Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaBlondynka

[cool]

Polecane posty

Krwawa no co Ty... ja Ci odesle swojego pyska i sie wyzbedziesz wszelkich kompleksow :classic_cool:

to co musisz 6 ksiazek czytac dziennie ?? :D:D:D ale mam smiechu jak sobie o tym przypominam :P

Blondi, ja ostatnio nic nie czytam praktycznie :O albo brak czasu albo brak nastroju. BTW, o czym mówisz bo nie bardzo pamiętam :( Nom, umawiałyśmy się:classic_cool: W weekend może jakoś?:P http://www.youtube.com/watch?v=MZ376rDAn1Y jezu, ten głos.... No mam kompleksy jak każdy chyba :classic_cool: A zdjeć po prostu nie lubię ;) Ale dobra, niech Ci będzie, mam chyba jakieś z lipca :D

Krwawa A nie nic nic, zapytałaś się tylko Mysi o książkę jakąś czy czytała i mi się przypomniało, że ostatnio z nią też o książkach gadałam :) Qrwa ja to weekendy nie bardzo, różnie jestem i nie bardzo nawet czasem :( Ej ja też chce nową fotełe Twoją!! Mysia Wyślij jej takie zdjęcia jak mi ostatnio :D

Prezes jak czytac na glos potrafisz to idz z tym do Mam Talent, blagam chce zobaczyc ich miny :D Krwawa ladna dziewczyna z Ciebie, piekny usmiech masz :) no i ten wilczek jest boski :classic_cool: Blondyna no co Ty nie bede tak od razu doopa swiecila 😴 :D

a co do tematu to chodzilo o to, ze jestem Miszczem Matematyki bo jakims cudem mi wyszlo, ze aby przeczytac 30 ksiazek w ciagu 6 miesiecy trzeba przeczytac 6 ksiazek dziennie zamiast 6 dni na jedna ksiazke :D🖐️ ale ciiiii, spiaca bylam :classic_cool:

Ej, to nie fair, też chce nagie fotki :P Ty kawałek mojego ciała zobaczyłaś jakby nie patrzeć :P Się odezwała ta co zamiast mnie wyzwalać od kompleksów to mnie w nie wpędza XD Blondi, Ty mnie na skajpaju zobaczysz, i to w innych wloskach bo w czwartek ścinam :D

Wilczek ale Ty nie wiesz jakie ja dostałam zdjęcia od Blondyny !! Napiszę tylko..... mniam :P:classic_cool: wiesz noo, bo to tak nie wypada od razu na pierwszej wymianie doope pokazywac :D Prezes hahaha no przeciez Ci swojego tylka nie bede pokazywala :D Dobrej nocy ;)🖐️ a ja nie mam skype 😭

Czuje się taka pominięta, mi to nie chcecie fajnych zdjęć pokazywać :( Dobrej nocy, a ja chyba biorę się za naukę ba mam zaliczenie za parę godzin i nic nie umiem :O

Krwawa A bo Cię nie było to jak miałam Ci pokazać :P Ale to taką sesję sobie zrobiłam, że się wstydzę pokazywać trochę :P Musiałam specjalnie bardziej przyciemniać przed wysłaniem Mysi bo mi fryzurkę między nogami było widać :D

Grzeslaw cześć :) hahaha no co ja sie dowiaduje :P Blondii ale z reka na sercu - nie masz sie czego wstydziiiic :classic_cool:

a teraz Was musze przeprosic moi mili ale ide juz spac bo mi sie oczy zamykaja juz. Tyle dobrego, ze jutro wolne, przynajmniej z rana nie trzeba wstawac. Dobranoc 🌻

Grzeslaw 🖐️ Mysia Ale ja taka nieśmiała jestem :classic_cool: Dobranoc bejb 👄 🖐️ Krwawa Dobra jak Mysia Ci wysłała to ja też, tylko uprzedzam, że będzie tam doopa i nie tylko :P