Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asderka_aaa

POWRÓŻĘ - Karty Klasyczne

Polecane posty

Gość kls
proszę odpowiedz mi jeszcze na mail

Gość kls
dlaczego już nie będziesz wróżyła?

Gość kls
miło mi się z Tobą rozmawiało asderka_aaa jak z dobą znajomą :)szkoda, że już odchodzisz z kafe :(

kls straciłam dzisiaj pracę, tzn musiałam się zwolnić bo szefostwo miało mnie za robota:/ oszczędności żadnych. Sytuacja ma się tragicznie... Muszę szukać nowej pracy i to już żeby szybko załatać dziurę, ale jak sobie pomyśle że jakakolwiek pensja dopiero po miesiącu pracy to nie wiem czy mam płakać czy śmiać się :(

Gość kls
pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego, wypróbuj moje przepisy :) i uśmiechaj się dużo każdego dnia :)

Gość kls
wiem co czujesz, też nie mam pracy od listopada

Gość kls
wierzę że obie znajdziemy

Gość kls
podobno szybko to można znaleźć pracę jako konsultant telefoniczny, ale nie zawsze tam lekko zależy jak się trafi do jakiej firmy

Gość Berbec
Bardzo mi przykro. Wierze że dobro które dalas wielu osobom w tych ciężkich dla ciebie chwilach do ciebie powróci i uda ci się znaleźć bardzo szybko nowa pracę. Życzę powodzenia.

Gość kls
:) chba jestem tu jedyna reszta straciła nadzieje że się pojawisz :)

Gość kls
jeszcze raz dziękuję za wszystko i życzę szybko nowej pracy i dobrej atmosfery w niej bo to bardzo ważne, no i przydałoby się bardzo dobrze płatnej :) tego życzę nam obu. Zmykam spać. :) dla Ciebie :)

Gość kls
dziękuję :) za to :)

Gość kls
dobranoc :)

Gość sklonowanaowca
asderka_aaaa- bardzo Ci dziękuję!!! napełniłaś nadzieją moje życie:) Przykro mi, że ten dzień był dla Ciebie tak rozczarowujący, ale może warto pomyśleć nad tym,żeby sobie dorabiać właśnie wróżąc? Nie wiem jakie masz do tego podejście, ale tracisz na to swój cenny czas i energię,dlaczego "dziękuję" nie zamienić nawet na 10zł? :) Chętnych byłoby mnóstwo! Ja na pewno:) jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam:)

Gość szamanka 80
Wróżko-mam wrażenie że jesteś tak miłą i skorą do pomocy innym osobą że ta strata pracy to ostatecznie będzie stratą jedynie dla twoich obecnych pracodawców. Pamiętaj że gdy zamykamy jedne drzwi zazwyczaj gdzieś tam otwiera się kilka innych tylko trezba je odnaleźć,więc głowa do góry. My tu będziemy za Ciebie trzymały kciuki!:)

Gość biedroneczka81
Kochana wróżko bardzo Ci dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przesyłam przepis na ryżowe kulki:) Składniki : 250 g ryżu 30 dag sera 1 jajko, sól, pieprz bułka tarta tłuszcz do smażenia Ugotować ryż, dodać sól i pieprz, po ostygnięciu dodać jajko i uformować kulki do środka każdej kulki włożyć kawałek sera. Obtoczyć w bułce tartej i na patelni usmażyć na złocisty kolor. Najsmaczniejsze na ciepło:)

sklonowanaowca przez chwilę pomyślałam o tym czy nie robić rozkładów za 5 czy 10zł, ale głupio mi byłoby brać za to pieniążki. szkoda bo bardzo lubie wróżyć:) trzymam kciuki żeby Ci się sprawdziło