Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość djnjwwwwww

DZISIEJSI FACECI DO ZWIAZKU, DO ZALOZENIA RODZINY SIE NIE NADAJA !

Polecane posty

Gość krem z wodka
MÓJ MĘŻCZYŻNA MA 37 LAT I MIESZKA Z MATKĄ. Trafia mnie szlag. Nie dośc, że facet mieszka z matką, która go d siebie uzalezniła, to jeszcze się nią wysługuje,Teraz mamusia mojego faceta mu gotuje. Przecież to jest nienormalne. Kiedy mu powiedziałm, że tak nie robi 37 letni facet,rzekł, że nie mam sie intersowac jego pieniędzmi.

Gość djnjwwwwww
jem kupe

Gość wypowiedzi facetow w tym temac
'nie dzięki kobiecie istnieję, tylko dzięki układowi rozrodczemu, który ma zainstalowany odgórnie, bez swojej wiedzy, zgody, starań i kontroli.' dzieki kobiecie, ktora zdecydowala sie ZGODZIC na poczecie kogos takiego jak ty:o do tego musialam sie starac, poswiecac i kontrolowac sytuacje w ciazy, porod, karmienie i twoje wychowanie "Istnieję dzięki naturze, popędom biologicznym, a nie dzięki ciężkiej pracy kobiety, i jej pomysłowości." natura daje taka mozliwosc, urzeczyiwstnia ja KOBIETA tylko i wylacznie za Jej decyzja, ciezka praca a czasem i niesamowita pomyslowoscia:), ale co ktos taki jak Ty moze o tym wiedziec, nawet nie jestes sobie w stanie tego wyobrazic:D

wypowiedzi facetow w tym temac kobiety maja znacznie szersza wyobraznie, //////////////// a w którym momencie to wychodzi? Energia Jądrowa, Cuda Architektury, mosty, łodzie podwodne, statki kosmiczne, programy komputerowe, arcydzieła sztuki, muzyka rock'roll. Wszystko jest dziełem umysłu, i zamiłowań mężczyzn. Faceci zdobywają w 99,9%-ach nagrody nobla (Szymborska i Cure COŚ JESZCE wam się trafiło ?). ///bo nie ograniczaja sie na ZADNYM polu, //// masz jakieś przykłady? czy tak sobie wmawiasz te swoje bajki ?

Gość krem z wodka
A co ja mam robić

chlopie ty sie zatrzymales w XIX wieku:o? wtedy kobiety nie mialy dostepu do nauki, wrecz byly wyklete za to, ze chcialy sie uczyc:o zobacz sobie na kobiety, ktore dostaly nagrody Nobla w ostatnich latach - zarowno z chemii, medycyny, pokojowe o literaturze nie wspominajac:D biada wam chlopaki:D

jem sraki :D

Gość pogh2hpgonj
egoiscie jakby cie matka nie lubila to spuscila by cie w kiblu wiec nie gadaj:)

Gość do krem
a po co ma sie wyprowadzac, ma darmowe ruchanko od ciebie, za chate jego mama buli , i jest fajnie :P

Gość styczniowy przyjaciel
Wina zawsze leży po obu stronach. U mnie istnieje partnerstwo i mamy równe prawa. Tzn. ja gotuję i moja partnerka. Oboje też sprzątamy, choć moja ukochana mówi, że ja jestem dokładniejszy. Nawet remont mieszkania robiliśmy razem tzn ona też posługiwała się wiertarką, młotkiem. Widać, że związek ci nie wypalił skoro masz takie złe nastawienie. Ja kocham swoją partnerkę mimo, że jesteśmy czasem jak ogień i woda. Trzeba się dopasować ;-) ja nie mogę złego słowa powiedzieć, z wyjątkiem tego, że pali. 5 lat razem;-)

Gość ...

Nie wiem w jakim otoczeniu się obracacie. Szukajcie normalnych mężczyzn, to będzie inaczej.