Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arivederci

panie czy zauwazyliscie,ze jestescie traktowane ze wzgledu na wyglad?

Polecane posty

Gość arivederci

jak zrobilam sie na super laske,to jestem wspaniale traktowana przez mezczyzn..wczesniej nawet na mnie nie spojrzeli co dopiero mowic o uprzejmosciach!

Gość wertyuioiuytyu
ale teraz bedziesz miała cieżej z facetami kazdy bedzie chciał cie do łozka wiec musisz nauczyc sie asertywności

Gość awsze bylam dobrze traktowana
przez ludzi, na ktorych mi zalezy, nawet bedąc w zgrzebnych gaciach, bez makijazu , rozczochrana, pare kilo w te czy we wte Ja to ja.

Gość jlkjio
a konkretnie jak sie zrobilas na te superlaske? ja zauwazylam ze konkretny wyglad przyciaga roznych facetow innych bedzie przyciagala farbowana mocno umalowana blodynka w malo wyszukanym wdzianku innych naturalna szatynka w gustownym ubiorze

Gość arivederci
zapuscilam wlosy,nosze dlugie rozpuszczone,kolor rody(farbowane,ale blyszczace i geste)..wczesniej ubieralam sie bez ladu i skladu w cos wygodnego a teraz z klasa-elegancko ale podkreslam atuty swojej figury i nosze spodnice..wszystko z klasa,zadnej wulgarnosci,delikatna bizuteria..robie makijaz ktory podkresla moje duze oczy

Gość arivederci
wiec kogo przyciaga taki typ o jakim mowie?;] co ciekawe faceci,teraz ktorzy mi sie podobaja nie robia pierwszego kroku chociaz moim znajomym mowia,ze jestem ladna...jakby sie mnie bali:|

Gość kobietka:)
No widzisz... to ma swoje plusy i minusy..

Gość arivederci
wiec co,mam sie nosic jak szara mysz?

Gość arivederci
Wiecie co. Pierdole to. Nałoże tone pudru i sprzedam się w burdelu. Może zaczną w końcu robić 1. krok.

Gość takiemałe co nie cco
srutu tutu majtkiz drutu tuatj nie ma ladnych przestańcie biadolic

Nie, ja bynajmniej nie ubieram się jak szara myszka (co nie znaczy, że wyzywająco)... tylko niestety trzeba się liczyć z tym, że pierwszy krok będą robić pewni siebie faceci, z którymi potem same problemy są...

Gość kosmiczna internautka
to fakt,odbieraja nas ludzie jak nas widza, faceci slinia sie na okreslony typ urody jednak ...... to charakter kobiety decyduje czy zwiazac sie z dana kobieta czy nie?! jesli ma byc laska tylko do lozka, to oczywiscie wulgarna,sexowna,bez zahamowan, jednak na towarzyszke zycia w zyciu takiej nie wybiora ;)

Oczywiście, że ostatecznie charakter.. tylko najpierw trzeba podejść, zaszpanować "zdobyć" ...i to robią ci silni, którzy nie mają później problemu, żeby ją porzucić, jak im się znudzi... a nawet mając masę zainteresowań, można się sobą nawzajem znudzić i wtedy obie strony muszą się trochę postarać.

Gość dariaaaaaaaaaaaaaaa
tak zauważyłam. kiedyś byłam brzydka oceniając sie szczerze tzn przed 16 rokiem zycia. i nawet oceny miałam nizsze choć sie wiecej uczyłam. potem bardzo ,ale to bardzo wyładniałam . dlatego ,ze przytylam( a bylam jak anorektyczka prawie) , zmeiniłam fryzure i wiele innych rzeczy .nagle wszyscy w klasie zaczeli mnie lubieć teraz mam 23 lata . i mimo ,ze jestem zamknieta w sobie ludzie sa dla mnie generalnie mili choc wiadomo są wyjatki ale faceci to czesto sa przemili ,komplementuja itd kobiety i dziewczyny tak samo widać jakie wielkie wyglad ma znaczenie dla innych

Gość dariaaaaaaaaaaaaaaa
no i oczywiście jak wyladniałam zaczeąłm byc zapraszana na imprezy. zaczełam mieć najwieksze powodzenie z koleżanek nawet tych ladnych ! i generalnie wszyscy podkreslali ta moja metamorfoze

Gość Ona_1988_aa
Hmm to nie do konca jest dobre.... Ja jestem ladna, na powodzenia nie narzekam, tyle tylko ze faceci leca na wyglad i bardzo szybko chca Cie zaciagnac do lozka... Mimo ze mam fajny charakter to malo ktory ma ochote tak normalnie pogadac, troche sie postarac, tylko od razu jedno by chcieli... Wiec co mi z takich gosci? Wyglad nie zawsze pomaga... Natomiast moje kolezanki ktore nie sa az tak atrakcyjne maja znacznie lepiej, trafiaja przynajmniej na wartosciowych facetow ktorym nie tylko o sex chodzi..

Gość mała-miiiiiiii
Dziewczyny, spotykacie się również z taką sytuacją, że onieśmielacie facetów? są np przy Was małomówni, skrępowani?

Gość a te panie to z jakiego kraju
bo chyba nie z polski

Gość mała-miiiiiiii
to skąd?

Gość nie wiem ale polki
jako takiego wygladu nie posiadaja

Gość mała-miiiiiiii
Niektóre Polki są naprawdę piękne :)

Oczywiście, że tak. Na co dzień to jestem traktowana normalnie, ale jeśli ktoś zobaczy... ciekawszy fragment mnie albo mnie kiedy mam lepszy dzień, to traktowana jestem o wiele lepiej.

Gość number 1...
mówcie co chcecie ale wygląd ma ogromne znaczenie w życiu, dzięki niebanalnej urodzie można sobie nieźle pomóc ;) też zauważyłam, że faceci są znacznie milsi do tych ładniejszych kobiet. Dziwne, bo gdy czuję się wspaniale pod względem fizycznym i psychicznym to automatycznie przyciągam uwagę facetów, coś w tym jest, samoakceptacja działa jak magnes..

jak zrobilam sie na super laske,to jestem wspaniale traktowana przez mezczyzn..wczesniej nawet na mnie nie spojrzeli co dopiero mowic o uprzejmosciach! normalne...z tym , że nie każda kobieta rozumie , ze trzeba trochę się zmienić - a niektóre tego nie zrozumieją nawet , gdy nikt na nią nie będzie zwracał uwagi...uważają , ze z nimi wszystko jest ok , gdy naprawdę mogło by być lepiej...💤

Gość number 1...
revolver: masz 100 % rację! Kobieta powinna o siebie dbać, niestety w przypadku niektórych pań nie widać jakiejkolwiek ingerencji w swój wizerunek. Przykre, wydawać by się mogło, że dbanie o siebie to czysta przyjemność - jak widać nie dla każdej ;)

Gość taki jeden facet27
pamiętaj ,że atrakcyjny wygląd odstrasza typowego leszcza ...,ale chyba nie chcesz cieniasa który boi się podejść tylko dlatego ,że ładnie wyglądasz..co nie ?