Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

spóźniona w czasie

Mam 28lat i czuje, ze urodzilam sie o 40 lat za pozno!!!

Polecane posty

Gość gfghhgjhkjljklklk
"Cieszę się, że są jeszcze takie osoby jak spóźniona w czasie. Ja też tak odbieram ten współczesny świat, mimo że mam 31 lat. Oczywiście rozwój technologii uprościł nam życie, ale ja oddałabym te komputery, ipody, smartfony na rzecz normalnych spotkań, listów, rozmów. Przecież jak ludzie do siebie obecnie mówią. Jak posłucham czasem nastolatków w tramwaju, to uszy więdną. Nie wspomnę o zaniku zasad moralnych i jakichkolwiek wartości. Żałuję, że moje 12-letnie dziecko musi wychowywać się w takich czasach. Ja nawet w szkole odstawałam od rówieśników, byłam inna, nie z tej epoki, ale przez to wszyscy mnie odrzucili, nikt nie lubił. Ja słuchałam Połomskiego, Jantar, Jarockiej czy Santor, nie przeklinałam, nie piłam po kątach, nie podpalałam. Nie było mi jednak łatwo z tą innością. A teraz w pracy na szczęście odnalazłam ludzi, którzy myślą podobnie. Słuchamy więc sobie Radia Nostalgia i wspominamy dawne zabawy na podwórku, gry w klasy, w gumę. Szkoda, że ten czas bezpowrotnie minął." haha sama dala dvpy mając ledwo 18 lat a pisze o zaniku zasad moralnych hahahaha

Gość gfghhgjhkjljklklk
podobno w latach beatlesów młodzierz zaczeła miewac stosunki seksualne gdzie chłopakowi stał penis, nie popieram tych czasów bo zaczeła sie rozwiązłosć

Taa.. i co pokolenie ktoś mówi "ta dzisiejsza młodzież to dopiero jest rozwiązła". ;)

Gość 33 letni kawaler
A ja też za późno i nie w tym miejscu w którym powinienem. Powinienem być teraz w 1976 roku w U.S.A i realizowałbym swój "amerykański sen". Bawiłbym się do takiej muzyki, żył i podrywał fajne dziewczyny. Szybciej bym żonę znalazł i założył w końcu rodzinę. https://www.youtube.com/watch?v=RlJGrIyt-X8

Gość gość
Spózniona w czasie, hehe jakbym slyszala siebie...:-) A ile masz lat? Ciekawe z jakim rocznikiem rozmawiam.Kobieta kobiecie może zdradzić..Mam dokladnie takie same przemyslenia...Cos sie skonczylo, cos sie zatracilo..Te wartosci o ktorych pisalas i nie zgodze sie, ze to kwestia TYLKO ludzi a nie czasow...Teraz co prawda mamy internet, komorki, KAŻdy niemal koncert możemy obejrzeć na YT, mamy Spotify, mamy jakies dobre zespoly, ale....Niestety stwierdzam moja kontrowersyjna teze, ze w muzyce wszystko co mialo byc wymyslone i zagrane, juz bylo..Teraz jest tylko w mniejszym czy wiekszym stopniu inspirowane, powielane..Niemal w kazdym gatunku..Kochasz Pink Floyd widze? :-) Moge Ci sie pochwalic, ze widzialam ich polowe skladu D.Gilmour i R.Wright - R.I.P.) na koncercie Davida Gilmoura w Gdansku w 2006 roku w Stoczni Gdanskiej..Niezapomniane wrazenia :-) Tak sie ciesze, ze sa jeszcze ludzie tacy jak ja..;-) Jednak mysle, ze w tym "zlym" Youtubie jest tez cos fajnego, w Spotify tez..Rozumiem, ze nie ma to juz klimatu takiego jak winyl, tasma szpulowa itp...Ale tu raczej chodzilo o klimat, anizeli o jakosc dzwieku..jesli chodzi mo dzieci, to tez wolalam te z kiedys, niz te teraz...Zmienily sie strasznie :-( I nie chodzi tu juz o rodzicow (nie mozna wszystkiego na nich zwalac)..P.S.Jesli lubisz taka "niedzisiejsza" muzyke..polecam tez YES...Cos pieknego

Gość Klaudia

Nie mieszkam w Polsce od 11 lat, ale dokładnie czuje to samo i od 2012 do dziś uważam ze jest jeszcze gorzej. Jezycjada uwielbiam i może już jestem za stara na takie książki wciąż do nich wracam. 

Gość coś z 1984

To były fajne czasy, zobaczcie ta młodzież taka wydoroślała wtedy była, ludzie byli poważni, myśleli o przyszłości, nawet ubranie było inne, konserwatywne, żadna nie świeciła doopą, zachowanie było z kulturą

https://m.youtube.com/watch?v=9--g4PkYuHQ

Gość Jasiu Pierdzimąka
Dnia 2.09.2017 o 14:41, Gość gość napisał:

Spózniona w czasie, hehe jakbym slyszala siebie...:-) A ile masz lat? Ciekawe z jakim rocznikiem rozmawiam.

Przeczytaj tytuł tematu to się dowiesz ile ma lat

Gość ali

7 lat temu w 2012 miała 28, teraz już grubo po 30stce, temat jest stary

Gość OsiemJeden

Kłamiesz kurffa..

Gość zbik

eh tan, dobrze gada

Gość OsiemJeden

Pisz sobie co chcesz ja wsiadam i brykam.To juz ustalone...

Gość Jackosie

ja mam prawie 13 lat i czuję się jakby starszy umysłowo od innych rówieśników