Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie obserwatorka

Polscy faceci są brzydcy i nie dbają o siebie

Polecane posty

Gość teywf dobre buahahhaaa
:D:D:D:D

Gość Woyciech
Tu same bezrobotne albo niedacznice to czego wymagac :D

Gość Maryja Niedzwiedzica
Dobra tylko kto z własnej woli uzna ze ma problemy psychiczne? Pozatym hormony. To potrafi zrobić z nas czarownice. Ale niektórzy mają taki agresywny styl zycia i używają net do wyladowywania się

Gość Woyciech
Lista zayebista :D

Bezrobotne lub nieudacznice...a to samo można powiedzieć o facetach tu siedzących :) w rodzaju zenskim jeśli wolisz bo wg tego forum jestes UZYTKOWNICZKĄ

Gość tuk-tuk
Kobiety tu siedzące mają poważne problemy z psychiką, ale chcą poprawić sobie humor wmawiając sobie i innym, że gdyby mieszkały w innym kraju to całe stada przystojniaków latałyby za nimi z obrączką. Żałosne.

Niektore kobiety wcale nie muszą sobie wmawiac bo mają takie życie naprawdę. A faceci są tutaj żeby uświadomić te biedne kobiety iż są na złej drodze kafeterii Żałosne

Gość lord stront
Ja z własnej i nieprzymuszonej woli, po wieloletniej samobserwacji, przyznałem się sam przed sobą i najbliższym otoczeniem, że nie wspomnę o lekarzu, że mam problemy psychiczne

No dobrze ale to nie powód żeby przypisywac problemy psychiczne wszystkim lub większości tutaj osób. Każdy ma inny powód żeby tu być. Pozatym każdy może pisać i robić tu co mu się chce.

Gość wmjtma
Największe babochłopy na kafe to żelek i ewa33 - nawet padały podejrzenia iż to faceTY 🖐️

Widzę, że temat dalej żyje :) Wykąpali się wszyscy, zanim zaczęli psioczyć na innych? :P Piszecie z pracy, czy tak, jak ja macie nieoczekiwanie wolny dzień?

Gość lord stront
Ja mam oczekiwanie wolne dni. Nie myłem się, bo nie idę na randkę :classic_cool:

Gość lord stront
Lomu Ty piechotą przeszedłeś z Warszawy do Gdańska? I jak było z myciem, po drodze? :D

Z Gdańska do Warszawy. Jak przez tydzień śpisz w lesie, to nie ma mowy o myciu :) Ręce, twarz i stopy myłem wodą z butelki. Ale po powrocie, pierwszą rzeczą, którą zrobiłem był prysznic :D

Gość ziemczysław
Gdybyśmy się wykapali, to nie mielibyśmy prawa reprezentować Polaków w tym temacie :D Podobnie z pracą :) Bezrobotne, nieogolone, łyse brudasy łączmy się i narzekajmy na nasze polskie kobiety :)

Gość lord stront
Lomu Niezły wyczyn. Skąd ten pomysł? Szedłeś sam? Fajne masz te zwierzaki :D

Często urządzam sobie spacery całodniowe, po 70, 80 km. Jak mam wolny weekend, to urządzam sobie małą wędrówkę połączoną z noclegiem przy ognisku. Zawsze lubiłem wysiłek fizyczny. Uwielbiam chodzić, pokonywać kolejne kilometry. Na Wielkanoc, albo majówkę zależy jak będę miał wolne w pracy) wybieram się z Wrocławia do Warszawy, a w lipcu (dwa tygodnie urlopu), ze Szczecina do Warszawy. Myślałem najpierw o Świnoujściu, bo już dalej od Warszawy się nie da, ale chyba da tygodnie to za mało. Tym bardziej, że po takiej wędrówce przydałoby się ze dwa dni odpocząć, zanim pójdę znów do pracy. Nigdy nie lubiłem leżeć plackiem na plaży, zwiedzanie zabytków też mnie nudzi, więc urządzam sobie pieszą turystykę :) Za 2, 3 lata chciałbym wziąć dwa miesiące wolnego i okrążyć Polskę. Nie wiem jeszcze czy się uda, ale staram się być dobrej myśli. Bo przez życie trzeba przejść tak, żeby na końcu móc powiedzieć: "Fajnie było" :)

Gość lord stront
Imponujące. Trzeba mieć sporo hartu, bo co tu gadać, mieszczuchy z nas, aby się tak wyprawiać.

