Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kpt. cOOle

trzeba dużo trenować aby tak strzelić , żeby policzek był przebity, a

Polecane posty

Gość kpt. cOOle

zęby i język nieuszkodzone :D happening uzgodniony z przełożonymi? ciekawe co się za tym kryje :classic_cool: jeżeli cała polska armia tak celnie strzela, to...🖐️:D:classic_cool:

Gość Gromosław
Ten złoty strzał ujawnił kwalifikacje pułkownika wojska polskiego. Kiedyś mogłem spać bo ktoś inny czuwał - teraz wiem że lepiej czuwać niż na tak wyszkoloną kadrę liczyć. :D

Gość przeczytalam tylkopierwsza str
oby wam nigdy w zyciu nie przyszlo stanac przed takim wyborem :) taaaaaaaa ale co takie gamonie wiedza :)

Gość no dokładnei tak samo myślę
jeśli ktoś chce popenić samobójstwo bez omyłek to wkłąda lufę pistoletu do ust

Gość Do Tańca z Gwiazdami z nim
Ale nieprzytomnego ładnie naśladował. Wszystkich wystraszył. :D

Ruszcie tymi tępymi głowami!!! Zrobił to celowo, nie chciał się zabić. Wielokrotnie mówił,że mu grożono, podpalono jego samochód, nachodzili go, zastraszali. Teraz będą mogli uznać go za niepoczytalnego i dadzą mu spokój.

Gość Udawał nieprzytomnego.
To są już jaja. Facet przychodzi na konferencję z pistoletem w kieszeni bo ponoć sie czegoś boi. Chcę sie zabić ale mu nie wychodzi bo zadrżała mu ręka z włożonym do ust pistoletem. Przestrzela sobie policzek a na nastepny dzień udziela wywiadów. Co to jest? żeby nie naruszyć kości twarzoczaszki musiał się wyjątkowo starać celując w japę i wczesniej trochę poćwiczyć. Pewnie skończy się stanem spoczynku i emeryturą wojskową. Czyli happy end dla wszystkich poza podatnikiem. Ktoś złapał z klamkę, ręka drgnęła i lufa pistoletu zmieniła kierunek o 90 stopni. Farsa i komedia.I obciach na cały świat.

Gość do KoloroweKredki
To Ty rusz częścią ciała, którą nazywasz głową. Facet wsytawił się na pośmiewisko, bo nikt nie uwierzy w to, że tak po prostu nie trafił. A poza tym ta jego akcja wcale nie daje pewności czy ludzie dadzą mu spokój.

Gość mikikun
na rosyjskich portalach muwia ze sumienie go rruszyło bo słuzył putinowi tak wczoraj wiadomości podali

Gość Żałosne przedstawienie
Otworzył okno jak opowiadał dziennikarzowi aby nie było rykoszetu i odbity pocisk lecący bez kontroli go nie zranił.Dobry cwaniak. :D:D🖐️

Gość Granatowa mandarynka
Nowe informacje: "Prokurator postrzelił się w policzek, ponieważ ktoś poruszył klamką próbując wejść do pomieszczenia, dlatego ręka mu zadrżała. Zapytany jak się czuje, odpowiedział: jak po postrzale. Podkreślił też, że trzeba uratować Naczelnego Prokuratora Wojskowego, gen. Krzysztofa Parulskiego. - Chciałem popełnić samobójstwo, ale źle wymierzyłem, bo ktoś próbował wejść do pokoju - powiedział prokurator Mikołaj Przybył. - Broniłem honoru ludzi, których znałem i którzy świetnie pracują - podkreślił. Ktoś próbował wejść do pokoju. Uratował mnie człowiek, który poprawiał kable, bo przestraszyłem się tego, że wejdzie. Źle wymierzyłem, strzał padł zbyt szybko. Padł strzał w policzek, a nie w głowę, spieszyłem się - powiedział. źródło: http://wiadomosci.wp.pl/title,Chcieli-mnie-zabic-za-moja-glowe-placono-milion,wid,14151435,wiadomosc.html

Gość KAsza Jaaglaaaaaaaana
To najlepiej obrazuje stan polskiej armii - pułkownik i nie umie się zastrzelić, masakra! rozwiązać siły zbrojne bo i tak z takimi oficerami przegramy nawet z armią bobrów!

Gość Mam twarde bicepsy
sranie w banie, wycofał się ze wszystkiego, bo po próbie samobójczej znalazłby sie w psychiatryku, a tak tylko próba okaleczenia,

Gość Mam twarde bicepsy
a ten stary pajac Kaczyński powiedział, że to wina Tuska bo Tusk ma klawe życie jak cysorz, w piosece co śpiewał GRZEŚKOWIAK, stary sklerotyk, zapomiał, że to śpiewał Tadeusz Chyła.

Gość chciał strzelić w głowę
ale nie trafił, facet z wojska. Wszystko przez klamkę.

Gość aaroon szechter
nie ma czegoś takiego jak "próba samobójcza" z naladowaną, sprawną bronią :O każdy kto umie ją odbezpieczyć i chce popełnić samobójstwo wkłada sobie ją do gęby tak aby trajektoria lotu kuli zahaczyła o mózg - i finito pajac :O

Gość Mam twarde bicepsy
17:32 [zgłoś do usunięcia] KoloroweKredki Mam twarde bicepsy- ale za to masz galaretę zamiast mózgu http://www.youtube.com/watch?v=f04lNm2mGkE You keep me under your spell... to ty chyba masz galaretę zrobiona przez kiecunów z koscioła, katolko zayebana.

Gość nie znam się na broni ale
wyobrażam sobie, że taki postrzał musi strasznie boleć i na pewno jest niebezpieczny. Jeśli to, jak mówicie, happening, to musiał wymagać od faceta silnej woli i tzw. "jaj".

Gość kpt. cOOle
kaczyński w gorszym stanie chciał rządzić wolską :D polska to dziki kraj 🖐️:D:classic_cool: