Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ulęgałka

starania o ciążę

Polecane posty

Gość ISIA91
nie dam rady niestety mam pacjentów :( nos oczywiście sobie połamałam :)

Gość ISIA91
girszanka to silna kobitka poradzi sobie ze wszystkim :) i napewno ma tam już fasolke w brzuszku :)

Ładnie Isia, trzymam kciuki mocno. Ja też mam na szczęście stabilną pracę, wiedzą już o mojej ciąży i jest ok :) chcę pracować tak do końca października, no chyba że lekarz zdecyduje inaczej. Ale póki co skoro dobrze się czuję to nie chcę siedzieć w domku ;)

Gość ISIA91
z wykształcenia też jestem fryzjerka ale nie pracuje w zawodzie. Pracuje na recepcji w centrym medycyny estetycznej

Gość ISIA91
Najbardziej boje sie tego że to urojone objawy tzn. chodzi mi o ten ból cycków ale nigdy w życiu tak nie miałam

Gość ISIA91
Praca napewno lepsza niż jakaś mocno fizyczna. Żałuje tylko ze nie pracuje jako fryzjerka

Isia oby te objawy to było "to". Każda kobieta zna swój organizm i wie, kiedy dzieje się coś innego niż zawsze. U mnie np. nic się nie działo jak okazało się, że jestem w ciąży, a co miesiąc wydawało mi się, że mam masę ciazowych objawów hehe :)

Gość ISIA91
michelinka a u ciebie to ile już ?

Gość ISIA91
Ja bezboleśnie przechodziłam od zawsze @. A jak nawet coś czułam to było to bardzo delikatne ale zawze brzych cycki nigdy. A teraz od tygodnia dotknąc się nie mogę. Staram się nie napalać tak bardzo ale wiadomo ze chciałoby sie aby sie udało.

Ja tak szalałam że co miesiąc bliżej @ to wariowalam i robiłam niepotrzebnie testy, a wtedy gdy się udało, po prostu nie miałam wcale objawów jedynie przeczucie żeby zrobić test, wyszła blada druga kreska, ale beta potwierdziła dodatkowo ciążę.

Gość ISIA91
Ja jeszcze nie szaleje przynajmniej tak mi się wydaje bo to można w sumie potraktować jako mój pierwszy cykl

To zazdroszczę ja później już szalałam, ale nam to zajęło ok rok.

Isia zawsze można do zawodu wrócić :) ja uwielbiałam to :) Czapus ciesz się że możesz pracować nie masz pojęcia jak ja bym chciała albo na jakieś fuszki do kogoś chodzić musiałam wszystkim klientkom już po odmawiać wiadomo zdrowie i bezpieczeństwo to podstawa, nawet cieszę się że zaszłam w ciąże na chorobowym( bo praca stojąca dużo chemii i ręce do góry czasem nie wygodne pozycje strzyżenia jak np przychodziło dziecko itp )bo niewiadomo jak by się to skończyło Isia jutro zaczynam 29 tydzień

Gość ISIA91
może mi się uda :) moze rano będę juz wiedzieć:)

Gość ISIA91
Michellinka to cudownie :) wiesz co ja bardzo kocham fryzjerstwo to moja pasjazawsze o tym marzyłam do tego dązyłam, ale życie ułożyło się inaczej

Isia trzeba realizować pasje i marzenia :) zacznij chociaż od najbliższych albo znajomych koleżanek .. :) chociaż tak tylko dodatkowo a zawsze będziesz robić to co lubisz . nie watro się poddawać :) jutro chcemy wszystkie znać wyniki testu :)

czapus tak u mnie synek :) ale jak juz pisałam też na tych prenatalnych juz powinni coś powiedzieć:)

Gość ISIA91
Napewno dam znać bo nie ma innej opcji zrobię go napewno :) i albo będe wiedział na czym stoję albo będę dalej mysleć :D

No właśnie, daj znać :) michelinka jestem ciekawa co powiedzą na badaniach;)

Gość ISIA91
A nie masz jakichś przeczuć albo z tych zabobonów

Gość ISIA91
A no tak nie sprecyzowłam czy czapus ma jakieś przeczucia czy chłopiec czy dziewczynka

Wg chińskiego kalendarza dziewczynka hehe a przeczucia nie mam, a Ty michelinko sprawdzalas w chińskim kalendarzu? ;)

czapus nie sprawdzałam ale wszyscy dookoła twierdzili że chłopiec będzie bo wyglądam kwitnąco:) chociaż na to reguły nie ma koleżanka też fajnie wyglądała a z dziewczynką w ciąży była :)

A zobacz w chińskim z ciekawości, jestem ciekawa jak to się sprawdza. Trzeba znać miesiąc poczęcia i ukończony wiek :)

Jak sytuacja jest normalna, to i szefowa będzie się z Tobą cieszyć :D Mój poprzedni szef przyjąłby to z wielką radością, powiem więcej pokombinowałby tak, żebym mogła przed L4 zarobić więcej, co by później brać przyzwoite pieniądze z ZUS. :D:D:D Ale to niestety już przeszłość:(