Gość ddddgd
tu scierwa nie kobiety sie wpisywaly,oczywiscie nie wszystkie sa zle. ale to cos z nikiem bielyje to jakas popluczyna .

Gość żelek często pisze w
pomarańczy i ubliża a potem lecą jej posty pod czarnym nickiem 🖐️ poznaje ktore bluzgi na pomaranczowo ona pisala 🖐️

Gość co za roznica...
Tak czy siak tamta z nikiem Bielyje rozy jest tez jak chlop i to spod budki z piwem, a moze pisze ona po piwach, bo ma typowo chlopskie,prostackie odzywki.

Gość Polki chciałyby sponsorów
dlatego tak chwalą obcokrajowców. Polaka nie stać na takie rzeczy jak Amerykanina, czy nawet Niemca. Co Polak który ma wypłaty,bo przecież są i tacy co mają po 1300- 1500, może sobie kupić. Ilu ma własny biznes, nieliczni. :O

Polki nie wola obcokrajowcow, ale nie pogardza jak im sie trafi jakis fajny oczywiscie nie moze o tych porazkach typu Polka z muzulmaninem albo murzynem ktory zostawil jej dziecko i uciekl az sie kurzylo :P No i oczywiscie Turki i Egipcjanie to tez wiocha. a propos tego mycia...jak rano jade do szkoly o 6 to jada ze mna robotnicy...racja sa brudni (robocze ciuchy) ale jeszcze nigdy nie poczulam od nich smrodu wiec jednak sie myja

Nie rozumiem, czemu narzekacie, że kobiety chcą zamożnego partnera. Przecież to oczywiste, że jeśli ma do wyboru faceta, który zarabia 5000 i takiego, który ledwo wyciąga 1500, ale poza tym się nie różnią, to wybierze tego bogatszego. I nie chodzi o jakiś umiłowanie do pieniędzy, tylko o to, że pieniądze są pewną gwarancją wyższego standardu życia i bezpieczniejszej przyszłości. Zresztą, gdyby facet miał do wyboru pracę za 5000 i identyczną za 1500, to też wybierze pierwszą opcję. Pieniądze są niezbędne do życia, więc lepiej mieć ich troszkę za dużo, niż, żeby brakowało na rachunki, raty, jedzenie itd. To nie jest materializm, tylko zdrowy rozsądek.

Gość dsda
To jest materializm a nie zdrowy rozsadek

Gość zauważyliście że ten Lomu wiel
kobitom jednak się nie spodobał ? To daje do myślenia. Sam się zastanawiam nad przerobieniem się na jakiegoś gogusia. Ku.rwa poważnie wam mówię, tacy tera mają największe branie.

Gość lord stront
materializm jest zdroworozsądkowy :classic_cool:

"To jest materializm a nie zdrowy rozsadek" W takim razie wszyscy pracujący są materialistami. Jak jesteś taki idealista, to rzuć robotę i zamieszkaj w jaskini. Bez pieniędzy nie da się żyć.

Jesli ktos woli faceta tylko dletego ze ma klase to niestety ale to jest naturalne.Na szczescie nie wszystkie kobiety podazaja za ta "natura". Jednak nie rozumiem czemu je tak wyzywacie? czyzby niektorzy z was to golodupce ktorych laski wlasnie dlatego rzucily? kobiecy materializm to tak samo jak wasze zdrady faceci. Kobieta musi miec zapewniona kase na wychowanie potomstwa i swoje zachcianki a facet musi miec kolejna pochwe do kolekcji

Gość lord stront
Ja gdybym tylko dał tutaj fotkę, to kobiety nie dałyby mi spokoju, bo korzystam z rad samego pana Jacykowa :classic_cool: