Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ulęgałka

starania o ciążę

Polecane posty

oj kusicielko!!:) biegusia to niemożliwe... zobaczę jak akcja się rozwinie...

musze Ciebie troche nakręcić:p bo ostatnio coś za racjonalnie sie zachowujesz...i czekasz tak spokojnie na @hehhe:p

Gość ulna30
dziewczyny , teraz chce zapytac o cos innego? nie jestem tak obcykana na tym kafe to jest moje pierwsze forum na którym dyskutuje, dlaczego ja jestem na pomarańczowy , a wy na czarno, jak zrobic zeby byc na czarno?

Gość ulna30
na pomarańczowym moze sie ktos pode mnie podszyc tak/ , a na czarno jestem wiarygodna?

Gość o may goddd
na pomarańczowym moze sie ktos pode mnie podszyc tak/ , a na czarno jestem wiarygodna? nie tepoku pomaranczowy nick jest bez hasla a na czarno z hasłem i nikt nie moze go wpisac sobie

Gość o may goddd
na czarno jestem wiarygodna? bardzo:O:O

Jak przeczytacie o tym leku i o tym co piszą kobietki na ten temat,to może sobie pogadamy?:) Ja już się chyba wszystkiego będę chwytała i pod koniec tego cyklu zamówię sobie ten specyfik:D

WITAM WAS KOCHANE:) Ja niedawno z pracki wróciłam i tak Was czytam...to i ja sie rozpiszę troszeczke;)@ rozkreciła mi sie nocą(znów nie spałam;(i taki krwotok ,ze az sie przestraszyłam,ze znów poronienie!taki ból własnie miałam kiedys..no,ale nie spanikowałam i poczekałam do rana(na szczescie czysta krew=tylko...takze spokojniejsza troszke jestem...mniejsza z tym,było mineło i juz nie wróci!chciałam do Was popisać:ULEGAŁKA:aby ta wredota@ nie przyszła do Ciebie!i tez myslę troche,że na te testy owu.troche szkoda kasy(nie chciała bym absolutnie nikogo zniechecac)ale wiem po kolezankachże tylko wieksze nerwy(poniewaz czasami niewiaryodne..)no ale znajac siebie wariatke czyli musze wszystko miec pod kontrolą;)pewnie niedługo i tez sie skusze bo nie zaszkodzi...TYLKO!WŁASNIE!CZY MÓWIC MEZOWI...?GDZIE I TAK JUZ STRESY SA CO MC..?WTEDY PODWÓJNY STRESIOR...CHYBA?JAK MYSLI RESZTA KOBIETEK..????????????co wasze 2-gie połówki na to..????????????

BEZIK=co do schylania i podnoszenia do 5 kg...moim zdaniem lepiej dmuchac na zimne..?równiez zdanie moich(i nie tylko moich)lekarzy,czy jest sie w ciąży(przynajmniej do 12 tyg.lepiej uważać!)czy podejrzewa sie ciążę to tymbardziej nie dzwigać za bardzo,bo nic nigdy nie wiadomo na bank a juz wogóle po poronieniu(jak ja np)to nastepna ciaża może byc zagrozona...:(...(nie musi oczywiscie!)ale po co sie przesilać?tez tak zaczynałam kiedys i wszystko ok dopóki przepuklina pachwinowa nie wyszła...a w ciązy to niebezpieczne bardzo.

ULNA ma RACJĘ,JESLI TRUDNO UTRZYMAĆ,ALE JUZ PO 12 TYG.JEST CORAZ LEPIEJ(PODOBNO,TYLKO WIEM Z ZYCIA INNYCH MAMUSIEK)I JAK TO JUZ WTEDY mogą mówic ciaża to nie choroba i jesli nie zagrozona to bez przesady nie lezec w łózku tylko bo to tez dla dzidzi zle.Jednak,nie bede sie wymadrzać,lepiej wiedzą te kobitki które sa mamusiami.

