Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaBlondynka

[cool]

Polecane posty

"Nie wiem jak Ty, ale ja niespecjalnie" A ja specjalnie dla niego noc zarywam:) Wczoraj tak szybko ogonek podkulił :P

RM Ooooooo kurcze całe wieki Cię chyba nie widziałam :) 🖐️ Gdzie się podziewałaś? Mychol Czekałam tylko kiedy mój jakże wyjątkowy temacik Cie zwabi :classic_cool: 🖐️

Gość ffffffff6666
jaka fota? pokażcie te różowe stringi

tjaaa, bo tak się jakoś złożyło, że mój... zasnął :classic_cool: ale jestem wyrozumiala, od szostej byl na nogach :P i wcale nie zaluje ze tu jestem teraz 😘

MB niewazne gdzie sie podziewalam ,wazne ze wrocilam hihihihi;) a co stesknilas sie:P;) (sppoko ja tez;) ale widze na kafe dalej to samo,Dzenusia dalej popularna:P Noxelia zreszta tez:D

Blondynka muszę się pochwalić, gdyż dzisiaj zapadła w mej głowie decyzja o nabyciu WSZYSTKICH książek Stephena Kinga :classic_cool: kupię sobie specjalny regał i wszystkie tam przepięknie wystawię, stopniowo osiągnę swój cel :D

"ratowniczka_medyczna Mysiu ja tez dzis spedze pozny wieczór i wczesna noc z kafe.Moj poszedl na impreze." I Ty taka spokojna? "Normalne" kobiety w takiej sytuacji zakładają tematy pt: "Mój poszedł na imprezę beze mnie. Czy mogę tak zajść w ciążę?"

Co mnie sklonilo? Ty? ;) na razie nie mam nic ale juz sie rozgladam :D no i mam zalozenie - jedna ksiazka - przeczytac - kupuje nastepna. Ewentualnie juz zlagodzilam postanowienie na przeczytanie polowy ksiazki :P Zastanawiam sie tylko czy kupic po niemiecku czy po polsku?