Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szybko potrzebna pomoc

potrzebna krew AB lub 0 rh - dla 2dniowej dziewczynki

Polecane posty

Ja tez prosilabym o wiadomosc na maila: pokerface91@o2.pl Postaram sie rozeslac po znajomych. Jak mowie - ja mam RH-, chetnie bym pomogla, ale jestem z Wrocka.

Gość z uśmiechem
Cycytryncia Zadzwoń do najbliższego szpitala u siebie ,powinni ci pobrać i odesłać do Krakowa

własnie, dlatego najlepiej żeby autorka podała dokładną informację - wtedy można coś zorganizować powinni CI pobrać - dla mnie tez oddawała moja mama w innym mieście i dowieźli:)

Moze autorka sie jeszcze do mnie odezwie, chodzi mi tylko o to, ze przeciez nie powiem w szpitalu: "dla dziewczynki z Krakowa", bo to za malo...

Gość kasia438
Ja mam A rh+więc niepomogę

Gość kasia438
To nie moja wina że mam inną grupę.I niejestem z krakowa.Mama moja ma AB tylko rh+

Gość jak to nie ma krwi
jak musiałam mieć operację to ściągali dla mnie krew w Poznania [mieszkam w bydgoszczy]. dodam że mam grupę BRh- czyli drugą najrzadziej spotykaną w naszym kraju grupę krwi. Jaką grupę krwi ma dziewczynka? Bo jeżeli ABRh+ to mogą przeprowadzić transfuzję dowolnych krwinek a jeżeli 0Rh- to tylko 0Rh-

Gość kjuhygfvgbhnjklo
Żeby podnieść temat... :O Może ktoś kto będzie mógł pomóc zobaczy.

Koleżanka na FB się odezwała że jej mąż ma 0-. Prosi o jakies namiary, telefon mail albo coś !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość szybka potrzebna pomoc
witajcie, znalazla sie osoba wsrod moich znajomych ktora ma taka grupe krwi. niestety nie moge znalesc potwierdzenia tej wiadomosci. chcialam pomoc dziecku ale chyba ktos zrobil sobie glupi zart. przepraszam za klopot ale mam nadzieje ze to jednak jest prawda

szczerze to mam nadzieje że to żart - trochę sie postresowałyśmy i tyle, a przynajmniej żadnemu maluszkowi nic nie grozi :) jesli jednak to prawda to czekamy na faktyczne info i szukamy tej krwi :) pozdrawiam

Gość kjuhygfvgbhnjklo
Lepiej, żeby to jednak był głupi żart i nie było takiego dziecka chorego... :(

Gość ohmykoreanboy
moja mama ma AB rh- ja jestem A rh- mój ojciec B rh- jednak jesteśmy z wielkopolski.

Gość szybka potrzebna pomoc
z tego co udalo mi sie ustalic to w lodzi na franciszkanskiej jest centrum krwiodastwa w krk nie moge nic znalesc +48 42 61-61-400 to nr jutro bede dzwonic czy czegos nie wiedza sama mam nadzieje ze taki maluch nie potrzebuje pomocy choc kretynow za taki glupi zart powinni solidnie ukarac

Gość z uśmiechem
Słuchajcie.Autorka zapewne nie siedzi tu, bo szuka dalej.Dziecko jej umiera, a ona tu ma być? Podała Kraków - Franciszkańska. Jest tam szpital?????????Jeśli jest trzeba zadzwonić i sprawdzić.

Gość dfgdfg545545
Ej mój chłopak dziś dostał tego smsa od znajomego- tylko my jesteśmy z Łodzi! I centrum krwiodawstwa mamy na franciszkańskiej, wiem bo oddawałam http://krwiodawstwo.pl/?status=3&dzial=3 Czy to aby nie głupi żart?

w Krakowie na Franciszkańskiej jest Pałac Szefów Czarnej Mafii czyli Pałac Biskupi (gdzie nikt nikomu nie pomaga, a juz na pewno nie biednym dzieciom...) i jeszcze kościół franciszkanów - dlatego prosiłam o dokładne dane, bo żadnej stacji krwiodawstwa tam nie ma...

Gość z uśmiechem
szpitala nie ma, więc to głupi żart chyba

Gość kjuhygfvgbhnjklo
A ja już była gotowa jechać :O

Gość kjuhygfvgbhnjklo
Branoc 🖐️

Gość z uśmiechem
ona z Łodzi