kochać i nie stresować się... oby nam się wszystkim się udało!!!!! :) Boże zobaczyć 2 kreseczki, niby takie banalne, a dla nas wszystkich to wielkie marzenie.

nam się nie udało w tym cyklu z obserwacją owulacji :( u mnie jest ok wszystko tzn. jak narazie badania nic nie wykazaly, cykl mam jak w zegarku....teraz mój mąż będzie sie badać..... Ale Wam się uda teraz :) zobaczysz, mam takie przeczucie....:)