Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jo------anna

Termin lipiec - wrzesień 2012, jest ktoś?

Polecane posty

Gość Tala1011101190
no o sex sory że nie pisze jasno..... ale co tu facetowi powiedieć?

Gość pysiulek911
ale moj mowi, ze mimo to, ze w ciazy zrobilam sie bardzo kobieca /zaszlam jak mialam 19, i bylam dzieciakiem/ to on nie moze sie skupic, bo wie ze tam jest jush calkiem spory dzidzius

Gość poznanski kwiat polny
ja trzynasty tydz porod na druga pol lipca

Gość pysiulek911
tak ze najpierw ja nie chcialam, teraz on:D powiedz ze sie boisz o dzidzie. ja slyszalam ze do 3 msc nalezy unikac seksu.

Gość pysiulek911
a jak tam jest u Was kobietki z braniem lekow? Np na bole glowy?

Gość pysiulek911
upup

Gość Joa---anna
Hej dziewczyny, ja tradycyjnie mam znowu mdlosci, bo mam rano - do okolo 13 i wieczorem - od okolo 20. :P Takze za wiele spokoju nie mam. :) Tz mi wlasnie przygotowal kapiel i ide sie rozluzniac. Co do sexu, tez nie mam ochoty, wczesniej mialam codziennie, ale moze dzisiaj mnie najdzie, mam nadzieje, nie chce Go zaniedbywac. :) Jak myslicie mozna to nazwac wpadka czy nie? Kochalismy sie bez zabezpieczenia. Zwykle wyliczalismy plodne i nieplodne, teraz nie za bardzo. Wiemy skad sie biora dzieci i bylismy swiadomi, ze to moze sie stac, ale nie planowalismy. :P Wpadka czy nie?:P Co dzis jadlyscie?

Joanna a co za roznica czy wpadka czy nie? niby wpadka, ale w malzenstwie sie nie liczy :P wiec jakby nie wpadka :) Tala to moja pierwsza ciaza. mam termin na 3 wrzesnia :) com do seksu... moj lekarz powiedzial, ze mam sie wstrzymac do nastepnej wizyty. jesli bedzie wszystko ok, to nie ma przeciwskazan do seksu. trzeba tylko robic to troche spokojniej-zadnych glebokich i mocnych ruchow :) no i wazne jest, zeby przerwac jak tylko kobieta poczuje cos zlego... a seks mozna zastapic pieszczotami :) nam bylo bardzo ciezko, bo zwykle robilismy to prawie codziennie, a tu nagle nie mozna :P ale tak bardzo nam zalezy na dziecku, ze potrafimy sobie z tym radzic :) z reszta ja mam mniejsza chote i wystarczy mi przytulanie i calowanie, masaze :) maz tez chce zeby bylo jak najlepiej i czeka cierpliwie :) Tala najlepiej bedzie jak powiesz mu wprost, ze boisz sie o dobro dziecka. troche staran macie za soba i powinien Cie zrozumiec ;) a przy nastepnej wizycie spytaj lekarza, czy mozecie ;) jesli nadal bedziesz miala obawy to trudno ;) ponoc w drugim trymestrze ochota wraca ;)

Pysiulek na bole glowy e drugim i trzecim trymestrze mozna brac jakies leki ale nie pamietam nazwy :P spytaj w aptece ;)

Gość Tala1011101190
Hej wszystkim. Jak u was??? U mnie zaczeły sie wymioty, dzisiaj rano po przebudzeniu . Na śniadeanie bułka z serkiem topionym i herbatka i znowu mnie mdli....... :-( Do tego ból głowy... masakra , a jak sobie pomyśle że to dopiero początek to... uh

Gość Joa---anna
Tala, ja umieram już od tygodnia... Do tej pory mnie mdli. Mniej, więcej, ale utrzymuje się to większość dnia.. Na śniadanie zjadłam tylko płatki. teraz postaram się zjeść paluszki rybne z warzywami, ale nie wiem czy mi się uda..

Gość mietowka;)
witam ja mam na 27 lipiec;) drugi dzidzius juz;) tylko strasznie sie zle czuje..;(

Gość mietowka;)
Ja tez tylko kanapke z serkiem topionym...bo nic innego mi nie wchodz;p ale ciagle mi slobo...juz bym chciala zeby bylo po wszystkim...;p

Gość Joa---anna
Mietowka, który tydzień? Właśnie robię rybę, tylko paluszki z paczki, bo na inna nie mogę patrzeć, i chyba zaraz polecę do wc... A miałam tak zdrowo się odżywiać...

Gość Joa---anna
Aaaa, to 2 tygodnie dalej jesteś niż ja, nie doczytałam. :) Ja chyba na 2 się nie zdecyduję. :P Ponoć chłopców źle się znosi :P

Gość Tala1011101190
Mi troche lepiej ale dziś i tak cały dzień w domu. Przedtem byłam na zewnątrz....... śnieg po pas serio!!! Strasznie wieje i zaspy porobiło no i można zapomnieć o jeździe samochodem bo go nie widać spod śniegu a nie chce mi sie odgarniać..... ide na rosołeki sie jeszcze później odezwe. papa

Gość pysiulek911
hej, jestescie dziewczyny?

Gość Joa---anna
Ja jestem, staram się sprzątnac, bo wszędzie syf...

Gość pysiulek911
a co myslisz o braniu lekow przeciwbolowych w ciazy?

Gość pysiulek911
podnosze

Gość Joa---anna
Wiesz, ja jestem histeryczka, nie zdecydowałabym się... Strasznie bym to później przezywała. :)

Joanna popieram Cie ;) troche musimy poswiecic Pysiulek spytaj lekarza, czy mozesz brac leki przeciwbolowe

Gość Joa---anna
Wypiłam trochę mleka, znowu zwymiotowałam... Nie wiem czy to normalne aż w takiej skali. Jak tak dalej pójdzie, to położą mnie do szpitala..

Gość Jo------anna
up

Joanna popros lekarza o tabletki na wymioty. sa na bazie imbiru i podobno pomagaja ;)

Gość Jo------anna
Na razie wyslalam Tza po imbir do sklepu lub herbatke imbirowa:)

imbir podobno pomaga ale jest bardzp ostry w smaku :P mi nie smakuje:P dodaje czasem plasterek do herbatki ;)

Gość Tala1011101190
U mnie były mdłości ale bez wymiotów mam nadzieje że będzie ok ale.... nigdy nie wiadomo. dzisiaj byłam z mężem na pizzy i pysznych naleśnikach z bananem ..... nie ma to jak niedziejny obiad. buziaczki;-)

Gość pysiulek911
Joanna, biedactwo, jak ja dobrze wiem co czujesz:)

Gość pysiulek911
up