Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ulęgałka

starania o ciążę

Polecane posty

Ulęgałeczko Ty to się tak nie spinaj,bo masz Maleństwo pod serduchem:D Jakoś trudno mi uwierzyć,że mogło się udać i pewnie dlatego tego testu nie kupiłam:P Na początku starań,to miałam testów tyle,że mogłam aptekę otworzyć,a teraz nie ciągnie mnie do ich robienia:D

Ulęgałko przecież ja żartowałam!!!:D Zrobię teściora,ale dopiero w piątek jeżeli @ nie przyjdzie:) Tak sobie wymyśliłam:)

kruszynko ja w tym cyklu nie mierze temp.nie robilam testow oeul.nic kompletnie. ja dostane na bank dzisiaj 30dc

Hej:) ja też przy kawce siedze, dzisiaj ostatni dzień wolny - jutro do pracy ale tylko w sumie na tydzień tylko + weekend w szkole;/ ale zwariowałabym tak siedząc ciągle, także nawet się cieszę:) Dzisiaj czuję się już ok, 4 dc w końcu....idę do fryzjera na poprawę humoru:) Kruszynko ja się Tobie nie dziwie, chyba też bym zwlekała....chociaż Ty najlepiej wiesz jak się czujesz i pewnie "coś" jest inaczej...u mnie to co miesiac to samo więc ja po prostu wiem kiedy sie nie udaje...

Hej:) ja też przy kawce siedze, dzisiaj ostatni dzień wolny - jutro do pracy ale tylko w sumie na tydzień tylko + weekend w szkole;/ ale zwariowałabym tak siedząc ciągle, także nawet się cieszę:) Dzisiaj czuję się już ok, 4 dc w końcu....idę do fryzjera na poprawę humoru:) Kruszynko ja się Tobie nie dziwie, chyba też bym zwlekała....chociaż Ty najlepiej wiesz jak się czujesz i pewnie "coś" jest inaczej...u mnie to co miesiac to samo więc ja po prostu wiem kiedy sie nie udaje...

Kruszynko czekamy za II kreseczkami :-D teacherko a jestem fryzjerką a kto mi poprawi humor :| muszę chyba na jakieś masaże sie umówić

Cześć 🖐️ hihi ja też kawkę zrobiłam i do kompa zasiadłam, a tu czytam, że dziś większość od kawki i forum zaczyna dzionek ;) ja jestem ogromną miłośniczką kawy :D Oj Kruszynko coś jest na rzeczy, ale widzę, że jesteś nieugięta hehe :) Dorotq jakie plany na dziś? Ja dziś uszka robić będę :)

michellinka widzę w tabelce, że moją rówieśniczką jesteś ;) jeśli oczywiście dobrze liczę, bo to już grudzień to różnie ludzie obliczają, jedni rocznikowo, inni ile już rozpoczęli... a mnie nic tak nie poprawia humoru jak zakupy :D

Manicure niestety codziennie albo co drugi dzień teraz robię sama bo sporo klientów teraz jest. I lakiery szybko odpryskuja a grudzień pracowity zawsze jest :-) więc na kosmetyczke bym nie zarobiła :-D Kurde teraz mam półtora godziny luzu bo pani się umowila a nie raczyla zadzwonić że nie przyjdzie :-/ nie cierpię takich ludzi bo nie szanują naszego i innych klientów czasu bo równie dobrze kogoś innego mogłabym umówić :-/

Ciamisia tak nasz wiek to już pomału czas na nas :-) święta racja zakupy czynią cuda :-D a Ty też staraczka czy brzuchatka? :-)

brzuchatka początkująca :) 8tc... w trzecim cyklu mi się udało :) narazie mam wielkiego stracha, ale wiem, że wszystko w rękach Boga jest.

Ahhh :-) to moje gratulacje :-D no najważniejsze teraz jest żeby dzieciątko się dobrze rozwijało i zdrowe urodziło :-) trzymam za to kciuki zobaczysz będzie dobrze :-) to końcówka ciąży latem w upalach :| kuzynka tak miała to prawie z domu nie wychodziła :-/

Pamiętam jak kiedyś dawałam sporo korepetycji to też co chwilę ktoś odmawiał, przekładał np 10 min. przed lekcją....ale mnie to denerwowało, bo nic zorganizować nie można było tylko takie "przesiedzenie" właśnie przed kompem. Ludzie nie szanują czasu innych ;/

Tak, termin mam jak Misia, na lipiec :) dla mnie nie straszne upały i wszystko inne, zniosę co trzeba będzie! :) a Ty pod opieką lekarza jesteś czy narazie na tak zwanym luziku ;) próbujecie?

