Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

revolver

ledwo żyję po imprezie , a wy? :P

Polecane posty

Gość nie nie nie znajoma
u mnie lajtowo, wypiłam 2 piwa, a w domu bylam po 3

Gość 54325353
revolver nie jestem kobieciarzem no to jesteś kutasem wtedy

nie nie nie znajoma u mnie lajtowo, wypiłam 2 piwa, a w domu bylam po 3 przynajmniej mialas normalny dzien

dziekuje za psychologiczną analizę... krwawa - najważniejsze , czyj jest problem i ważne , ze nie nasz ...:P

revolver nie jestem kobieciarzem no to jesteś kutasem wtedy nie - jestem chujem - tak lepiej brzmi

Gość 54325353
i ciotą

"oj dziewczynki, revolver jest jeden jedyny i niepowtarzalny, inny niż inni! chwała mu " Ciiiii, jeszcze wpadnie w samouwielbie....a właściwie... :classic_cool: "krwawa - najważniejsze , czyj jest problem i ważne , ze nie nasz ... " No ba. Podstawowa zasada świętego spokoju.

Gość i wpierdol
.

nie, nie żartuję, dlaczego? Nic złego w emocjach, również internetowych, tylko mi nie mów, że Ty nie odczuwasz żadnych, bo to jest bujda. Tu się rodzi dużo przyjaźni, fantazji i takich tam..nic w tym złego.

Jak można nie lubić Pana Revolvera... zagadka miesiąca no właśnie...to tylko margines społeczny , bez obaw...

revolver pogadaj z nim jak facet z facetem i wyjaśnij, że ciebie nie da się nie lubić, bo jestes zajebisty 🖐️

"revolver pogadaj z nim jak facet z facetem i wyjaśnij, że ciebie nie da się nie lubić, bo jestes zaj**isty" Może nawet z heteryka zrobisz geja, rev :classic_cool:

revolver pogadaj z nim jak facet z facetem i wyjaśnij, że ciebie nie da się nie lubić, bo jestes zaj**isty po co mam o tym gadać , skoro to jest jasne ....