Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asderka_aaa

POWRÓŻĘ - Karty Klasyczne

Polecane posty

Gość Milo.75.
Krzysztof 07.08.1975 Czy napiszę doktorat o czasie i co z moim zdrowiem?

Gość Milo.75.
Jeszcze raz ja :) Mała pomyłka w dacie urodzenia :) Krzysztof 07.03.1975 Czy napiszę doktorat o czasie i co z moim zdrowiem?

Gość kayutek
A ja mam pytanie odnosnie zajscia w ciaze. Uda nam sie w tym roku? Katarzyna, 06.08.1979

Gość Viviii
Czy ja mogę prosic o ogólny rozkład ?? Daga 06.09.1985

Gość na ktorej stronie jest wrózka?
na ktorej stronie jest wrózka?

Gość Z TEGO CO pisali
to na 6

Gość ZbanowanaNoxelia
uuuuuuuuuu wejdźcie na temat o sukience rzeźniczce polew na maxxa :D

Gość basia 21
Spokojnie dziewczyna i tak wróży z dobroci serca jak nie chce wam się czekać to zawsze można skorzystać z usług płatnej wróżki seans kosztuje od 50 zł do 250 zł więc niecierpliwym polecam

Gość taka sobie..
asderko:) dziękuję serdecznie za poświęcenie mi czasu.Nie jestem dobra w pichceniu, ale mogę polecić Ci książkę;) "Jak być kobietą i nie zwariować"Katarzyny Miller naprawdę polecam:) napisałaś: "TAKA SOBIE as karo, walet kier, dama trefl praca będzie jak najbardziej i to satysfakcjonująca Cię. Nie małe pieniążki. Ogólnie będziesz zadowolona. Praca z młodymi ludźmi, walet mówi o pracy w jakimś ruchliwym miejscu. Dama ukazuje tu Twoja szefowa. Nic więcej nie widać , po asie mogę Ci powiedzieć że to praca która chcialabys mieć. Tzn jeśli masz na oku jakąś konkretną posadę to możesz spać spokojnie uważaj na żołądek - as trefl, 10 trefl kiedy ta praca będzie - as pik czyli zimą czy powinnas przeprowadzić się i wsiąść kredyt na budowę mieszkania - 10 pik, odradzalabym, jakas przeszkoda się tu pokazuje. Coś się będzie wydłużyć możesz mieć problemy ze spłata etc. ale pamiętaj to Twoje życie a karty to karty Trzymam kciuki Pozdrawiam ciepło " Dziękuję i pozdrawiam, życzę powodzenia i żeby po prostu było dobrze. Ps. gdybym jeszcze kiedyś potrzebowała pomocy, to mogę jeszcze pytać?

Gość Kasiasiasiasiasia
Ślicznie dziękuję za wróżbę, myślę, że zawsze takie dobre słowo daje nieco nadziei na przyszłość ;) Jeśli mogłabym prosić o jeszcze jedno... chciałabym wiedzieć czy ja i mój obecny partner weźmiemy w przyszłości ślub, nasze daty: Kasia 04.10.1988 Konrad 21.09.1990 W podziękowaniu serdecznie polecam książkę "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy" świetna i zabawna książka dla kobiet, porady z przymrużeniem oka ;)

Gość ida29
IDA 07.02.1982 r. Jaki bedzie dla mnie ten rok, czy znajde milosc i wyjde za maz? i co z praca?

Gość Zadra87
Sandra 14.08.1987 Pytanie1) Czy długi czas minie zanim urodzę drugie dziecko? Pytanie2) Czy uda nam się z mieszkaniem?

Gość -to ja-
"nie wiedziałam na samym początku co miałeś/as na myśli pisząc to" i dalej nie wiesz ;)

niestety ale miałam dzisiaj dość nagłą sprawę rodzinną:/ dlatego muszę przełożyć wrozenie na jutro. Jestem na stronie 16 więc jutro się uwine z pozostałymi. tak na marginesie ja gdy korzystałam kiedyś z usług wróżki w internecie na odpowiedź czekałam miesiąc, więc chyba tutaj nie jest tak źle;) -to ja- w takim razie oswiec mnie:)

Gość msiaaa
kiedy pani wrozbitka bedzie dostepna??zalezy mi na wrozbie

Gość msiaaa
asderko kochana a czy mozna to ajkos pzyspieszyc?? naprawde mi zalezy... podam ci e mail mozesz napiasac??

kochana niestety ale mam nawal pracy i też życie prywatne, chętnie ale niestety wyżej dupy nie podskocze za przeproszeniem:) oczywiście na maila możesz napisać pozdrawiam

Gość msiaaa
mozesz podac adres e mail do siebie?

Gość msiaaa
ok, dziekuje, juz napisałam:) z niecierliwoscia bede oczekiwac na jakie kolwiek wiesci

witaj. mam wielką prośbę ,abyś zobaczyła co kryje się w kartach dla mnie. Jestem na życiowym tzw. "zakrecie". Jaki bedzie tego wszystkiego final? Aneta 16.05.90 z gory dziekuje za odpowiedz

Gość limmma
magdalena 13.05.1987r czy rok 2013 bedzie dla mnie szczesliwy?

Gość czy wróżka dzisiaj wróży?
:)

Gość Viviii
witam witam :) czy nasza kochana wrózka jest ??:)

Gość karmelek83
kochana wróżko mam do Ciebie pytanie a właściwie do kart. Kiedy znajde prace? Ania 5.04.1983