Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MaGdA1991

oceniajcie bardzo wazne dla mnie

Polecane posty

Gość Mnie się podoba, bo ja lubię
ten styl, ale dodałabym ramiączka. Ja miałam z Demetriosa beże i mama krawcowa, dozsyla mi takei szerokie ramiączka z takiego samego matreiału i koronki i dużo lpiej się czułam.

Gość Jestem mamą:)
nie podoba. taka pospolita jest,niczym sie nie wyróznia,zeby zachwycała swoim wygladem

Autorka może niekoniecznie chce się wyróżniać. Sukienka ładna, ale ja również dodałabym ramiączka. Przy zabawie, tańcach będzie Ci opadać, Ty będziesz ją co chwilę dzwigać nie patrząc na to czy będziesz miała ręce czyste czy nie i sukienka z góry też szybko się ubrudzi. Ja miała w swojej ramiączka, 2 koleżanki nie miały i tak to własnie wyglądało.

Mi się bardzo podoba! moja suknia również nie miała ramiączek i jakoś jej nie podciągałam co chwilę, grunt to mieć dobrze dobrany rozmiar.

Gość Zerkam
Jak dla mnie jest śliczna

Gość a po co ci ona ???
mi sie nie poodba. 1 niepodoba mi sie kolor- wyglada jakby lekko zzolkla 2.nie lubie gorsetoe- od tylu lat sa w ''modzie'' ze az rzygac sie cche 3. za duzo duperelek.

Mi się bardzo podoba! moja suknia również nie miała ramiączek i jakoś jej nie podciągałam co chwilę, grunt to mieć dobrze dobrany rozmiar.

Gość loris26
Mnie też się nie podoba.

Gość dorotAAAAAAA
jest sliczna!!! ja tez szukam sukni bo niedlugo biore slub,a co do ramiaczek to wcale nie muza byc,poprostun suknia musi byc dopasowana,z ramiaczkami tarci swoj urok:)