dziewczyny ja juz zaczynam plamic.mowilam ze nic z tego ja bede w ciazy jak befa dwie niedziele w kupie:-) czyli nigdy ja siedze w dokumentach i szlag mnie trafia co miesisc jak musze zus zrobic

Dorotq nie gadaj głupot, że nigdy! Nowy Rok będzie lepszy zobaczysz, pójdziesz do lekarza jak sama mówiłaś to coś zaczniesz działać więcej 👄

dziewczyny ja juz zaczynam plamic.mowilam ze nic z tego ja bede w ciazy jak befa dwie niedziele w kupie:-) czyli nigdy ja siedze w dokumentach i szlag mnie trafia co miesisc jak musze zus zrobic

Teacherko ale jak to mówią klient nasz pan :-/ ax mmie cholera czasami bierze i nastukałabym ci niektórym :-/ Ciamisia my generalnie 9 lat jestesmt razem nigdy się nie zabezpieczalam aw zedzlym roku jak już bylo bluzej ślubu zaczęliśmy się starać ale na luzie tylko w między czasie wyszło niestety stany przedrakowe czy jak to nazywają rak nieinwazyjny i musiałam mieć konizacje :-( do tego mam niedoczynność tarczycy typu hashimoto więc od urodzenia na tabletkach i już dawno mówili mi że mogę mieć problemy z zajsciem i utrzymaniem ciąży :-( dlatego po konizacji powiedzieliśmy sobie że nie odpuacimy ilicze plodne od czerwca piszę sobie miesiaczki jakie długie cykle temp nie mierze bo nie czaje tego do gina dopiero 18 stycznia idę myślę żeby mężowi nasienie zbadać będzie łatwiej zacząć nas leczyć a już też ma latka jest starszy o 7 lat. Żyć nie umierać :-(

Gość Klarcia89
Cześć dziewczyny:) Jestem tu nowa, ale postanowiłam dołączyć. Również staramy się o dzidzię. Co prawda to dopiero nasz pierwszy miesiąc ale stres (niestety) ogromny. Bardzo chcemy oboje dziecka - ale to niestety średnio w tych staraniach pomaga... W tym miesiącu miałam bardzo przyspieszoną owulację (skutek odstawienia anty), w związku z tym ciężko przewidzieć kiedy powinnam dostać @ - ale licząc z normalnego cyklu to...w Wigilię:) Teraz pozostaje już tylko czekanie, żeby zrobić test. A ja niecierpliwię się jak głupia jakaś. A autosugestia sprawia, że już widzę ciążę u siebie (i objawy!:p ), choć nawet gdyby była taka szansa, to nie doszło nawet jeszcze do zagnieżdżenia - jakaś nienormalna jestem....

Dorotq pozytywne myślenie :-) masz kolejny cykl kolejna szanse :-) czyli jakoś w okresie świąteczno sylwestrowym będą plodne :-D uda się mówię ci :-);-)

michellinka- a ile ty masz lat? my tz od 10 lat nie stosujemy antykoncepcji ale jak mielismy "robic":P dziecko to jakos udalo sie za pierwszym razem i od tamtej pory nie bylo "wpadki":( moj tez jest starszy ode mnie o 9 lat

Michellinka życzę wytrwałości wobec tego 😍 z internetu znam dziewczynę z tym hashimoto, która poroniła w sumie 9 razy, ale ma dwie córeczki też, co prawda urodziła je dużo przedwcześnie, ale dziewczynki nadrabiają zaległości względem rówieśników i są zdrowe. To bardzo silna kobieta, bo dzięki jej uporowi ma dwie córeczki. To tak mi się skojarzyła jej historia... Dobrze, że bierzecie się za leczenie i walczycie :) :) dużo sił dla Was i by Wasze doświadczenia nie rozdzielały Was, lecz przeciwnie -umocniły jeszcze bardziej Wasz związek tego życzę z całego serducha Wam i wszystkim starającym się!! 😍

Klarcia89 witamy :-) spoko ja już ostatnio mówiłam że zamiast do ginekologa to do psychiatry chyba pójdę :-) narazie się z tego nabijam ale kto wie ....

klarcia spokojnie tu większość z nas tego zniecierpliwienia doświadczyła... każda by chciała od razu wiedzieć i wiele z nas miewało już objawy ciążowe, choć ciąży nie było... głowa do góry, pozytywne myślenie to podstawa ;)

Gość Klarcia89
Póki co trzeba jakoś wytrzymać do tej Wigilii. @ przyjdzie lub nie przyjdzie i wtedy będziemy myśleć dalej... Zajmę się robotą przedświąteczną, może przestanę myśleć. W sumie to nasza pierwsza małżeńska Wigilia będzie - fajnie by było spędzić ją ze świadomością, że jest nas trójka a nie dwójka - ale nie ma co się nakręcać.