Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asderka_aaa

POWRÓŻĘ - Karty Klasyczne

Polecane posty

Agata 29.09.1989 piotr 29.05.1986 czy szczesliwie dolece zagranice i co czeka mnie na granicy? czy moj chlopka kiedykolwiek mnie zdradzil?

Gość kamforowa
No nie ukrywam że caly czas mialam nadzieje że napiszesz cos innego ale to nic ;D tak czy tak wielkie dzięki ... Cos czuje że jeszcze tu zawitam :D

prosze Cie bardzo o wrożbe. Mam wielki problem i obawy i w tym tygodniu zamierzalam pojsc do wrożki. Jesli moglabym skorzystac z Twoich uslug byłabym bardzo wdzieczna :)

Gość niestety kochana
No tak pytałam ogólnie-))) Co do tej miłości, rozstałam się z chłopakiem, który właśnie był moją miłością, i teraz jakoś już nie wierzę, że spotkam kogoś lepszego, ale bardzo, bardzo dziękuję za wróżbę. Jak nie zapomne, to odkopie za rok ten wątek i napewno się odezwę, albo już sobie go dodam do ulubionych-))

Gość 20.10.1982 Joanna
20.10.1982 Joanna kiedy znadje prace i czy będę zadowolona? 22:53 [zgłoś do usunięcia] 20.10.1982 Joanna kiedy będę miala męża i czy to będzie moj obecny chłopak. To Ja poprosze:)strona 15:)

Gość lulu 12345
ja też czekam:)

Gość Axaxax
Jeszcze nie bo mieszkam w innym kraju, przekaże jej co jej wywrozylas. Ja mam 27 lat i sie o nią martwię, po wrozbie powiem ci dlaczego

Gość biedroneczka81
jeszcze ja na chwilunię! Chciałabym wróżko kochana abyś zobaczyła czy karty coś mówią na temat mojego zdrowia między innymi o tarczycę? Aleksandra 11.10.1981. Poczekam:)

Gość Axaxax
Jeśli nie chcesz powrozyc mojej mamie to ja poproszę czy Piotr 23.0684 to mój partner docelowy Aneta 070385

Axaxax pytam bo nie chce ingerować w osobę 3 bez jej wiedzy. ok a więc Mama w miłości narzekać nie będzie:) pierwsza wyskoczyła 9 kier:) a to najwspanialsza karta miłości:) a mama to przypadkiem nie jest zakochana? Jeśli chodzi o finanse to też dobrze. Jakieś dodatkowe pieniążki mamie wpadną:) Jeśli chodzi o zdrowko to niech mama uważa na tarczyce i nerki.

Gość Axaxax
Moja mama 2 razy owdowiala :( nic mi nie wiadomo ze jest zakochana, raczej ciagle powtarza, ze ona już dość w życiu sie naplakala i nie chce kolejny raz tego przezywac. Martwię sie o nią bo nie mogę być przy niej, dzieli nas 1000 km :(

kochani przykro mi ale muszę już isc spać. Jestem już baareal zmęczona. Jutro znów będę stawiała karty życzę dobrej nocy

Axaxax rozumiem przykro mi:/ też dzieli mnie z mama ponad 1000 km więc znam ten ból. Ale u mamy naprawdę wszystko będzie dobrze Ja uciekam już spać dobranoc:)

Gość biedroneczka81
Kochana wróżko spokojnej nocki i do poczytania jutro:) :):)

Gość alllllllka
A czy i ja moge prosic o wrozbe? Alicja 25.02.1982 czy w tym roku znajde prace w ktorej bede sie rozwijac i czy wreszcie spotkam milosc? Z gory dziekuje i pozdrawiam ;)

Gość xxmmaaxx
Juz dostalam swoja wrozbe ale pytam ponownie czy ow mezczyzna ktorego mam ponoc poznac w nowej pracy:P czy to bedzie tylko romans czy cos powaznego?Jesli romans to kiedy najpredzej moge spowdziewac sie milosci:D Katarzyna 17/04/1982:)

Gość szamanka 80
Karolina 30.08.1980 Michał 01.03.1981 Czy w tym roku uda mi się zajść w ciążę i czy mamy szansę na dziewczynkę?Oraz czy mojemu partnerowi powiedzie się nowo otwartym interesie na tyle że będzie to już jego ostateczny sposób zarobkowania,i jeśli jeszcze da radę to czy powinniśmy zainwestować w zakup mieszkania czy też zakupić ziemię i skupić się na budowie domu? Serdecznie dziękuję i liczę na to że może akurat mnie się uda usłyszeć wynik rozkładu kart dla mnie:)

Gość growing-up
zenek to jakis frustrat,na kazdym topiku sie taki znajdzie

nie nie nie zeneg nie frustrat zeneg zna ma osobę podejrzewam kim owy zeneg jest ale zeneg niech sam mi powie kim zeneg jest :)

Gość growing-up
to ja tez sie ustawiam w kolejce.bede cierpliwa i poczekam az chwila wytchnienia sie znajdzie,bo moje pytanie z gatunku malo pilnych jest.dobrej nocy.

Gość KryzysowaNareczona
Witaj J. Czy mogłabyś mi powiedzieć, jak widzisz sytuację mojego związku w dalszej przyszłości? ostatnio przechodzi poważny kryzys z mojej strony, jednak zależy mi na tym najbardziej w obecnej chwili. Natalia 08.11.1989, Tomasz 23.11.1989

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmm
cynthia 15.08.1991 1. kiedy zajde w ciaze? :) 2. kiedy wyjde za maz? :)

Gość oktaw
22.12.77 Oktawiusz 14.04.83 Marta problemy w zwiazku , czy jest szansa na odzyskanie Jej i Dzieci , Marta jaka jest osoba.... Dziekuje....