Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ???F???

Faceci chcielibyscie drobna dziewczyne, z b.malymi cyckami?

Polecane posty

Gość ???F???
QbQ heheheh i sie faceci smieja, jasne ze przyciaga ale faceci sa skupieni tylko na jej cyckach wszyscy sie zachwycaja ze widac kryske... czy Ty masz hopla na punkcie swoich cyckow?

Gość ytytytyt
wszyscy trzej na raz - nieźle:D przeca to oczywiste : wzrost siedzącego psa

???F??? QbQ heheheh i sie faceci smieja, jasne ze przyciaga ale faceci sa skupieni tylko na jej cyckach wszyscy sie zachwycaja ze widac kryske... czy Ty masz hopla na punkcie swoich cyckow? to Ty masz hopla na pkt ich braku;) u Ciebie skupia sie na oczkach...przy rozbieraniu sie przezyja szok:D yyyyyy nic nie ma:Da tak ladnie wygladały..kurcze to tylko push up:(

Gość fjgjjfyrjfrhdr
ytytytyt + a ile dokładnie? Bo wiesz, psy mają różne rozmiary :P

Gość ytytytyt
tyle co sznaucer miniaturka - zeta siedemdziesiąt pięc

Gość ???F???
a ladna buzia, czy sexy usta, ladne oczy juz nie przyciagaja spojrzen?

oj nie mówie, że nie...ładna i zadbana twarzyczka to podstawa, ale nie komplikuj sobie zycia tym biustem;) Po co wogole zaczynasz taki temat;) kobietki Cie zajada;)

Gość ioioioi
ytytytyt ioioioi - to że facet chce biuściastą kobitkę to znaczy, że traktuje kobiety przedmiotowo? o k**wa i kto to mówi Nie, miałam na myśli to, że dzięki małemu biustowi nie zaczepiają mnie faceci, którym zależy tylko na znajomości dla urody, seksu, a to, co w środku to już nieważne. Taki lanser woli polansować się przy biuściastej :) A ja przynajmniej nie mam problemów z tym,że się rozczarowałam, bo ktoś sobie mną zagrał ;) Nie twierdzę tu, że każdy facet, który woli duży biust, to cwaniak.

Gość ???F???
heheh no to Cie zakocze, bo nie nosze push-upow, nie wypycham sobie cyckow... jak masz ochote zalozyc dekolt to zakladam

Gość fjgjjfyrjfrhdr
ytytytyt - eee tam, mam paru kolegów koło 1,60m, dwóch ma dziewczyny, także nie jesteś stracony. :) Ja oglądam świat z wysokości 1,55m także, jestem w czołówce kurdupli :classic_cool:

Gość ioioioi
Dodam jeszcze, że wypominać kobiecie mały biust to tak, jakby wypominać facetowi małego penisa. Żadne nie ma wpływu na to, z czym się urodziło. My tylko jesteśmy na gorszej pozycji, bo nie widać przy normalnym kontakcie, czy facet ma dużego czy małego ;)

Gość ytytytyt
ioioioi - i git, bo już myślałem, że przyganiał kocioł garnkowi

rentajo QbQ szczezrze powiem ci tak kobieta naga sie znudzi znudzi sie d**a cycki ale tważ sie nieznódzą jej oczy bo one beda się ruszac tak jak usta to nietosamo co piersi potrenuj ortografie;) Twojej kobiety ciało się Tobie znudzi...? heh dziwne podejscie;)

Gość ytytytyt
fjgjjfyrjfrhdr - jestem bo ja jestem z tego pokolenia, gdzie mniej niż 180 nie masz nawet co startowac. jaki z Ciebie kurdupel? przy 155 jesteś po prostu niska, żeby kobieta była kurduplem to by musiała miec z 140

ioioioi Dodam jeszcze, że wypominać kobiecie mały biust to tak, jakby wypominać facetowi małego penisa. Żadne nie ma wpływu na to, z czym się urodziło. My tylko jesteśmy na gorszej pozycji, bo nie widać przy normalnym kontakcie, czy facet ma dużego czy małego zapewne masz racje, ale... powiedz mi jest sens wywlekać takie rzeczy na forum?

