Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaBlondynka

[cool]

Polecane posty

Prezes Nie, a powinnam? :P Brzydula No właśnie, to siedzieć w pokoju trochę mi szkoda jechać. Może jednak teraz góry, a morze na wiosnę ;)

bywalam czesto, bo czasami co 2 tygodnie ale teraz nastepny raz dopiero w czerwcu pewnie bedzie. a u Ciebie jak tam ten-no-wiesz ?? W jaka strone to wszystko zmierza?

slyszeliscie o tej dziewczynie co skoczyla na bungee i lina sie zerwala? Wlasnie mowia u mnie w tv w nocnych wiadomosciach

ja nie slyszalem, ale dla mnie glupie sa te skoki. ja nawet boje sie wejsc na drzewo, powyzej 2 m. :) a jak lecialem samolotem to sie trzeslem ze strachu.

a ja zawsze mówię Stettin, nawet jak z mamą rozmawiam, zniemczyli mnie? :(

Mychol Ciągle wszystko stoi :classic_cool: Ale właśnie odpisywałam prezesowi na @ i mi się przypomniało, że mam się czym pochwalić - majne auto już zaparkowane w garażu, teraz tylko troszkę ciepełka i rozebrane na części pierwsze będzie. Wybrałam już mu tapetę i jak mnie finanse nie zjadą to może w lato ubiorę swoje coolerskie okulary kupione specjalnie do niego i będę się wozić :classic_cool: Prezes Thx :classic_cool:

Serio ?! No to gratulejszyns. Ja sobie zamawiam jako pierwsza fote odpicowanej bryki z Blondyną w środku w coolerskich łokularach :classic_cool:

Mychol Ja nie słyszałam, staram się generalnie wiadomości nie oglądać i zawsze jestem do tyłu z wydarzeniami 🖐️ A na bungee to bym sobie skoczyła, ale obawiam się, że bym się dosłownie posrała ze strachu więc jakoś wole nie ;) Krwawa Twoja propozycja zostanie rozpatrzona :classic_cool:

Prezes, doprawdy mało mnie obchodzą Twoje wydumane zasady. Chcesz się mnie czepiać, droga wolna... Brzydula, a można widzieć po cóż wioskę z tramwajami odwiedzić masz zamiar?:P

Dziewczyny, to przecież "polskie forum i macie pisać po polsku" :P No to zazdroszczę Blondi ;) Ja na egzamin w końcu musze się zapisać :D

Mychol Nie ma sprawy, nawet będę robiła zdjęcia dokumentujące metamorfozę :classic_cool: To będzie niczym brzydkie kaczątko zamieniające się w łabędzia :classic_cool:

Blondyna - w takim razie chciałabym je zobaczyć. Nawet specjalny folder sobie założę :D niezła zabawa chociaż trochę kosztowna i pracochłonna.

Mychol No na szczęście sporo rzeczy już mam tzn mam drugi taki samochód na części ( z klimatyzacją bo mój nie miał :classic_cool: ), ogólnie części nie drogie bo to przecież staroć, no ale odpicowanie pewnie troszkę mi pochłonie bo między innymi chce go całego w jasnej skórze, a wątpię, żebym to dostała na allegro czy gdzieś więc trza będzie samemu szukać speca :( Ale jak pomyślę, że MÓJ samochód będzie miał znowu serce na chodzie to warto :) :)

Kultura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gdzie bylasssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss😭