Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ważenie jedzenia

Dietetyczna waga z Lidla czy warto kupić?

Polecane posty

Gość Ważenie jedzenia

Ma ktoś taką i czy jest zadowolony? Piszą że ta waga ma w programie tabele kaloryczności pokarmów - myślicie że coś takiego może się faktycznie przydać? I czy baterie nie wyczerpują się zbyt szybko?

te zsię nad tym zastanawiam ( a jaka cena) ? bo mozesz tez sprawdzic tu kalorie http://www.ilewazy.pl/ pytam po ile bo miesiac temu w cerfurze byla taka za 60 zl na promocji ( bylo 1000 produktow i przegapilam termin gazetki

1000 produktow ( do wazenia ) a baterie chyba dlugo , u mnie cisniemimierz ma 6 lat i jeszce nie zmienialam bateri w nim ( choc cisnienie mierze raz na tydzien ) ale i tak

Gość Ważenie jedzenia
50zł pytam o baterie bo znalazłam w necie że ludzie nazekają na duże zuzycie prądu w takich wagach do wazenia człowieka

Gość Ważenie jedzenia
dzieki za link :-)

Gość Ważenie jedzenia
MOżna powiedzieć że w promocji, bo tak tylko jedzenie jest stale. A takie przemysłowe produkty to tylko w określone tygodnie. Ale z drugiej strony czy ja bedę wazyć wszystko co zjem? czy to ma sens?

no w sumie tam w linku jest prawie wszystko :) wystarczy mniej wiecej obliczyc i jakos daje sie rade w sklepie jak kupujemy cos na wage to wiemy ile dag zcegos i po wejsciu w linka mozna to sprawdzic ana opakowaniach jest razcej wszedzie podana ilosc i można sobie pzrelizcyc ile sie czegos zje po tygodniu wejdziesz w prawe :) pozdrawiam i tzrzymam kciuki :)

Gość Ważenie jedzenia
A wagę do ważenia ile ja ważę to na szczęście mam taką peerelowską, porządną, polskiej produkcji, w której wcale nie trzeba baterii :-)

Gość syrenka warszawska
ej-serene-63-ty sie wszedzie wcisniesz,czy jest jakis topik,gdzie cie nie ma?:D chyba nie!!!!!!

Gość fitneska82
Ja używam tylko wagi od Wag Wielkopolskich i z nią najlepiej tracę kilogramy ;)