Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ha ha ha juhihi

Dlaczego on tak sie zachowuje??

Polecane posty

Gość ha ha ha juhihi

piszemy od jakiegos czasu na gg , mieszka zagranica , jest polakiem kiedys powiedzialam mu ze sie zauroczylam nim ,ale on mowil ze nie jest gotowy na milosc no to dobra pozatym nie widzielismy sie i mial przyjechac dopiero za pol roku do polski. teraz poznalam przypadkiem faceta , jestem z nim szczesliwa i jak zapytal co u mnie to powiedzialam ze jest dobrze ze mam faceta i jest w miare ok . potem jak mu powiedzialam jaki jest dla mnie to zaczol sie smiac ze znalazlam ideal . Przyjechal do polski na swieta i pisal do mnie , ale mowil caly czas o sexie on wie jakie mam zasady dlatego odmowilam wczesniej tez wiedzial . A teraz mowi ze sciemniam z tym ze mam faceta. zazdrosny czy co??

Gość Piccolo bianco
nigdy nie zastanawiaj się co siedzi w umysle idioty... bądź szczęsliwa i zostaw to za sobą :classic_cool:

Gość ha ha ha juhihi
Piccolo bianco ja to zostawilam za soba pozatym nie bylo to dla mnie takie wazne jak zwiazek realny . tylko dziwi mnie jego zachowanie . zachowuje sie jak pies ogrodnika

Gość ptasiek nastroszony
kolejna prozna debilka szuka w chuju kosci

Gość ha ha ha juhihi
ktos jeszcze sie wypowie , moze faceci??

Gość ha ha ha juhihi
Babka Jaga zauroczenie to nie to samo co milosc , podobno chcial sie spotkac i poznac

Gość ha ha ha juhihi
Babka Jaga mam 20 lat , nie moja wina ze nie mam w moim srodowisku wolnych facetow , poszukuje znajomosci w necie i nic ci do tego!!

jesli szukasz faceta w necie to albo jestes desperatka albo zboczencem albo poprostu oferma. chce ci tylko powiedziec ze to dziecinne a przede wszystkim zalosne.