Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

matka_puchatka

Plan SCHUDNĄĆ!! Bez wymówek do celu!!

Polecane posty

Ja nareszcie zjadłam :) nawet dzisiaj nie czuje się głodna staram się nie myśleć o jedzeniu ciągle sobie znajduję zajęcie np . prasowanie przed chwilą skończyłam sprzątać odkurzanie itp. Moja dieta też właśnie trzyma się w granicach 1200 kcal nie przekraczam tego pije ciągle wodę chyba czas zaopatrzyć się w jakąś herbatkę:) pozdrawiam

ja narazie się nie ważę. bo to dopiero drugi dzień :) a ile jeszcze do końca....potrzeba cierpliwości . W dodatku nigdy nie wytrwałam na diecie dłużej niż dwa tygodnie no ale to była praktycznie głodówka więc tego nie liczę

Gość Poposwiętach
Zjadłam sobie te 3 pierogi.Dla porównania moje dziecko 7.Pisało tam że 100g pierogów czyli 4 sztuki to 198 kcal.Myślę że nie będzie tragedii tym bardziej że nie jadłam śniadania.

Gość Poposwiętach
Ja się zważę dopiero w niedzielę.Będzie lepszy efekt:).Przez pierwsze parę dni chcę zrobić sobie terapię wstrząsową hehe.

Gość To coś na tym
U mnie był we wtorek. Nie lubię tych wizyt bo zawsze się pyta o wszystko.Gorzej jak na spowiedzi.

Gość Poposwiętach
Ja sobie troszkę zupy zjadłam.Parę małych łyżeczek.I 3/4 jabłka.O 18 zrobię sobie sałatę zieloną i tak myślę żeby dorzucić do niej parę kawałków piersi z kurczaka.A jutro sobie coś z serkiem feta zrobię.Tak go uwielbiam,że sobie paru kosteczek nie odmówię.W tej tabelce jest napisane,że 100g ma 216 kcal.

hej hej:) jak sie pięknie rozpisałyście... ja już po ćwiczeniach ( takie tam aeroby i 200 brzuszków) kolejna tura wieczorem. nie byłyśmy na spacerze bo pogoda nas zawiodła. zaraz zjem jabłko i byle do przodu.

cholka tez tak macie, że ta pogoda was strasznie dołuje? kurcze wole mróz nawet -20 a nie taki wiatr i deszcz. totalna masakra. CHCE SŁOŃCA!!!!

u mnie też szaro ponuro i leje:( pogoda do niczego ja też bym wolała słońce albo żeby wogóle było biało i zimowo. Ja od wpółdo siódmej na nogach synek nie da pospać dłużej . o 18 ostatni posiłek według planu:)

Gość mjluska89
ja już zjadłam podwieczorek i niebawem biorę się za ćwiczenia :) a o 18 kolacja.

No i przetrwałam kolejny dzień . Poskakałam jeszcze 10 minut na skakance więcej nie dałam rady. Do jutra dziewczyny:):)Dobranoc

Gość mjluska89
ja właśnie odpoczywam po ćwiczeniach :) dieta dotrzymana i jestem dumna z siebie :D

witam dziś podjęłam wyzwanie " walka z kilogramami" mam 160 wzrostu i 73,4kg marzy 2,5 roku temu urodziłam dziecko i jak same wiecie największym problemem jest ten h.... brzuch juz patrzeć nie mogę na siebie. SZUKAM wsparcia bo to juz moja chyba 4 próba i nic myślę że mi pomożecie, może razem damy radę!!! start: 12 sty.2012 (73,4)kg

Gość Poposwiętach
Witaj renka!!Jaką dietę będziesz stosowała?

witam to nie jest mój pierwszy raz, próbowałam już różnych diet i mam już taką opracowana mniej jeść i więcej się ruszać, odstawić słodycze i chlebek. tak jak napisałam wcześniej moim problemem jest brzuch więc wyczytałam rok temu że podobno pomaga specjalny pas który sie zaklada na brzuch i pod wplywem ciepla spala sie tłuszczyk. mi ponieważ było szkoda kasy zastapiłam go zwykłą folią bezbarwną "śniadaniowa" i pomogło więc polecam. rok temu 7 kg w 1,5 miesiąca poszło i teraz wrociło lipa

Gość mjluska89
witam dziewczynki. patrząc na swój brzuszek pamiętajcie że nosiłyście w nim swój największy skarb!!! trzeba o to zadbać by był ładny żeby czuć się dobrze ale zawsze pamiętajmy dlaczego jest większy niż kiedyś!!!

witajcie:) ja niedawno wstałam na śniadanie zjadłam dwie kromki chleba razowego z odrobiną dżemu i pół szklanki mleka za godzinę poćwiczę chyba zaczyna się najgorsze..weekend czyli mój mąż w domu = pizza piwko i inne hihi mam nadzieję że wytrzymam ..MUSZĘ:D może ja też spróbuje z tą folią a ile czasu trzeba z nią leżeć

folią najlepiej owinąć brzuch przed ćwiczeniami, ja zakładam praktycznie tak na pół dnia np przy sprzątaniu mieszkania po wszystkim brzuch jest mega mokry "wypociny tłuszczu"

witam piękne panie:) wczoraj miałam uzupełnić tabelke, ale miałam taki zapieprz, że nie dałam rady. dziś obiecuje poprawe. dziewczyny dziś stanęłam na wadze i własnym oczom nie wierze71,5kg 3kilo w 4 dni to jakiś obłęd. ale co ważniejsze świetnie się czuje nie jestem głodna a moja skóra dzięki zimnym prysznicom i masowaniu trzyma się całkiem nieźle. a ten sposób z folią też musze wyprubować. nigdy nie miałam brzuszka nawet jak już sporo utyłam to zawsze szło raczej w biodra pupe i biust a nie brzuch. generalnie zaprzyjaźniłam z faktem, że figura po ciąży się zmienia, ale jak przyjaciółka powiedziała mi, że mam świetne kształty, tylko zawsze miałam płaski brzuch a teraz mi troche po ciąży zostało to sie lekko podłamałam. moze zrobimy tak, że dziś komisyjne warzenie i wpisze aktualny stan licznika:):):):):) co wy na to??

Gość mjluska89
matka puchatka może lepiej jutro z rana? na pusty brzuszek lepiej :)

Gość Poposwiętach
No to ja się zważyłam i po dwóch dniach 1,5 kg mniej:).Jestem zadowolona:)

pseudonim-------wzrost------waga startowa------waga obecna------cel matka_puchatka 173------------ 74,5 -----------------71,5-------------66 mjluska89----------165--------------86--------------------------------------80 setny brzuszek 170----------------65--------------------------------------- poposiętach----- renka26-----------160---------------73,4-------------------------------------- shastra-----------168----------------94,5-----------------78----------------- znowunadiecie---170----------------65-------------------------------------60 gruba babkaa----172-----------------79-------------------------------------70 arnik--------------163----------------64--------------------------------------

ja jestem po ćwiczeniach ledwo dałam radę:( może jeszcze potem spróbuje..a co do ważenia to zważę się rano:) . chodź najbardziej chciałabym zobaczyć efekt w lustrze a narazie nic nie widać