MAJA10=CÓRECZKA MA ŚLICZNE IMIĘ!:)MOJEJ KOLEŻANKI MAŁA MA NA IMIĘ MARIE ROSE,TEZ SUPER,MY Z MEZUSIEM JESZCZE NIE DO KOŃCA ZGODNI JESTEŚMY(TEZ MYSLELISMY O TAKIM IMIENIU:)ALE TRUDNO NAM DLA DZIEWCZYNKI JAKOŚ WYBRAĆ;)DLA CHŁOPCA WIEMY NA 100 PROCENT NICOLAS:)CIEKAWE DLACZEGO..?MIMO,ZE wolelibysmy córeczke...?no,ale to temat na kiedys indziej..:)

dziewczynki udalo sie zalatwilam wszystko co chcialam:D suuuuuuuuuuuper:) ulegalka biegusia ma racje zrób jeszcze jeden tescior:) ulna kochana jak sie zarejestrujesz to bedziesz na czarno a wtedy przed wyslaniem wiadomosci musisz wpisac haslo :) silko biedulo ale sie zesteresowalas w noc ;/

IRA2013=NIE MASZ CO SIE ZAŁAMYWAĆ KOBITKO!na poczatku naszych starań(2 lata temu)tez myslałam,że zdrowa jestem no i udało się!tylko,że po paaaru tygodniach poroniłam NIESTETY:(..I dopiero wtedy robiłam badania krwi plus tsh3 i 4 gdzie okazało sięże to niedoczynnośc tarczycy,a po nieudanych próbach(dopiero wtedy endokrynolog)zlecił wszystkie niezbedne(inne)badania o których pisałam wczoraj.GINEK zwykły nie zaleci ich(dlaczego...)?nie mam pojecia..?czy w pl czy innym kraju...DZIWNE!

BEZIK!=JENY!co z tymi Twoimi przeciwciałami ANA?CO LEKARZ NA TO MÓWI..?

KRUSZYNKA=ii tak dalej!!!!!!!!!!!:)NIE DOŁOWAĆ SIĘ!:)OBYSCIE DOBRZE DZIAŁALI:)I BEDZIE OKI!CZEGO ŻYCZĘ WAM:)daj znac po lekarzu!

małpko to super że załtwiłas pomyślnie swoje sprawy

Gość bezikmmalinowy
hej babeczki , jak sie ma te przeciwciała to ciężko jest zajść w ciąże a jak sie zajdzie to trzeba brać acard zastrzyki i czasem encorton steryd żeby ciąża się utrzymała, ja mam dodatnie i typ homogenny, jeszcze musze zrobić antykoagulant toczniowy :( mimo to mam nadzieje że sie uda , dziewuszki dbajcie o siebie

i dzieki za pomoc juz jestem na czarno - i co ja bym bez ciebie zrobiła:)

BIEGACZKA=nie wiem jak to ze śluzem i jak to działa wogóle...może kiedyś jak zdecyduje się..to chętnie z Tobą wymienie sie doswiadczeniami :)ale to juz pewnie pózno bedzie dla mnie..bo Ty juz dzidzkę w brzuszku bedziesz miała:)ale może któras jak ze mną zostanie to temat potoczymy;)także udanych staranek kochana!A,co do toxy mi tez ginekolog mówiła,że niepotrzebne narazie...I BŁĄD JEJ!no chyba,ze miałas do czynienia ze zwierzętami(np,kotami)obojetnie wazne że z kupkami;)i juz przechodziłas tak jak ja to OK!I NIE TRZEBA,MIMO WSZYSTKO W CIAZY JEST TO NIEBEZPIECZNE.

Gość bezikmmalinowy
lekarz dał mi acard i mówi że jak uda mi sie zajść to mam go brać do końca ciąży + zastrzyki i encorton , duphaston i dalej bromegon , żołądek mam już doniczego po bromegonie ale cóż są ludzie którzy czują sie gorzej /:

silka wytrwałoscii życze i napewno bedziesz już niedługo mamusia, tego ci z całego serduszka życze kochana:)

Gość bezikmmalinowy
toxo można też złapać gdy sie surowe mięsko prubuje , je sery pleśniowe metke tatara, niemyte owocki i warzywa

EMACHINES=narazie filmiku nie bede ogladać=dosyc naryczałam się przez ostatnie dni...:(kurde@tak mi sie rozwineła w nocy,ze głupie mysli juz w głowie...(miałam=poronienie)a,tak wogóle to poprawiłas mi humorek razem z ULEGAŁKA!=cyt.(że kiedyś=naszym mężom bedzie pasowało jak bez zebów bedziemy...Hiii,hi,hi:)

kruszynka co do tego specyfiku niewiem obejrzałam link , wiec nic nie zaszkodzi to brać, może akutarat sie uda, mi lekarz zalecił, mumoomega,,biore juz 4 miesic i co miało byc takie cudowne 60 zl 30 kapsułek i narazie nie działa , moze w koncu zadziała.