Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Karina%

trudny maz

Polecane posty

Gość Karina%

Witam wszystkich. Moj problem dotyczy mojego meza. Zaczne od tego ze jest strasznie uparty, moje rady ma za nic, mowi ze nie sa dla niego przekonywujace. JAk cos postanowi to koniec. Podam przyklad wczoraj zabral dziecko ze soba gdzies(mamy synka 3 letniego) ubralam go do wyjscia, a on sie uparl ze dziecko pojdzie bez kurtki, bo jemu nie jest zimno to mysli ze dziecku tak samo. A na dworze zimno. Takich przykladow jest setki, ostatnio czesto sa awantury bo juz nie wytrzymuje, a on i tak robi jak mu sie podoba. A jak sie do niego nie odzywam to on do mnie tez i nigdy pierwszy nie 'wyciagnie reki na zgode', doslownie nigdy. Juz nie wiem jak mam z nim postepowac. Czasami mysle ze juz mu na mnie nie zalezy, caly czas mu sie cos we mnie nie podoba, ze musi byc idealnie czysto w domu, a ja balagnie, albo ze jestem za malo przebojowa, on jest taki ze jak 'oknem wyrzuca to wchodzi drzwiami' ja tak nie potrafie i nie chce sie na sile zmieniac. Jestem raczej spokojna i to ja mu zawsze ustepowalam i jego zdanie bylo wazniejsze niz moje. Ale juz nie mam sily.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować