Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak nie może byc...

Jak zrobić test na badanie moczu?

Polecane posty

Gość tak nie może byc...

Czy ktoś z was wie gdzie zrobić badanie moczu w sobotę lub niedzielę w Warszawie?. Ostatnio moja córeczka miała wysoka goraczkę i nie wiadomo było co jest przyczyną tej gorączki. Wezwaliśmy pediatrę na wizytę domową bo to była sobota i nasza przychodnia była zamknięta. Pani dr zleciał badanie ogólne moczu i tu pojawił sie problem bo nie znalazłem żadnego laboratorium, które wykonuje te badania w sobote lub w niedzielę.

Gość Lella
joggaska robiłaś może taki test? miałaś w ręku może ten urs10? u nas w domu często zdarza się, że któreś z dzieciaków ma problem z zakażeniem dróg moczowych, czy taki test to sprawdzi wykryje?

Gość feromorero. . .
ja z tej firmy zawsze robie sobie testy na HELICOBACTER PYLORI, poniewaz czesto to cholerstwo atakuje moj zoladek, przez co dostaje zapalenia i strasznych bolesci. raz sobie zrobilem gdy bylem zdrowy i wyszlo ze jestem zdrowy, raz jak dostalem bolesci i faktycznie wyszlo, ze mam bakterie, pozniej lekarka skierowala mnie jeszcze na badanie krwi w labolatorium i potwierdzilo sie badanie z tego kupnego testu, wiec polecam ;)

Gość Lella
feromorero - a możesz podrzucić gdzie kupiłeś i jak się taki test wykonuje? Czy jest prosty "w obsłudze"? :) Ja bym do domowej apteczki dla siebie i dla dziecka (jeśli test nadaje się dla dzieci ... ??? wie ktoś ???) kupiła chętnie ten urs10.

Gość Kanvii
ja widziałam całkiem niedawno te testy w rossmanie więc pewnie tam można je kupić, bo się sama zastanawiałam nad takim testem... 20-pare złotych kosztował, tylko nie wiem czy to jeden test tylko za tyle czy jest ich w pudełku więcej... wie ktoś?

Gość Lella
Kanvii - w rossmannie? to muszę podejść w takim razie bo mam bliziutko!! W necie znalazłam że pudełko zawiera 5 testów do badania moczu.

Gość Kanvii
tak, 5 sztuk testów jest w jednym pudełku, w rossmannie zapłacisz jakieś 25-26zł za takie opakowanie urs10