Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajniczekytiuytiuytryiut

pyt.do policjanta/prawnika

Polecane posty

Gość tomaszekk kk
czy człowiek na poziomie taki jak ty powinien tak bluzgać ?? taki magister czy dr powinien swiecic przykladem a nie ponizac i wyzywać od leszczy. napisz z czego tan dyplom.

Gość porsytona
tomaszekk kk- to tu masz racje w zupełności. Powinni zabrać go do izby wytrzeźwień i wtedy by nie było problemu. Zapłaciliby parę pięknych stów i zadowoleni. Skakać z radości powinni, że nie zabrali...

nie chodzi o kasę;-)

Gość tomaszekk kk
bo tak sie konczy kozaczenie przed policja do tego mandat 50 pln ... sa takie niskie w taryfikatorze ?

Gość tomaszekk kk
badz konsekwentna i idz spac

Gość porsytona
Pijanego traktuje się tak jak normalnego trzeźwego człowieka. Odpowiada za swoje czyny tak samo. Zapłacił za swoje czyny w postaci grzywny tak jak to jest w kodeksie wykroczeń. Podpisać może bo nie jest pozbawiony zdolności do czynności prawnych. Czyli wszystko jest moim zadaniem ok.

tomaszekkkk- Ty bluzgasz, więc czemu ja mam nie bluzgać????;-)nie robię tego w codziennym życiu, to oczywiste;-)oskarżasz mnie o bluzganie, a sam na początku obrzuciłeś mnie wyzwiskami! jako pierwszy! więc o czym Ty do mnie mówisz?;-) a co do dyplomu, to sam wiesz, że czegokolwiek bym Ci nie odpisała to i tak bedzie to obciachem, wiochą, żadnym dyplomem, z góry każda moja odpowiedż będzie przez Ciebie wyśmiana i skrytykowana;-)

Gość tomaszekk kk
od 20.01.20011r zmienił się taryfikator-przynajmniej za to wykroczenie jest teraz od 100-500zł.policjant ocenia jaka powinna być wysokość mkk i tyle nakłada.obywatel albo przyjmuje albo nie.

Gość tomaszekk kk
to ze ja bluzgam (czlowiek ze skonczona podstawowka) nie zanczy ze ty masz bluzgac ... znizac sie do tego poziomu, świadczy to tylko o tym jaka jesteś malutka.

a czy ja napisałam, że idę spać???????;-) życzyłam tylko dobrej nocki wszystkim forumowiczom, którzy mi odpisali;-)1:0 dla mnie;-)

jestem bardzo malutka....dokładnie 1,60 ;-) trafiłeś w dziesiątkę!;-)

Gość tomaszekk kk
hahaha art. 5 . Niestosowanie się do znaków drogowych dotyczących ruchu pieszych ... 50 pln.

Gość tomaszekk kk
a nichuja ....

Gość tomaszekk kk
tak czy siak od 100 do 500 wiec nie wiem czymu dostal tylko 50 pln,

tomek, nie pytałam o Twoje wykształcenie, nie musisz mi się tłumaczyć;-)poza tym, nie to jest najważniejsze;-)nie jest to dla mnie istotne podczas oceniania innych ludzi;-)chyba,że ktoś mnie bluzga, więc ja robię to samo, nie jestem typem, który nadstawia drugi policzek;-)bez powodu nie bluzgam;-)

a widzicie, cała ta procedura przebiegła bardzo dziwnie;-)

Gość tomaszekk kk
ok zeby rozmoa nie byla jałowa poweidz do jakich dzosłas wniosków ... co robisz dalej? odpuszczasz czy walczysz .

Gość porsytona
tomaszekk kk- tylko o co ona ma walczyć? Zajdzie do RPO tak jak ktoś jej radzi i co powie? Że jej mąż tak się nawalił że nic nie pamięta? haha Ja bym się nawet do tego nie przyznawała... A swoją drogą czy policja ma brać pod uwagę, że facet napije się tak, że nie będzie nic pamiętał?

Gość tomaszekk kk
to jakas patologiczna rodzinka na bank bedzie walczyc o te 50 pln. nie wie mjak mozna sie nachlac zeby urwal sie film i paradowac w takim stanie po ulicy.

a nie wiem, zastanowimy się, popytam jeszcze gdzieś co i jak i zobaczymy;-)w każdym bądź razie nie wszystko było tak jak być powinno;-)50 dyszek pewnie trzeba będzie zapłacić, ale to już nie problem;-)chodzi o to, by chłopcy z policji nie nadużywali władzy. Być może sie mylę i nie mam racji, też tak może być;-)ale kurczę, mam przeczucie,że cała akcja powinna być przeprowadzona inaczej;-)

Gość porsytona
Bywają i tacy ludzie. 50 zł to nie majątek i jestem pewna, że sobie na to zasłużył. A że nic nie pamięta to jego strata. I tak z innej beczki to skoro nie pamięta to żona wybaczyłaby mu np zdradę tak jak policja ma mu odstąpić od mandatu?

jesteśmy patologiczną rodziną, pijemy dzień po dniu....50 zł.to nasze całomiesięczne dochody...mój mąż już dawno nie był trzeźwy....a w ogóle to chyba po te 50 zł. pójdę do pomocy społecznej;-) kto powiedział,że ktoś gdzieś chodził po ulicy? ludzie nie wydawajcie osódów! z resztą, po co moje nerwy;-)

Gość tomaszekk kk
do tego nie ma mandatow za 50 pln. !!!! zaklucanie 100-500. a policja msciwa, przypilnuja i beda pisac za cos non stop, jest czlowiem jest paragraf. kibita niewie na jakim swiecie zyje.

Gość porsytona
pytajniczekytiuytiuytryiut- widzisz może oni nie nadużyli władzy i byli wyjątkowo łagodni bo tylko 50 zł :) Akcję mogli przeprowadzić inaczej i zabrać go do izby. Tego byś chciała? Bo przecież nie mogli nie zrobić nic...

Gość tomaszekk kk
kto powiedział ze patologia jest tylko w biednych rodzinach ?

mój mąż w ogóle nie powinien zostać ukarany, bo był pijany i nic nie pamięta;-)w ogóle to policja nie powinna przyjeżdzać;-) w ogóle to chyba mojego męża tam nie było;-)a tak naprawdę, to wina policjantów,że mąż był pijany;-) ja pierdole! ludzie! ja nie napisałm,że ktoś jest niewinny! że policja niesłusznie przyjechała!!! też bym zadzwoniła, gdyby ktoś zakłócał ciszę nocną!co się tak mojego męża uczepiliście???nie snujcie filozofii o piciu alkoholu!!!! ja tylko pytam o prawa policjantów i kropka!!!! nie pytam was o ocenę zachowania męża!!!!! CZY WY NIE WIDZICIE RÓŻNICY!!!!?????

nie piszcie mi:ciesz się,że tylko tyle, albo :na izbę byś chciała? prosiłam tylko o odpowiedź na pytanie, a nie o budowanie ideologii do całej sytuacji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość tomaszekk kk
napisze ci jeszcze raz. jestes w stanie w sadzie udowodnic ze maz byl pijany/ na ttyle pijany ze ine mogl podpisac mandatu ?? zeznanienikogo nic nie dadza bo potrzebyn jakis kwit dla sadu wydtuk... i sprawa oddalona + dojabane koszta sadowe. taki widze final tej imprezy.

a o patologiach wiem bardzo dużo, bo moje wykształcenie jest z tym powiązane, więc prosze was, nie zaczynajcie ze mną dyskusji;-)

Gość tomaszekk kk
wiesz niewiele skoro sprowadzasz ja tylko do biedy