Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tooojaaa

Czy po skonczeniu karmienia piersi maleją?

Polecane posty

Gość tooojaaa

Witam mam do Was drogie mamy pytanie. Od porodu schudlam 20 kg ale piersi zostaly mi bardzo duze...nie wiem czy to za sprawa karmiienia czy po prostu po porodzie tak zostaly. Wiecej raczej nie cche chudnac, ale zastanawiam sie co z moimi piersiami? Czy jak skoncze karmic albo zmniejsze ilosc karmienia to zmaleja?Czy juz tak zostana?Z góry dzieki za odpowiedz.

Gość ciesz sie chwila..............
bo po karmieniu opadaja

Gość tooojaaa
i tak mam juz opadniete...chodzi mi o rozmiar...czy sie zmniejszy?czy tera sa pelne bo jest w nich mleko?

Gość maleja i troche
flaczeja...

Gość aaaaaaaaaaaania
Mi zmalały, co wcale nie znaczy, że opadły i sflaczały.

Ja w ciągu pół roku schudłam tyle ile przytyłam w ciąży- 25 kg, piersi miałam fajne, duże i pełne- bo także pół roku karmiłam. Kiedy tylko przestałam karmić, momentalnie zmalały- i to tak że moja kochana rodzinka zaczęła się zgodnie śmiać na mój widok :D Szkoda że nie zostały takie jak były, ale trudno. Mam teraz mniejsze niż przed ciążą.

Mam teraz trochę większe niz przed ciążą a dzieki zabiegom pielęgnacyjnym i dobrym stanikom nic mi nie wisi;)

Hej:)Przyznam się:) Na brzuch mam z oriflame - dość drogi ale bardzo dobry - z serii ujędrnianie (szare opakowanie) - żel z takimi amlutkimi kuleczkami