Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prezes Wertyp

Popieracie zwiazki partnerskie? Chcecie tego w Polsce?

Polecane posty

Gość bvfcdev
tak nie zamierzam wychodzić za maż, ale chcę być upoważniona do informacji w szpitalu o moim partnerze itd

Gość uyj5u8iki
biedron to debil :o

Gość popieram jak najbardziej
jw

Gość bvfcdev
dlaczego debil? myśle, że są gorsi od niego w sejmie RP poza tym jako naród jesteśmy cholernie nietolerancyjni dla innych orientacji seksualnych

Gość dreeeeeeddddd
oczywiście,że popieram.

Ja popieram. Każdy ma prawo do szczęścia, do prawnego uregulowania swojej sytuacji. Mi nic na tym nie ubędzie, jeśli inni jednocześnie mają coś na tym uzyskać. Poza tym, nie zapominajmy, że instytucja związków partnerskich jest zarówno dla par homo jak i heteroseksualnych.

Gość to podjedź autem
a co jest w Polsce ze związkami partnerskimi nie tak O_O

Gość bvfcdev
nie ma ich :]

Gość dreeeeeeddddd
Niech każdy robi sobie to z kim i jak mu się podoba.

Gość pgjtpgj
NIE a dlaczego? Bo jeśli to przejdzie to później o adopcję dzieci będą walczyć - a od dzieci wara!!!

Nie rozumiem dlaczego ktoś pisze, że biedroń to debil. Uważam,że gdyby było więcej osób w sejmie z takim zdrowym podejściem do wielu spraw, to i w Polsce działoby się lepiej. Poza tym, to homofobia jest chorobą, a nie homoseksualizm. Ja znam osoby homoseksualne i to są normalne, wartościowe osoby, które rozumieją swoją sytuację, często ukrywają to w tajemnicy przed znajomymi i rodziną, którzy wiedzą, że może nigdy nie będą szczęśliwi. Ale oni mają prawo do szczęścia, takie samo jak i my heteroseksualni .

Gość uyj5u8iki
bo pedauy sie rozpanosza, trzeba ich trzymac krotko, to bedzie dobrze

Ja znam osoby homoseksualne i to są normalne, wartościowe osoby, które rozumieją swoją sytuację, często ukrywają to w tajemnicy przed znajomymi i rodziną, którzy wiedzą, że może nigdy nie będą szczęśliwi. Ale oni mają prawo do szczęścia, takie samo jak i my heteroseksualni . Otóż to. Też znam takie osoby i uważam tak samo jak Ty.

Do adopcji dzieci przze pary homoseksualne jest daaaleko, to nie możliwe. Poza tym, w sumie nie wiadomo, jaki wpływ na wychowanie dzieci ma orientacja homoseksualna rodziców ... póki co mamy liczne dowody na patologie w "normalnych" rodzinach, czyli kobieta & mężczyzna .. chodzi o katowanie dzieci, głodzenie, czy wreszcie zabijanie...

Ja nie wiem skąd ta nienawiść do homoseksualistów. Przecież kwestia orientacji seksualnej to tylko jeden z wielu aspektów ludzkiego życia. Wszak człowiek to coś więcej. Ważna co sobą prezentuje, a nie z kim idzie do łóżka. Także to nie jest najmniejsza przesłanka do tego, żeby tak negatywnie oceniać tych ludzi. Fakt takiej czy innej orientacji nie determinuje tego, czy mamy do czynienia z wartościowym człowiekiem Poza tym, co komu do tego, kto z kim idzie do łóżka. Kwestia orientacji jest prywatną sprawą każdego z nas, a nawet gdy to jest sprawa publiczna, to nic nikogo to nie powinno obchodzić ani przeszkadzać. Warto też wczuć się w sytuację człowieka, który jest homoseksualistą. Czuje się odmienny, wie że może nigdy nie będzie szczęśliwy, trzymając to w tajemnicy musi ciągle uciekać od niezręcznych pytań o to, kiedy w końcu zmieni stan cywilny, itp, itd. Najlepsze, że sami nie zdajemy sobie sprawy jak wiele takich osób jest wokół nas. Często najwięksi fanatycy żyją w słodkiej niewiedzy otoczeni przez osoby o odmiennej orientacji. W każdym razie, ja znam takie osoby, żyją normalnie, nie robią wokół siebie szumu i są zwykłymi wartościowymi osobami. A fanatycznym katolikom, należy przypomnieć,że tacy ludzie przychodzą na świat również z woli Boga - wszak od niego wszystko zależy. I gdyby mieli się nie rodzić, to by ich przecie nie było na tym świecie, Także choćby z tego powodu należy im się szacunek.

Gość magdalena środówna
pedały (i lesby) do Arabii Saudyjskiej tam ich wyleczą :D

Gość Grzegorz Kleszcz
wy pojeby zastanówcie się co piszecie i jakie będą konsekwencje legalizacji takich dewiacji pedały do gazu!

Gość uyj5u8iki
nie jestem katoliczka, ale pedaly sie rozpanosza i beda chcialy dzieci adoptowac, zboczency ...

Gość 537uyhy7uh67
pedaly do Auschwitz !!!!!!!!!!!!!!!!

@ uyj5u8iki Póki co, to w związach heteroseksualnych zdarzają się patologie: molestowanie, znęcanie się psychiczne i fizyczne, bestialskie mordowanie dzieci. Czyli też jakoś idealnie nie jest?

No jeśli ktoś osobę homo nazywa zboczeńce to raczej nie ma sensu z kimś takim dyskutować.

*zboczeńcem O Auschwitz już nie wspominając.

Gość to podjedź autem
ja proponuję do Auschwitz wysłać tatusiów dziadziusiów i wujków którzy swoje małe potomstwo gwałcą a pedryle niech se są

Gość obiektywnie stwierdzee
Widzę że niektórym lewacka propaganda nieźle zeżarła mózg homofobia to jest termin wymyslony przez srodowiska gejowskie, w psychologii nie ma takiego pojęcia - ewentualnie jest to uznawane za całkowicie normalne zjawisko -obrzydzenie do tej samej płci- pozwalające przetrwać każdemu gatunkowi buaha i o jakiej wy tolerancji gadacie? Skoro większość gejów to antyklerykały i antyteiści, żądają tolerancji podczas gdy sami nie mają jej wobec żadnej religii- hipokryzja aż boli a biedroń to strasznie ograniczony człek - oglądaliście filmiki na ybe z nim? Zero jakiejkolwiek tolerancji i szacunku do innego zdania 🖐️

Gość jest jest jest
Oczywiście, że w psychologii jest takie pojęcie. Nie wiesz o czym piszesz. Radzę się dowiedzieć zanim znowu zaczniesz głupoty pisać.

Gość kjdjfdsg
N I E ! ci wszyscy homo normalni nie sa. powinno sie ich wysylac na leczenie a nie dawac im jakies przywileje