Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaBlondynka

[cool]

Polecane posty

Krwawa Wilczyca vel. Kulturka czemu zmieniłaś nicka jeśli można spytać? :)

Mychol Ale kiedy właśnie uzbierać to pikuś, wiesz, że starocie mnie kręcą a one tanie ;) Tylko utrzymanie ich kosztuje, a to już problemos przy większej ilości 😭

no dlatego ci doradzam skarbonke i tak przez caly rok bedziesz zbierala po grosiku i sie uzbiera. A jak nie to sie yebnie jakas akcje na miare orkiestry swiatecznej pomocy tyle, ze dla Blondyny i sie zawsze cos dorzuci. Ostatecznie jestem gotowa zbierac haracze for you ❤️:D

A co Prezes? To polskie katolickie forum? Blondi, no mam nadzieję:classic_cool: i także tuszę, że nie będę musiała współnie z kimś wchodzić :D Mysia, Kulturę zabiłam, buhahahahaha :classic_cool: Stało się to w październiku chyba, czy jakoś tak, planowałam więcej nie wstawać z martwych, ale wyszło jak wyszło :D

Mychol No pierw zobaczę ile mi kopciuch pochłonie, wszystkie opłaty porobię i zobaczę czy stać mnie na paliwo do niego :D A później będę myśleć o drugim :classic_cool: Bo jak teraz kupię drugie to chuj strzeli finanse na remont

przez chwile doszlo nawet do erekcji, ale juz minelo. o niczym z tych rzeczy nie myslalem. a jednak te posty chyba to wywolaly.

Łeee to zostawcie chociaz cos do polizania :( Prezes a doświadczenie w branży masz? Bo ja to mam ludzi od takich rzeczy, damie nie wypada w takich rzeczach brać udziału bezpośrednio :classic_cool:

ja lubiłam to określenie ''Kulturka'' chociaż ''Niekulturka'' by mogło być :(

Mychol To zacznij zbierać już teraz, będzie na skórkę :classic_cool: Krwawa Napisałaś o wchodzeniu i mi się skojarzyło z tym co na allegro kiedyś szukałyśmy hahahahha pamiętasz? :D

Eee to sie nie martw, ja mam chlopakow z Pruszkowa co sie takimi bzdurami zajmuja :D

Mychol Hahahha ooo to weź daj im zlecenie niech szukają takiego auta jak moje ze skórą i na części mi podpierdolą :classic_cool: Szukać i tak nikt nie będzie :D 🖐️

ale poważnie chcesz? Bo ja serio mogę załatwić :D Prezes najpierw zrób reklamę co tam ciekawego potrafisz, w którym kierunku uzdolniony jesteś :classic_cool:

Teraz możesz Wilczek, Mysiu ;) Czytałaś może Szarą Wilczycę? Stąd sie wzieło Pamiętam, Blondi pamiętam co szukałyśmy:classic_cool: A może zamówiłaś coś i mi nie powiedziałaś?:P Prezesie, sądzę, że my dziewczyny same sobie damy radę :classic_cool:

to walnij szczegółowe dane może być na maila :classic_cool: wiem, ze to byl volkswagen chyba tylko jaki ??? Tylko ze nie wiem czy ktos ze skorami owy model posiada :D

oo to jak pracowity jestes to Cie moge wziac na remonty do pracy tutaj :D a tak powaznie Wam powiem, teraz taki typ przyjechal pracowac co w Polsce w lesie mieszka. Takie jaja z nim mamy, ze sie w glowie nie miesci :D Typ siedzi i sie nas pyta czy slyszelismy o tym, ze jakas babka zabila swoja tesciowa i pocwiartowala, ze wrzucila ja do szamba i tesc znalazl cialo kiedy je czyscil. Po chwili namyslu koles stwierdza: - Wiecie co? Sadze, ze to byla jakas choroba psychiczna bo byla taka rozrzutna, ze jej nie zjadla. Boje sie tego goscia :D

Dobra, Wilczek tez moze byc :P a Szarej Wilczycy nie czytalam choc z reguly mam tak, ze jak ktos mi podrzuci jakis tytul to zaraz sie za to zabieram :P a tak wlasciwie Wilczku to czemu ja nie mam Twojego zdj na mailu ? :(

Krwawa Dalej nie kupiłam, także jak coś to Ty możesz mi coś polecić :classic_cool: Mychol Jak znalazł się z klimą to i w skórze się znajdzie :classic_cool: Ogólnie jest sporo, ale ja muszę mieć jasną bo on błękitny będzie. Nawet full elektrykę widziałam to taki też by mi się przydał :classic_cool: Pasior b2, ale to i z innych starych VW/Audi podpasuje sporo części :classic_cool: A właśnie bo mi Krwawa przypomniała, jak tam Siostrę przeczytałaś?

Fajne poczucie humoru ma przynajmniej facet, Blondi:P Mysia, no bo wiesz...ja wstydliwa jestem :D I nieaktualne było by, bo u mnie zdjęcia trzeba wymuszać niestety, inaczej nie cyknę żadnego :classic_cool: nawet na egzaimn na prawko się nie zapisuje bo nie mam zdjęć a nie kce mi się robić :P

No wlasnie jeszcze nie, teraz nad morzem bylismy to w ogole nie bylo kiedy ale musze sie uszczypnac w tylek i to w koncu zrobic :P Cos tam wspomne w odpowiednim towarzystwie, zobaczymy czy sie da cos odnalezc godnego uwagi ;) Prezes - ja zdzierala? No coooo Ty :P niee, bo tak powaznie to ja tylko ludzi z papierami biore. Z czeladnikiem malarza np. conajmniej. Chociaz i takie papiery mozna zalatwic po znajomosci :D ale co mi po tym, ze sobie kupie papierek jak umiejetnosci i jakosci nie bedzie? Musze byc uczciwa troche :classic_cool: