Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piszcie szczerze!

prawiczki, gdyby brzydka dziewczyna chciałaby z wami być to zgodzilibyście się?

Polecane posty

Gość nieogarnięty facet
jak jest w moim typie urody to może i bym się z nią spotkał na terapie leczniczą ciekawe kto kogo by wyleczył pierwszy ...

"gdzie tam przez rok, przez 20 lat. to nieustająca praca nad sobą. po roku to mogła najwyżej oglądać pająki na obrazkach w książeczkach dla dzieci." racja. zapędziłam się. :D

"bo takie brednie opowiadasz że szkoda gadać. oczywiście że wykształcenie niczego nie gwarantuje i że ktoś skończył wyższe studia nie oznacza "z automatu" że jest bóg wie jakim inteligentem." O tym pisze cały czas przecież.. "no ale jednak przeciętny magister jest inteligentniejszy od przeciętnego absolwenta zawodówki i twoje głupie filozofowanie o tym kogo ty znasz jest kompletnie jałowe i bez sensu." Offerma, proste pytanie, znasz przeciętnego mgr po socjologii czy innej spychologii po szkole w Pcimiu Dolnym ? Bo takich w tym kraju jest najwięcej . Studentów, którzy nawet nie potrafią poprawnie powtórzyć nazwy przedmiotów z których mają egzamin a przez lata nauki nie wiedzą gdzie jest biblioteka? Czy Ty wiesz, ze szkołę wyższą może ukonczyc nawet osoba , której IQ jest ponieżej przeciętnej ( zaraz mi znowu zarzucisz coś w stylu,z e wszystko wiem :P) Mgr gówno znaczy i to nie jest filozofowanie ale fakt. "a tym bardziej wmawianie w nas że panny które w życiu spotykaliśmy to jakieś szczególnie głupie były. ja wiem doskonale że nie były, to ja je bądź co bądź spotykałem a nie ty." A czy ja Ci cokolwiek wmawiam :D?

"Mgr gówno znaczy i to nie jest filozofowanie ale fakt." oczywiście. inteligencji szukajmy więc wśród zbieraczy złomu bo przecież każdy z nich to "edi" (z tego filmu "edi").

Gość nieogarnięty facet
"Zabawna ta dziewczyna co oferowała pomoc. Kolejna porcja banałów, które czytałem tu setki razy i to ma niby pomóc" no widzisz z tobą przynajmniej pogadała a ja się odezwałem to nic ..ciesz się oto twoje małe zwycięstewko na płaszczyźnie damsko-męskim.

"znasz przeciętnego mgr po socjologii czy innej spychologii po szkole w Pcimiu Dolnym ? " a ty oczywiście skończyłaś elektronikę na polibudzie :D

Gość nieogarnięty facet
marny podszywie powyżej ..masz racje : )

!offerma a Ty dalej swoje🖐️ żeleczek a ty oczywiście skończyłaś elektronikę na polibudzie nie, skończyłam 2 kierunki wybitnie humanistyczne na jednej z lepszych polskich uczelni

"no widzisz z tobą przynajmniej pogadała a ja się odezwałem to nic ..ciesz się oto twoje małe zwycięstewko na płaszczyźnie damsko-męskim. " wow aż czuję przypływ mocy, mogę wzgórki przenosić :D

Gość nieogarnięty facet
,widzisz zawsze to coś ;) byku ty Za to na mnie już czas , trzeba się ogarnąć i iść spać . Zatem dobranoc dziewczęta i chłopaki

Prawiczek bez wiary "Jestem dziwakiem, sama niesmiałość nie jest tragedią ale moja nietowarzyskosć owszem. Narobiłbym dziewczynie obciachu przed znajomymi." Nie jesteś żadnym dziwakiem. A się kręcisz wokół cech takich jak, np. nieśmiałość i lęki, które notabene, sterują Twoim życiem. Ty sobie z tym sam nie poradzisz, a może być tylko gorzej, lepiej pomyśl o jakieś terapii... ewentualnie o jakiejś seksownej pani terapeutce, która za niewielką kasę nauczy Cię tego czy tamtego, a Ty będziesz next level dalej. :)

Gość nieogarnięty facet
Przed snem jednak nie omieszkam się wykąpać. Tak się zbrudziłem, kiedy czytałem o tych wszystkich kobietach.

"Tak się zbrudziłem, kiedy czytałem o tych wszystkich kobietach." gorąco polecam domestos i szczotkę drucianą :classic_cool:

Gość nieogarnięty facet
Zapytam nieśmiało :) Umyjesz mi plecki ?

Gość solitary boar
PBW jest przystojny to już dziewczyny chcą mu pomóc

Gość a darker jest brzydki
i dlatego musialbyc nachalny :O btw mnie tez laski podrywaly ale nie wiedzialem o czym z nimi gadac :O

"a darker jest brzydki" Przynajmniej ma dobre wymiary, chociaż na niewiele mu się to zdało. :D "btw mnie tez laski podrywaly ale nie wiedzialem o czym z nimi gadac" I pewnie sam urywałeś kontakt, wystraszony tym, że tylko się zbłaźnisz?

Gość politologia to studia
dla debili :classic_cool:

Gość a darker jest brzydki
oczywiscie i nie chodzi oto ze zblaznilbym sie przed ta dziewczyna tylko to by sie rozeszlo ze jestem cienki bolek na dodatek nudziarz

a darker jest brzydki "oczywiscie i nie chodzi oto ze zblaznilbym sie przed ta dziewczyna tylko to by sie rozeszlo ze jestem cienki bolek na dodatek nudziarz" Za mało wiary masz w sobie, przez kompleksy marnujesz sobie życie. Nie wspomnę nawet o tym co te dziewczyny myślą o Tobie, jak tak z dnia na dzień przestajesz się odzywać...

"a darker jest brzydki" Akurat na wygląd narzekać nie mogę to i paszteta bym nie chciał.