Gość ytytytyt
ioioioi - niestety mój chujowy wzrost widac z daleka

rentajo Twoja kobieta zapewne nie bedzie zadowolona z Twojej postawy;) bo ciało kobiety to nie tylko tak jak dziwnie napisałes "skóra"

Gość fjgjjfyrjfrhdr
ytytytyt - no nie wiem, nie znam żadnej niższej a otaczam się kręgach powyżej 1,7m a nawet jedna koleżanka ma 1,85, więc w takim otoczeniu czuję się wybitnie niska ale już się przyzwyczaiłam. A nie narzekaj, że nie znajdziesz żadnej, bo przecież tylko się jeszcze bardziej wkręcasz. Znam dwie dziewczyny, które lubią niższych od siebie facetów, więc na pewno takie istnieją :)

Gość ???F???
QbQ dobra Ty masz duzy, ja mam bardzo maly, taka uroda i juz ;) jakbym sie tak nikomu nie podobala to pewnie by mnie nikt nie chcial a w zwiazkach bylam... nie zrobie operacji ani nie bd lykac tabletek zeby dorownac innym ;)

???F??? QbQ dobra Ty masz duzy, ja mam bardzo maly, taka uroda i juz jakbym sie tak nikomu nie podobala to pewnie by mnie nikt nie chcial a w zwiazkach bylam... nie zrobie operacji ani nie bd lykac tabletek zeby dorownac innym krótko i na temat;)

oj tam oj tam. Ale macie problemy. Ja wiem że jak poznałbym interesująca osobę albo bym się zakochał to przyjąłbym wszystko z dobrodziejstwem inwentarza, bez względu na rozmiar piersi itp/itd :P

rentajo QbQha ha widzisz jednak niejestes taka mądra niesłuchasz ludzi skoro niewiesz otym że sie znudzisz facetowi potem będziesz ubierac jakis sexi stroje to jest cos a nie skóra jakaś phi ja też mam skóre cielak tez ma królik też o0 królik jest lepszy bo ma futerko jakie Ty masz rozumowanie ..normalnie idiota.. to sexi stroje ubiera sie dopiero wtdy gdy sie znudzisz 2osobie?... że tacy ludzie jak Ty istnieja.. boze..

Gość ytytytyt
fjgjjfyrjfrhdr - nie ma kobiet, które lubią niższych facetów. może z nimi są, jeśli żaden wysoki ich nie chciał, ale ile to potrwa zanim się w koncu pozbędą kurdupli i przesiądą na normalnych facetów? że będę sam to wiem od dawna i tak jest lepiej. bo jaki jest sens byc w związku jeśli jesteś niski? jeśli wiesz, że dziewczyna ma cię w dupie i jesteś tylko na zastępstwo, aż się ktoś fajniejszy nie zjawi? wiem że to brzmi, jakbym był jakimś totalnym chujem, ale chciałbym wierzyc, że są na świecie kobiety które mają tak jak niscy faceci - że nikt ich nie chce i nigdy chciał nie będzie

moim typem..ideałem jest mezczyzna ktory ma 2m:) a mój ma 176? heh czy nawet nie tyle:) ja mam 173;) + 12/13cm buciki i wogole mi ani jemu to nie przeszkadza;)

Gość fjgjjfyrjfrhdr
ytytytyt - Jezus, przesadzasz. Nie brzmisz jak ch*j tylko jakbyś miał ciężką depresję. :o

rentajo QbQ nie idiota realista słonko no nietylko wtedy tylko że wtedy zazwyczaj ubieracie bo musicie bo nici z sexu nic nie musimy, tylko chcemy zrobic przyjemnosc 2 osobie;) nici z sexu? heh zazwyczaj jest to w druga str;) Panowie staja na głowie aby partnerka chciala uprawiac z nimi sex;)

Gość ytytytyt
QbQ - czyli żaden wysoki cię nie chciał, czy ten twój konus ci dużo płaci?

Gość ytytytyt
fjgjjfyrjfrhdr - nie przesadzam, po prostu takie jest życie

ytytytyt QbQ - czyli żaden wysoki cię nie chciał, czy ten twój konus ci dużo płaci? nie musi płacic bo go kocham taki jaki jest;)ideałów nie ma;) a poza tym ma wszystko to co chcialam aby miał..piekne ciałko;) zamiast 140 to 120kg;) ale i tak jest mniam;)

Gość ytytytyt
QQQ - czyli żaden dwumetrowy cię nie chciał...nie łam się, może jeszcze ci się taki trafi