Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość envious

szkolenie a spanie w jednym pokoju

Polecane posty

Gość envious
do gfghjhkjhljklkl: w twoim mniemaniu facet powinien być zarośnięty, nieogolony, śmierdzący?? pomyśl chwilę zanim coś napiszesz w dzisiejszych czasach panowie dbają o siebie, to jest normalne ... nie spotkałaś pewnie takiego n swojej drodzę - trudno ;)

Ale jaja. Nie do uwierzenia,że taka sytuacja ma miejsce naprawdę. Z drugiej strony kobiety dadzą wcisnąć sobie każdy kit. Wychodzi na to,że autorka topicu oszukuje siebie,że tago kitu nie daje sobie wciskać, ale z drugiej strony nie zamierza nic z tym fantem zrobić, czyli de facto zezwala na tę sodomę i gomorę;) co to się dzieje i będzie działa. MASAKRA.

Gość bedziecie kwita
dotego pracownica jest samotka matka, nalezy pamietac ze rozwodka latwiejsza niz prostytutka.

Gość envious
zamierzam zrobić, bo to co wyżej opisałam to przegięcie na całej linii. nie będę czekać aż dowiem się od kogoś że mnie oszukuje, dziś zamierzam się spakować i wyprowadzić.

Gość reklamacjaaaaaaaaaaaa
tez bym tak zrobila. ale ty i tak zostaniesz:) zobaczysz:) juz sie tu nie odezwiesz, temat zniknie, a ty bedziesz udawala,ze wszystko gra:) ahhh te zycie:)

Gość isssaaaa
jestes pewna ze to wogóle szkolenie? Może jakaś impreza itd... dalej od miasta gdzie ich nei znają, pozatym..znam takiego spod białego stoku który jeździ do Warszawy i do Łodzi - z moją kolezanka, i tez tak wmawia żonie a to do kolegów a to do szpitala na badania...

Gość envious
do reklamacjiiiii: nie mam czego się bać i się wstydzić. kiedyś trzeba powiedzieć stop. chociaż nie jest to łatwe/

Gość envious
dzwoniłam dziś do hotelu i pytałam o szkolenie, na recepcji powiedzieli że faktycznie o godz. 10 mają szkolenie i podali nazwę firmy która jest organizatorem./

zycze ci podjecia slusznej decyzji i nowego zycia. nie daj sie oszukiwac i pomiatac, jak chcesz byc szanowana, to zacznij od siebie.

Gość jhhkjklkjlk;l
tak boj sie boj o swojego męzusia golącego pachy i smierdzace jaja, jak jakis zniwiescialy gej.... zadna normalna na takiego nie poleci 🖐️

Gość bedziecie kwita
zaloze sie o 100 pln ze bedzie tak jak pisze reklamowka... pogadasz pogadasz on ci powie ok wyjasnimy i dojdziemy do porozumienia jak wroce bo nie ma jak juz odkrecic hotelu... po powrocie temat ucichnie tak jak ty na forum .

Gość bedziecie kwita
jhhkjklkjlk;l -wolisz jak facet ma zarosniete jaja wory i jak przy obciaganiu wszystko to idzie na połyk ? spox.

Gość envious
do jhhkjklkjlk;l : jak już się wypowiadasz nie po raz pierwszy w tym temacie, to przynajmniej przeczytaj co do ciebie piszę: nie jest moim mężem, a twój poziom odpowiedzi wskazuje na to, że wogóle nie wiem czym jest higiena (abstrachując od całej mojej historii).

Gość tabascooo
buahahah A o listę obecności pytałaś bo może nawet tak nie był. Co Ty z nim jeszcze robisz. Czemu niektóre baby na siłę siedzą z kolesiami, którzy ich nie szanują, poniżają się, dzwonią, mam pytają. Pasuje Ci taki związek, że ma Cię w zadzie ? Że jeździ z kim chce gdzie chce i robi co chce i jeszcze udajesz głupią. Przez takie baby faceci tak postępują. Bo im pozwalają a potem myślą, że każda taka głupia.

i jeszcze jendo,jak jest szkolenie,to zcemu wszystko dla niej?? a jego matka nie jedzie sie szkolic,skoro pracuje w jego firmie?

Gość isssaaaa
to że powiedział Ci że śpią w jednym pokoju to nmei znaczy ze chce abyś wiedziała czy zebnys mu ufała. To usprawiedliwienie dla niego , więc nei myśle że jakby chcial to by nie powiedział on czeka na Twoje ciche przyzwolenie. Byłam na dzieisątkach szkolen, wiem jak wyglądaja wieczory integracyjne choć z pierwszego ucieklam.. kiedy szef zaczał mnie obejmowac. Nie bądź głupia i naiwna tylko... znajdź kogoś z Łodzi - firma detektywistyczna czy coś na szybko, chyba ze chcesz żyć w przekonaniu że jest inaczej. Gdyby Twojemu facetowi zależało na Twoim komforcie psychicznym nie pozwoliłby sobie spać z pracownicą w jednym pokoju! to jest niedopuszczalne w żadnym przypadku nawet kiedy się oszczędza. Wtedy zamiast hotelu mógł wybrac motel z dwoma pokojami. Patanoja niestety, chciałabym CI pomóc bo wiem co czujesz...

Gość bedziecie kwita
to jak ... facio niech jedzie ruchac na szkolenie a my moze hmmm do czarcz, sioux, intro ...

Gość isssaaaa
doczytałam, szkolenie jets jutro - masz czas żeby g o sprawdzić ale zrob to tak zeby nie wiedział i się nie dowiedział. Jak cos przeskrobie spakój go i nie szukaj kontaktu...

do isssaaaa: nie chę wynajmować detektywa czy coś w tym stylu, nie chcę żyć w paranoi nie o to mi chodzi. chcę normalności.

Gość bedziecie kwita
mozna isc dzis i jutro wiec jak ?

Gość ja mam pomysl
nie chę wynajmować detektywa czy coś w tym stylu, nie chcę żyć w paranoi przeciez zyjesz w paranoidalnym swiecie

Gość isssaaaa
a uważasz ze to będzie normalność? 360 km od Ciebie on może bzyknąć każdą... nie wiem jedź na pogotowie jutro na jakis zastrzyk przeciwbólowy udawaj ze strzelilo Ci coś w kręgosłupie i zobaczysz czy Twój facet wróci czy zostanie...

niestety, ale muszę już isć będę tu wieczorem dziękuję za odpowiedzi

Gość bedziecie kwita
to gdzie sue umawiamy. zjemy cos pogadamy zapijemy piwem ....

Właściwie to jest też możliwe, że facet nic na sumieniu nie ma i mieć nie będzie... Mi się zdarzało na zlotach mieszkać w pokoju z jednym lub kilkoma kumplami i oprócz picia nic się tam nie działo ;) Fakt, że wtedy byłam wolna i teraz bym to raczej inaczej zorgazniowała, ale nie dlatego, że istniałoby prawdopodobieństwo, że "do czegoś dojdzie", tylko dla tak zwanej przyzwoitości względem mojego faceta. W każdym razie sprawa nieco "śmierdzi" i trzeba ją wyjaśnić. Żeby tylko nie okazało się, że autorka się spakuje się i zostawi uczciwego, choć mało rozgarniętego faceta. Albo że da sobie wmówić, że ma paranoję i zostanie z gościem przyprawiającym jej rogi...

Gość ISAAAAAA
czekam na informację jak i co myślisz autorko wątku