Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajniczekytiuytiuytryiut

pyt.do policjanta/prawnika

Polecane posty

Gość porsytona
A to że był pijany to jakaś choroba? to inny człowiek niż trzeźwy? Pijany jest niespełna rozumu? Picie jest na własne życzenie i kto pije jest w pełni świadomy tego co robi. Nie jest to brane pod uwagę jeśli chodzi o wymiar kary. No chyba że twój mąż ma orzeczenie od lekarza że jest alkoholikiem to może zmieni postać rzeczy.

kuźwa!!! czy ja napisałam,że pójdę do sądu, czy coś o udowadnianiu czegokolwiek, dlaczego rysujecie sobie sami finał tej sprawy?

Gość porsytona
Kurcze ja odpowiadam na twoje pytanie ale widocznie nie po twojej myśli. Sorry takie jest prawo nie zawsze takie jakie byśmy chcieli :)

tomaszekkk- podaj mi cytat, w którym sprowadzam patologię tylko do biedy. Czekam.

Gość porsytona
To co chcesz jeszcze wiedzieć? Chętnie pomogę ale już zupełnie nie wiem co chcesz się dowiedzieć.

porsytona- a czy ja Cię jeszcze o coś pytam?????????????????

Gość tomaszekk kk
Skoro mandat został przyjęty to postępowanie jest już prawomocnie zakończone. w ciągu 7 dni od nałożenia mandatu można go przesłać do Sądu Grodzkiego właściwego miejscowo kwestionując czyn za który mandat został nałożony. Prawomocny mandat karny może być uchylony tylko przez Sąd. pozdrawiam. inaczej tego nie odkrecisz niz przez sad, wiec nie kumam o co ci biega.

porsytona? nie mam do Ciebie wiecej pytań kobieto, nie umiesz czytać?tylko niepotrzebe były Twoje wstawki o mężu, piciu i patologii! próbuję Ci wytłumaczyc, że powinnaś odpowiedzieć tylko na pytanie (co uczyniłaś)bez zbędnych komentarzy! do pana tomasza to samo!

jeśli ktoś zadaje pytanie, to odpowiada się na nie, bez zbędnych osądów. Koniec kropka. Teraz dopiero zrozumieliście o co chodziło. Przedstawiacie same fakty w poście i nic poza tym, bez oceniania, wyzwisk i niepotrzebnych komentarzy. Właśnie tak powinna wyglądać odpowiedż.

nie mam wiecej pytań. Następnym razem pamietajcie, że ktoś kto pyta, nie potrzebuje wyzwisk i oceny sytuacji z waszej strony.

Gość porsytona
Jeśli chcesz takiej odpowiedzi to radziłabym udać się do radcy prawnego lub na forum prawne (chociaż tam też wyrażają opinie). Pozdrawiam i życzę miłej nocy.

Gość tomaszekk kk
zapamietamy pani dr

porsytona- czyli masz świadomość, że niektóre Twoje komentarze były zbędne?

tomaszekkkk- już nie uważasz mnie za głąba? za niemądrą???

Gość porsytona
A ty masz świadomość, że twoje wyzwiska były zbędne? Ja staram się być osobą kulturalną i nie znoszę jak ktoś mnie obraża. Chciałaś poradę prawnika to chciałam udzielić jej rzetelnie i tak żeby każdy to zrozumiał. Udzielam porad różnym ludziom i niestety niektórym trzeba tak po prostu na przykładach. Przepraszam, że starałam się.

Gość tomaszekk kk
głab to za mało , dawno nie było tu takieg nietryba. gra niewarta swieczki ale brnisz, twoja sprawa. pisze ci sie ze jak mandat przyjety to postepowanie zakonczone ijedynie mozna walczyc przed sadem ale ty twardo piszesz ze do sadu nie pójdziesz... brak logiki i poczucia elementarnego poczucia wstydu. maz sie nachlal dostal mandat a ty chcesz walczyc bo podpisal kwita popijaku... tez bym sie wstydzil. ide spac.

idż, idż Tomaszku, cieszę, się, że nie poznałam Cię osobiście;-)brak logiki ty Ty przejawiasz już od samego początku odpisując na posty głąba;-)i wyzywajać kogoś bez powodu;-)ale są i tacy ludzie;-)

gra niewarta świeczki????? człowieku, sam sobie odpowiedz na pytanie ile swojego czasu poswieciłeś na mój temat;-)jest po północy a Ty tracisz swój czas na nietryba;-)tak dalej;-)

dzięki za posty i wyzwiska;-)

tomaszku, miałeś mi jeszcz podac cytat, gdzie to rzekomo sprowadzam patologię tylko do biedy, zapomniałeś?;-)napisałam,że wykształcenie nie ma znaczenia, ale sam widzisz, że się nie dogadamy;-)jedno drugiego nie zrozumiało przez 3 godziny;-)za duża przepaść intelektualna między nami;-)jakieś 10 lat nauki;-)

Gość tomaszekk kk
skonczylas jakis humanistyczny kierunek i sie szczycisz... jestes bezrobotnym produktem gównianego kierunku temu wszystko wolno lapiesz, nie umiesz logicznie myslec tylko wkuwasz na pamiec te pojebane regułki jak kazdy humanista. nie trybisz ze nie odkrecisz tego mandatu ... wiem pytasz czy mógł go podpisac twoj maz stojac ledwo na nogach. niewazne podpisal, przyją, dzis nie pamieta ale jak dostawal mandat byl swiadomy mogl odmowic podpisania. przeciez nie lezal najebany w trawie i ktos za niego nie podpisal, wtedy ocenil tak syt. i ma mandacik. moze pies mu powiedizal albo bierzecie mandat po 50 pln albo izba i po 300. tez froma zastraszenia ale takie jest zycie, pies dal mu wybor skorzystal racjonalnie. szkoda atramentu na pisanie bo i tak nie zalapiesz.