Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

LEGALIZACJIA MARIHUANY TAK/NIE

Polecane posty

Gość jestem na nie poniewaz
jasne ,ze nie chce i nie pale. Ale gowniarz w szkole ( sorry - 18latek) moze byc na leksji przymulony czy podniecony i nauczyciel mu nie przyskoczy, bo legalne. teraz nie wszyscy jednak biora, a jesli bedzie legalne, dotychczasowe grzeczne uczennice zaczna brac przed klasowka zeby sobie poprawic rozumek. Sa ludzie, ktorych ta nielegalnisc jednak powstrzymuje.

Jak Ci nie nie pasuje to nie pal i tyle, mój mózg i tak jest zryty:P a marichuane nawet na nowotwory czy inne choroby przepisują lekarze no nie lepiej wąchać legalny budaprem lub legalny gaz do zapalniczek to takie zdrowe ;)

a ską pomysł że marihuana pomoże na klasówce ? to nie od tego jest chyba Ci się z anfą pomyliło, a tak samo może przyjść najebany i co? oj weż wkurwia mnie twój tok myślenia i udawaner zainteresowanie 18latkami i tak to palą piją i rżną się pod mostem

wiedzma, wiadomo,ze kazde lekarstwo niewladsciwie uzyte moze otruc, chocby pastylki nasenne, wiec to ze jest stposowane w leczniu ( wlasnie - w leczeniu!! ontretnych przypadkow) to oczywisctośc. Ze maja wachać klej? Co - jest obowiazek wachania czegokolwiek? I palic i rżnac pod mostem? Zezwol np na wlamania do domow, skoro i tak sie wlamuja, to po co utryudniac, skoro to moze byc niebezpiecne dla tego, co sie wlamuje i tego ktoremu kradną. A tak - elegancko, kulturalnie. Mnie to w sumie i tak wisi, bo nikt w rodzinie nie palil mawet papierosów, ale jak niektprzy MUSZĄ, biedne misie -ich sprawa, ja bede zdrowsza na umysle .

dla dobrze ulozonych i wyuczonych panienek na klasowke marihuana moze wlasnie byc - troche uspojkaja, troche euforyzuje, czyli to, o co chodzi.

nie muszą wąchać kleju ale jest legalny a każdy wie że ludzie to robią.... co do włamań praca jak każda inna z brakiem emerytury + możliwy dłuższy urlop za kratami, a co ma marihuana do klasówki wciąż nie rozumiem chyba że klasówka z fantastyki jest :) do klasówek to anfetamina ewidentnie jest używana a zwłaszcza przed

to ma, ze grzeczne wyuczone panienki przed klasowka na ogol maja sraczke ze strachu- , wy;luzowac sie musza. Raczej nie polecam ci bycia chlebiodawcą wlamywaczy, chyba,ze z ciebie sw Franciszek. Ide sprzatac pokoj, petow w nim nie ma , wiec nie tak trudno(i brudno):).

Gość ladybirdss
Mi to wisi. Mój facet i tak będzie palił i tak będzie go gowno obchodzić wszystko inne. Legalna czy nie, i tak będzie palona.... dla mnie nawet mogliby zalegalizować, wystarczy spojrzeć jak legalizacja zmieniła pogląd na maryche w Holandii

Mam to w dupie, bo tylko bahory podniecaja się marycha, więc o ile nie spotkam cpuna na swojej drodze to mam to w tylku

Gość julka19x
trawka tak, alkohol tak,ale od 21 lat papierosy zakazane za handel kokainą i heroiną dlugoletnie więzienie co do reszty narkotykow trzeba by sie zastanowic

Gość silwergold
Nie,nie,nie!!! Dlaczego? To nie to samo zioło co 40 lat wstecz! 1.Hodowane w piwnicach 2.Nie zna słońca (sztuczne oświetlenie) 3.Nie zna ziemi (plastikowy granulat) 4.Nie zna wody (podlewane substancjami chemicznymi) 5.Świństwo odkłada się w osłonach mielinowych mózgu 6.Nigdy nie jest wydalane z organizmu 7.Daje znać o sobie nawet po wielu latach Lata nie palisz( zmądrzałeś ) a po jakimś czasie coś zaczyna szwankować w organiźmie albo dziecko które przyszło na świat PO latach jest chore. Aty zadajesz pytanie DLACZEGO? No właśnie, może warto się zastanowić już TERAZ?