Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piszcie szczerze!

prawiczki, gdyby brzydka dziewczyna chciałaby z wami być to zgodzilibyście się?

Polecane posty

"to kiedy się rozprawiczasz? " W następnym wcieleniu. Tu i teraz nic mnie już nie czeka.

Gość nieogarnięty facet
Rozumiem wasze obawy koledzy prawiczki . hmm ja ostatnio zacząłem sobie zdawać sprawę z tego jak to funcjonuje jaki to świat jest złożony ,a jednocześnie prosty. o cho chodzi ? Kobiety nas znają jedynie od zewnątrz czyli po naszych reakcjach na nie . Dodatkowo one znają świat facetów od zewnątrz poprzez pryzmat swoich doświadczeń z nimi. Tak samo my znamy świat kobiet od zewnątrz czyli to co sami doświadczyliśmy + to co czytamy , widzimy ,ale nie wiemy i nigdy się nie dowiemy co tak naprawdę kobieta o nas myśli. Dodatkowo nieraz jest tak ,że jakaś dziewczyna może o nas myśleć pozytywnie ,ale my przez nasze lęki i reakcje np odburkniemy coś ..ona się wycofa i pomyśli ,że nie jesteśmy zainteresowani w dodatku z racji tego ,że wcześniej się jej podobaliśmy to ją takie odtrącenie w formie odburknięcia boli i już nigdy więcej na nas nie spojrzy tak przychylnie ...oczywiście idzie to zmienić poprzez rozmowę ... My mamy problem z poprawną komunikacją i wyrażaniem swoich uczuć / potrzeb we właściwej kolejności / formie / intonacji / itp. Podejrzewam że sami dajemy nieświadomie kobiecie sprzeczne sygnały ..przez co ją zrażamy do siebie. Dziewczyny tutaj piszące piszą ze swojego punktu widzenia bo one widzą nas z innej perspektywy. Dla dziewczyny facet też jest fascynujący tak jak dla nas kobiety. Oczywiście im atrakcyjniejsza tym ma większy wybór oraz z racji tego ,że jest często atakowana/ podrywana przez facetów to atrakcyjne muszą być siłą rzeczy bardziej wygadane / asertywne itp ...bo gdyby nie to to by musiała dawać dupy non stop bo każdy by chciał. Także drodzy panowie nasz punkt widzenia na te sprawy nie jest do końca słuszny bo nie jest rzeczywisty : ) .. rzeczywistość jest iloczynem naszego punktu widzenia oraz punktu widzenia osoby z którą rozmawiamy.

"Podejrzewam że sami dajemy nieświadomie kobiecie sprzeczne sygnały ..przez co ją zrażamy do siebie." Najpierw trzeba mieć obok taką kobietę :D "Dla dziewczyny facet też jest fascynujący tak jak dla nas kobiety." Tyle, że nie każdy/każda

"Dziewczyny tutaj piszące piszą ze swojego punktu widzenia bo one widzą nas z innej perspektywy. " Widzą nas ze swojego punktu widzenia i podpinają nas pod facetów z którymi one mają styczność, czyli nie takimi jak my. 🖐️

"W następnym wcieleniu." a jeśli odrodzisz się jako kot brzydkiej starej panny? :D "Tu i teraz nic mnie już nie czeka." nie tragizuj. ostatecznie zawsze możesz zamówić jakąś ładną studentkę.

"nie tragizuj. ostatecznie zawsze możesz zamówić jakąś ładną studentkę. " Za dużo kosztuje.

no ale w sumie jak baba dobrze gotuje nie wychodzi aż tak drogo, bo oszczędza się na jedzeniu na mieście :P

"Dla dziewczyny facet też jest fascynujący tak jak dla nas kobiety." no ja nie sądzę żebym był dla jakiejkolwiek fascynujący. może tylko dla tych z forum które wiedzą że jestem 37 letnim prawiczkiem. tyle że to "fascynacja" w stylu "że też takie coś może istnieć", czyli taka na której mi nie bardzo zależy.

nieprawda off, jak ktoś cię lubi to niekoniecznie dlatego, że jesteś dziwadłem. poza tym my tu same dziwadła jesteśmy 🖐️

Gość jeszcze 50 lat abstynencji
seksualnej i smierc az mi mnie ta wizja przeraza:O

no pewnie że nie dlatego. lubić to mnie wiele osób lubi ale nie o tym chyba rozmawiamy.

Gość taki matol kaliban zlapal to
zaba znalazla fagasa na forum to ty tez lap jakas :classic_cool:

Gość taki matol kaliban zlapal to
a wypisuje takie pierdy ze pozal sie boze i zaba rzucila sie na niego na ciebie tez jakas poleci moze

żeleczek "nadal brakuje nam danych na temat kluczowego w tym wypadku wymiaru" Z tego co mi wiadomo to żadna kobieta nie miała okazji poznać tych jakże interesujących wymiarów. :D Darker "Nie mogę narzekać." To pochwal się albo zamilknij na wieki.

Gość ABC1000
Wymiaru czego?

Gość ja tam bym chciał brzydką
jakby mnie kochała i to z wzajemnością to jak najbardziej , ja tam wybredny nie jestem , zwłaszcza z moim niskim wzrostem i niewyjściowa twarzą

Gość X77
To zależy... Bardziej zadałbym pytanie, czy ta dziewczyna byłaby dziewicą gdyby była ładna? Wiecie, tak naprawdę w szukaniu nie chodzi o sam fakt znalezienia i związania się z dziewicą, ale właśnie o to, że dziewictwo dziewczyny wynika właśnie z oczekiwania na swojego męża choć mogłaby mieć niejednego, a nie z braku atrakcyjności oraz braku potrzeb seksualnych. Właśnie o to im chodzi. I oczywiście pozostałe atuty takiej wybranki również są tak samo ważne.

Gość mbu
Nie interesują nas dziewczyny, które nie podobają nam się wizualnie. To właśnie dlatego jesteśmy prawiczkami.

Wygląd jest nieistotny i najłatwiejszy do zmienienia (Operacje plastyczne itd, a za 30lat wyjmie się mózg, przełoży do słoika a potem włoży w ciało o dowolnym wyglądzie).

Gość z rozmów w toku kontak
rozmowy w toku odcinek 2058 w ww . facebook.com/ andrzej.wokal (napisane bez przerw) to kontakt do Andrzeja który wystąpił w tym odcinku. Znam gościa od kilku lat i wiem że jest w porządku. Może nie powiedział wszystkiego naprawdę. Nie wiem... Andrzej organizował dla młodzieży przez rok karaoke za darmo żeby mogli przy sprzęcie pośpiewać. Tachał te toboły przez miasto w każdy weekend. Pomógł wielu osobom które miały nóż na gardle- ciężką sytuację. Czasami widuje go w niedzielę w kościele. Ale jest taki że można z nim w nogę pograć, w siatę. Chodzi na dyskoteki np. w Krakowie. Można z nim pójść na piwo. To jest mądra bestia, tylko wydaje się niepozorny. Spory leń. Dużo rzeczy mu nie wychodzi w życiu. Może dlatego ma dystans do wszystkiego. Według mnie jest otwarty, ma ograniczone zaufanie, inteligentny, pomocny, czasami wkurzający, ma poczucie humoru.

Gość ncjdkd
Tak bez uczucia? Nie.