pili17 0 Napisano Styczeń 13, 2012 od jutra zaczynam dietę kapuścianą, mam nadzieję, że przetrwam ten tydzien! Byl ktos na tej diecie? ile zrzuciłyscie w ten tydzien? ta woda, którą wydalamy w tym czasie sprawia, że chudniemy nawet do 6 kg (podobno) i czy to jest juz widoczne? Bo tłuszczu jeszcze nie spalamy? aaa i jak z efektem jojo ?! Pomóżcie :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beatka s-k 0 Napisano Styczeń 13, 2012 powodzenia, ale bedziesz pierdziala ffuuuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Styczeń 14, 2012 efekt jojo murowany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olcia_777 Napisano Styczeń 14, 2012 widoczne warto odchudzaj sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnissia 0 Napisano Styczeń 14, 2012 Ja podchodziłam 2 razy do tej diety, za każdym razem trzeciego dnia po kryjomu wylewałam zupę, bo nie mogłam na nią patrzeć :) A jojo będzie po każdej diecie, jeśli wrócisz do nawyków sprzed diety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach