Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ulęgałka

starania o ciążę

Polecane posty

ja sie zastanawiam czy faktycznie nie zrobic sobie bety... zmierze tempke jutro i jak bedzie wysoka chyba pojde na bete, jak to nie ciaza a @ nie ma to sie wybiore do gina

Kaniu Ja brałam duphaston i cykl trwał 36 dc,a do 26 dc brałam.@ może pojawić sie do 14 dni od ostatniej tabletki

misia ja bralam luteine juz 3 cykl i w pierwszym dostalam 3 dnia po odstawieniu a w drugim juz nastepnego dnia a teraz niby nie dostalam jeszcze nie liczac niedzielnego plamienia

hej kobietki, ja mam okres co 24 lub 27 dni, dlatego zrobiłam wczoraj i to ten z czułością 10 ml/u z allegro , :( jak narazie plamienie przeszło ale brzuch strasznie boli całą noc miałam zimne poty, czyli często tak jak przed @, ale i tak @ może sie spóźnić bo byliśmy na urlopiku , potem mega długa podróż 20 h,i żyganie bo ma ch lokomocyjną więc jedyne co zostaje to czekać na paskude :(

a i przecie bromka odstawilam i zamienili na euthyrox , oj babeczki my to jednak mamy przesrane :( w sumie to jestem pewna że cioteczka przylezie zastanawiam sie czy jak uda mi sie zajść to też będe to czuła ? biore sie do roboty szef mnie goni :P pozdrawiam was słoneczka :) 🌼

Cześć kochane, ulęgałka ja właśnie w teorii wiem, że to bulgotanie, pukanie itd :) Tylko jak to odróżnić od tego, co się dzieje w jelitach?

hej wszystkim śliwka- to super ,ze wszystko ok:) ja jak poczulam pierwsze ruchy dziecka to dziwnie sie czulam:P takie pukanie ,bulgotanie -fajne uczucie:) ja czułam nie na dole brzucha tylko po prawej stronie miedzy zebrami a zoładkiem:) Kania- trzymam kciuki zeby byla to ciaza:) faktycznie dziwne to plaminie i zaskakujace ,ze masz wysoka temperature... beziku- ja przez wyjazd na wakacje i zmiane miejsca mialam cykl 36 dniowy...i tez po cichu lczylam na II kreski:) u mnie 9dc...biore wiesiolek kurcze znowu mam strasznie wysokie libido:P dzialamy dzialamy codziennie ,poprostu z ochoty a nie myslac o dziecku zreszta nie mam jeszcze dni plodnych...ale radocha jest:P

Witam Was Wszystkie Dziewczynki! Ja tylko na chwilkę... nawet nie czytałam co napisałyście... U mnie smutno...teściu zmarł w niedzielę wieczorem :( Mamy dużo załatwiania bo teściowa ma tylko nas...Pogrzeb w czwartek...nie mam głowy do niczego... Na ovu nawet nie zaglądam...nie zapisuję nie mierze... Będę póżniej.Trzymajcie się cieplutko :*

krzewuszko - przytulam mocno dorotq - jak ja Ci zazdroszcze... u mnie posucha... libido nie istnieje a mezus zapracowany... normalnie masakra

ogólnie mam hieperprolaktynemie czynnoścową brałam bromek ale przestał działać i tsh mi podkoczyło , kiedyś też go brałam miałam prawy płat powiększony , tera już ok tylko tsh skacze, niedawno 2,60 teraz 3,95

bezik - to wyglada na to ze my mniej wiecej podobnie... wysoka prolaktyna i TSH pow 3... co do wygladu tarczycy jeszcze nie wiem w czwartek USG... ale aTG mam podwyzszone... ja czekam na leczenie bo terminy u lekarzy porazkowe

Dorotq, dzięki za wskazówki, mam nadzieję, że niedługo nauczę sie wyłapywać te bulgotki ;)

Gość Kasia0183
Cześć dziewczyny, moja @ już sie kończy, dzisiaj 6dc, dość długo jak na mnie ale może endometrium sie unormowało :)

kszewuszko-wspolczuje:( trzymaj sie ... ja na ovu tez nie zagladam bo stwierdzilam ,ze to bez sensu... mycha:) kurcze ja nie wiem co sie ze mna dzieje:P jakas masakra:P dzisiaj kupilam zel intymny do masowania:P hehehe mycha-ja ostatnio tak mam po @ do owulki śliwka- nauczysz sie zobaczysz...rozpoznasz to bulgotanie:) Kasia- to my podobnie zaczynamy cykl:) u mnie 9dc...

moje kondolencje :( Ulęgałko u mnie 14,5 tydz. Byłam dzis u lekarza, mały sie strasznie wiercił i wariował. wszystko ok i na 100 % chłopak bedzie. tak jak czułam.

Patra, gratuluję synka :) Dorotq, ale masz fajnie - ja mam ciągle szlaban na mocniejsze przytulanki... wczoraj pytałam gina i zalecał ostrożność.. eh no i co tu zrobić, trzeba sie słuchać

Kszewuszka współczuje:( Kasia Ja mam 7dc :P Kaniu trzymam kciuki:) Maja super,że jesteś zadowolona z pracy:)

Gość Kasia0183
Dziewczyny z moim libido to chyba coś nie halo, jak już zobacze łóżko to zasypiam na sam widok... Słyszałam o jakichś tabletkach na poprawę libido ale czy działaja? Czy ktoś próbował czy tylko ja taka leniwa w łóżku jestem??? :(

Witajcie wszystkie dziewczyny.Długo nie odzywałam sie do Was...chciałam troszke odpocząć od wszystkich wiadomości zwiazanych ze starankami...jednak znów schiza dzis mój 32dc..I @ ANI WIDU ANI SŁYCHU...no zobaczymy co czas przyniesie,choć nie było za czesto staranek..wiec nie ma chyba czym sie łudzić.no ale ktos w końcu musi przerwać ta cisze z brakiem 2 kreseczek!Mam nadzieje ze w końcu któras z nas oznajmi w końcu ta dobra wiadomosć!może MAŁPKA nasza?CO U CIEBIE KOCHANA?/tez dawno chyba nie pisałas....a miałysmy mw.tak samo termin kiedyś na wredote@... Podczytywałam was troszeczke ale z braku czasu bardzo zadko,postaram się nadrobic w najblizszym czasie=steskniłam sie za WAMI!KRZEWUSZKO=kondolencje i współczucia...:( PETRA=serdeczne gratulacje synusia!niech zdrowo rośnie i zdrówka dla Was!:) POZDRAWIAM WSZYSTKIE STARACZKI I BRZUCHATKI!BUZIACZKI!

siemasz silika :) kobitki powiedzcie mi czy wy też na początku @ macie taki śluz jak na owulke ciągnący tylko zabarwiony na brązowo ? sorki że tak szczegółowo ale inaczej nie umim :P

Gość zebra z klasa+9
dziewczyny napiszcie co myslicie dzisiaj moj 21dc wczoraj mialam bol piersi dzisiaj okropnie sie czuje jakbym pijana byla caly dzien. mam plamienie. 28-29piwinnam dostac@. jadlam malo bo zle mi sie robilo. teraz leze i zle mi ciagle. glowa mnie boli. zastanawiam sie czy to moze przeziebienie cZy jakies oznaki ciazy. nie chce sie nakrecac ale...