Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaBlondynka

[cool]

Polecane posty

Noo prosze, daje sie wozic cwaniara :classic_cool: no dobraa, ja tez ostatnio lepsza nie jestem :P

Gość ar
mala blondynka to niezla laska

TakaMALAjedna to idiotka. moj podszyw robila. zawsze jak cos jej pisalem wlatywal jakis pseudo Prezes. to ona menda. sorry, ale on jest jebnieta, a do tego wyglada jakby od pluga ja oderwali. w sam raz na zbiory pieczarek hahaha

TakaMALA Trzeba było dać mi zgadywać :P A powiem Ci, że bym zgadła chociaż miałam dwie propozycję :P Revlonek to nie był też Twój nick? Bo parę razy się jej pytałam czy ona i sztama to nie ta sama, ale nigdy się nie dowiedziałam

No u mnie już trochę aut było... o beemce rozbitej wiesz, później miałam corsę, beemkę 3, forda mondeo no i po nich wszystkich dobrnęłam do audi a6 to było takie przewrotne kilka miesięcy gdzie co chwila było inne auto :D i audi mam może dwa miesiące jakoś lub ciut więcej i już się rozglądam za następnym ale tym razem BMW E60 w końcu ❤️ TakaMAŁAjedna to Ty jesteś SZTAMCIA ??? Dlaczego ja o tym nie wiem jeszcze ??? Grabcia 🖐️

Gość ar
mala blondynko jestes ok

Teraz to mnie zatkało, szmat czasu laska :P Ale nie było Cię na kafe chyba, co? Z IMO gadałaś?:P Prezes, dawno mnie na ogólnym nie było i jak na razie widzę to z główką Ty coś nie tak masz, cokolwiek nie napiszę się czepiasz, zachowujesz się jakbyś kij miał w czterech literach i wyzywasz jak prostak 🖐️

TakaMALA Od początku wiedziałam :P Mychol O kurcze to bardzo nie na bieżąco jestem. Ostatnie co pamiętam to jak miałaś dwie beemki - tą rozbitą nie wiedziałaś czy warto robić i nową nie wiedziałaś czy warto zostawiać. Ja też się rozglądam za czymś jeszcze, ale qrwa to już chyba przegięcie będzie :O ar nnn@tlen.pl'; mala blondynko jestes ok No dzięki 🖐️ :P

Prezes, dawno mnie na ogólnym nie było i jak na razie widzę to z główką Ty coś nie tak masz, cokolwiek nie napiszę się czepiasz, zachowujesz się jakbyś kij miał w czterech literach i wyzywasz jak prostak " _________________________ Lepiej tego ujac nie moglas🌻

Gość ar
mala blondynko jestes bardzo sexy

Nie rob tego bo ja mialam ten problem ale na koniec poszly obie :D i juz nigdy wiecej nie bede trzymac dwoch moglam od razu je puscic i kupic nowa a sie ciagnelo to wszystko makabrycznie :o Jak kupie e60 to audi tez od razu idzie w pisdu za przeproszeniem. Ja mam miejsce tylko dla BMW a inne jak sa to sa z koniecznosci 😴