Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piszcie szczerze!

prawiczki, gdyby brzydka dziewczyna chciałaby z wami być to zgodzilibyście się?

Polecane posty

Gość piszcie szczerze!

byłaby miła, dobra i sympatyczna ale brzydka, chcielibyście taką czy odrzucilibyście ją ??

Gość Prawik1000%
Zauważyłem że jest w moim otoczeniu taka dziewojka. Jakbym się uparł to mógłbym z nią być ale nie jestem zdeterminowany do tego stopnia gdy widzę inne ładniejsze dziewojki. No i zauważyłem że paraliżuje mnie strach przed otworzeniem się przed nią.

Gość debilek...
never, lepsza panna Rączkowska od panny Brzydkiej

Gość piszcie szczerze!
Prawik1000% a jak wygląda ta brzydka z Twojego otoczenia ktorej wpadleś w oko?

zalosne to jest byc cale zycie samemu i byc prawiczkiem w wieku 22lat a ja chce miec dzieci i kochac kogos

Gość Prawik1000%
Ta z mojego otoczenia to przywodzi mi na myśl moją ciotkę. Wygląda trochę jak kobieta zniszczona makijażem. Bez niego niedobrze wygląda. Nie wiem jak to dokładnie opisać.

Gość Prawik1000%
Ale życie towarzyskie to ona ma. Miałbym całą masę kompleksów przed nią że ja jestem takim zamulatorem, ale póki co to nawet nie mam dobrze zarysowanej koncepcji jak do niej podbić i wziąć numer. Przed ładną też bym miał kompleksy ale byłbym uhahany że mam taką ładną dziewczynę i bym o nich zapominał. A może mi się tylko wydaje. Złapała by mnie raz za rękę ta 'brzydka' to by mi się odmieniło. Co ja tam mogę się wypowiadać, zza biurka walikoń.

Gość piszcie szczerze!
Prawik1000% to musi mieć fajny charakter ta brzydka skoro ma tyle znajomych i jest imprezowiczka, opisz jak wyglada, my nie wiemy jak jest Twoje ciotka to to slaba podpowiedz. ta dziewczyna jest przy kości? ma wielki nos? brzydka cerę/ blondynka brunetka ruda?

Gość piszcie szczerze!
Prawiczek bez wiary czyli chcesz imprezowiczki ??

Gość Prawik1000%
Blondynka, normalnej budowy, nos bez zarzutu, nie za wysoka. Tylko jak widzę ten makijaż to mnie słabi. Jeszcze z nią nie gadałem, na razie tylko cześć-cześć.

Gość piszcie szczerze!
Prawik1000% czyli do ogarnięcia. laska bez nadwagi, do tego blondynka i filigranowa. a co jest nie tak z tym makijażem? za mocną ma tapetę? i jak z nią nie gadałes to skąd wiesz że jakbyś chciał to bys z nią był?

Gość użytkownik środowiska windows
Ja wolę za mocny makijaż, niż szarą myszkę. Ale co kto woli.

Gość Prawik1000%
Niechlujnie strasznie ma ten makijaż położony i widać że go nadużywa co źle wpływa na cerę. A skąd wiem że może być zainteresowana? Specyficzny jej wzrok+ delikatny uśmiech...

Gość piszcie szczerze!
Prawiczek bez wiary to nie jest reguła. szara myszka nie będzie przecież latać po modnych klubach żeby poznać jakiegoś towarzyskiego kolesia.

Wystarczy, że bez problemu pozna takiego w necie. 🖐️ Może nie jakiegoś hiper imprezowicza ale normalnego towarzyskiego i wesołego kolesia przy którym ja nie mam zadnych sznas. 🖐️

Gość piszcie szczerze!
Prawiczek bez wiary a jaka powinna być Twoja wymarzona dziewczyna? nieśmiała czy raczej otwarta? jaki ubiór, krótkie spódniczki? blondynka brunetka?

Gość piszcie szczerze!
Prawiczek bez wiary a jaki wzrost? ubiór? i koniecznie musi być dziewicą? dziewczyny która straciła dziewictwo będąc w stałym związku byś nie chciał?

Gość Prawik1000%
Jeśli chodzi o fizjonomię to ja też wolałbym bardziej stonowaną i jednocześnie kobiecą. A ta blondi, chociaż wiem że takie mówienie jest niesprawiedliwe to na myśl przywodzi mi dziewczynę żywcem wyjętą z wiejskiej dyskoteki.

Gość fdsersres
nie . Ja nawet nie chciałbym byc z ładna dziewczyną. Dobrze mi samemu .

Ale co.. jest tak wyjątkowo brzydka? Nie podoba Ci się w Niej coś szczególnego, czy tak ogólnie? Opisz ją :P.

Gość piszcie szczerze!
Prawik1000% czyli ubiera się wieśniacko tak?